Дитячий садок

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Доброчин, 13 Червень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Радість

Радість Well-Known Member

Відповідь: Дитячий садок

Ми збираємо на канцтовари по 30 гр, на іграшки також по 30 гр. А деякі батьки скаржуться, що то задорого. Я купила своїй в садочок постіль дитячу, бо в них самі знаєте яка та постіль. Вихователі думали на батьківських зборах сказати, що може зібратися та й закупити на гуртовні гарну дитячу постіль, але подивились на реакцію батьків та й передумали. Я дуже здивована була, це все робиться для своїх же дітей. Чому така реакція з боку деяких батьків, незнаю.

• Подобається Подобається x 2
  2. Kristin_Daae

Kristin_Daae Well-Known Member

А в нашому садочку включили опалення. Прийшла забирати малого і застала виховательку у футболці, а з діток познімали верхні ("додаткові"))) камізельки, олімпійки і т.п. Краса!
    Прийшли додому і закацюбіли, включаю калорифер(.

• Подобається Подобається x 1
  3. kukusya

kukusya Well-Known Member

Внашій групі з 26 батьків,можливо 5 негативно відносяться до будь-яких зборів грошей.

Як вам добре.А взагалі у всіх держ закладах : дит.садках,лікарнях тощо, мають включати опалення з 1 жовтня

Останнє редагування модератором: 1 Жовтень 2008
  4. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Так сьогодні і є переше жовтня!То що не включили?

5. levandivka

levandivka З яйцями...

В ДНЗ №2 вже кілька днів опалюють. :xaxa:

6. kukusya

kukusya Well-Known Member

Зранку було таке враження, що ні.Але можливо повітря не прогрілось

7. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

А як ви відноситесь до садочкових гуртків? Чи можуть вони повноцінно замінити додаткові заняття? В нашому садочку з жовтня аж три відкривають: танцювальний. театральний і англійську :clapping:
    Я на радощах дітей на всі три записала:8:.Відвідування гуртків платне, після загальних занять 3 рази на тиждень. Побачимо, що з того вийде?!

8. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

а в нашій групі батарея потекла:sad:

9. natka75

natka75 Well-Known Member

Дійсно, а навіщо дитину пхати в памперсі у воду!!??

10. молекула

молекула Well-Known Member

Та напевне щоб не попісяло і тому подібне :) Дорослі люди контролюють, а от малеча то ще певгне недуже

11. natka75

Квіточко, і я теж на Сихові живу(Санта-Барбара) і теж з весни хотіла б водити свого синочка (нам буде в березні 2 рочки)до садочку.Отож пішла в "развєдку" і ніц з того не вийшло, бо сказали приходити на початку весни і в порядку живої черги запишуть мовляв усіх бажаючих....цікаво скільки тих бажаючих може бути у нас на Сихові дітей ого-го скільки!!!А про приватні теж хотіла б почути від когось якісь відгуки, а може і няню хорошу, бо чоловік в декреті довше бути не захоче, рветься до роботи...

12. natka75

та воно все одно з памперса витече у той басейн:xaxa:, то навіщо дитині носити той повнезний памперс за собою....?:confused:

13. молекула

молекула Well-Known Member

Та я маю на увазі спкціальні памперси для того діла, а не ті що використовуюсь щоденно...принаймі у нас в супермаркетах я такі бачила...А уявіть якщо маля чиєсь покакає, і що тоді, ловити ''це'' повсюди і інші діти купатимуться в тій же воді :)

14. Syana

Syana New Member

Які дит.садки у Львові хороші?

Привіт мамусі і татусі:)
    Постає питання дит.садка (ясельки з 2 рочків)- хто порадить якийсь хороший садочок - щоб добре доглядали, навчали, смачно і корисно годували,окрім на Південному (про цей знаю, там з 2 не беруть :no: ). Бажано район Стрийська, Наукова, В.Великого, Сахарова, Лазаренка, Гвардійська.
    Буду вдячна за поради.:)

15. Ольга

Ольга Well-Known Member

Відповідь: Які дит.садки у Львові хороші?

Таких ідеальних у Львові не існує :)

спробуйте садок Малюк, садок Берегиня і садок Св. Миколая

16. Syana

Syana New Member

Крім Малюка інші не знаю де знаходяться

17. tiana

tiana Well-Known Member

а в районі Зеленої або Пасічної, порадьте садок, будь ласка

18. zirka

zirka Well-Known Member

Взагалі то тут http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=24984 ми обговорюємо садочки, там є і відгуки, які хороші і не дуже

19. Ольга

Ольга Well-Known Member

модератори перенесуть ці дописи напевне

20. Ольга

Ольга Well-Known Member

Мамусі, розкажіть, а що дітки роблять в садках протягом дня крім того, що їдять, гуляють і мають урок музики. Чи вихователі мають займатися дітьми розвиваючими забавками чи просто мають пильнувати, щоб ніхто не плакав?

Статус теми:
Закрита.