Дитячий садок

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Доброчин, 13 Червень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Відповідь: Дитячий садок

Майже усі батьки в яслах забирають в районі 16.30, але є такі (працюючі;)), що приходять біля 18.00

2. Радість

Радість Well-Known Member

Завтра буду свою лишати в садочку спати. Три тижні відходила до обіду, тепер звикла до такого режиму і каже, що спати буде тільки вдома. Як то буде, незнаю. Знову ті переживання :sad:.

• Подобається Подобається x 3
  3. Kristin_Daae

Kristin_Daae Well-Known Member

Сьогодня нарешті дооформила медогляд і віднесла у садочок. Заходила в групу, куди записали малого. Враження полярні - з одного боку задоволена, що ніби питання з садочком вирішене, з іншого - виховательки немає (медсестра сказала, що вона на лікарняному, няня сказала, що у відпустці), з мацьопствами одна няня, сьогодня їй ще дали на допомогу музкерівника, але оскільки сьогодня святковий концерт, музкерівник має свої проблеми... В групі зимно, я в джинсах та піджаку реально змерзла, няня каже, що в них всюди на першому поверсі так зимно, зате взимку жара... В групі я побачила лише двох діток, хоча няня сказала що загалом їх 8 (де ж той перенабір, через який я так собі псувала нерви усе літо?). Не знаю, може ще не всі батьки поприводили дітей.
    Завтра підемо перший раз у пер... в яслі))). Мабуть годинки на дві, може й меньше.
    В нашому садочку сказали, що забирати можна аж до 18.30, але треба принести довідку з роботи, що ви справді працюєте і не можете забирати раніше.

• Подобається Подобається x 5
  4. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

У нас дитину можна забирати до 19.30. Садок 44, на Іскрі. Про попередній запис. Ми записувалися в садок на вул Караджича, коли ще там жили на вул. Головатого. Нас записали взимку, в грудні, щоб з весни ми почали ходити. Планувалося, що почнемо ходити з травня-червня. Але ми купили квартиру на Сихові і тому мусили тут шукати садок. А на Караджича проблем не було зовсім. Ми б ходили собі спокійно, але переселилися. Ну і ще був такий факт. Оскільки ми переселялися і місце звільнялося, то запропонували знайомій мамочці, яка з нами гуляла, віддати на наше місце дитину. Тій мамочці завідуюча відмовила. Сказала, що прийме дитину тільки в тому разі ,якщо надійде спонсорська допомога з боку батьків дитини:) Отак.

5. Nata

Nata Well-Known Member

Унікально, а якщо не працюєте то й дитину в садок не давайте?
    У нас садочок працює до 18:30, я забираю до 17:00, вихователька каже, що забираю заскоро, можу приходити пізніше.

• Подобається Подобається x 2
  6. Жива

Жива New Member

привіт усім, я тут вперше чула,що тут можна багато дізнатися про львівські дит. садочки. Бо у мене зараз виникла проблема з садочком, всюди перебір..

7. Kristin_Daae

Ні, мається на увазі, що якщо не працюєте, то забирайте дитину швидше, а не тримайте до 18.30.

8. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

А нам (75 садок) сказали тільки до 17.00, :no:а це для працюючої мами дуже мало...ІМХО

Знаю шо в приватних садочках(наприклад Дивосвіт чи Ерудитеня) до 20.00!!!

• Подобається Подобається x 1
  9. Іруня

Іруня Well-Known Member

Дуже цікаво... Робота до 18.00 (наприклад), а садок до 17.00. Це вони самі собі так придумали, чи надійшла така мудра вказівка зверху?

10. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Думаю шо самі...поки що це мене не турбує, але коли піду на роботу, то обов'язково підніму це питання...

Доречі, Іруня моя малеча пішла в 1,10....плакала менше тижня...перестала плакати, коли почав відводити татко...правда потім трохи болячок нахапала...мусіли пересидіти вдома, а тепер знов ходить з задоволенням...(з татком!)

• Подобається Подобається x 6
  11. Радість

Вихователі кажуть, що дитина двох років швидше адаптовується до садочка, ніж вже трьохрічна. Звичайно, шкода таку мацьопку давати в чужі руки і в незнайомий колектив. Але, якщо треба, то треба. В нашій групі є пару діток, яким ще двох немає. Вони прекрасно дають собі там раду. Тяжкіше при тому всьому мамі.
    А моя Марійка вчора таки спала в садочку :). Я, правда, виховательці п"ять разів визвонювала. Ще їсть...лежить в ліжечку...спить...ще не проснулась...встала, не плаче. Ну, тут я нарешті заспокоїлась.

• Подобається Подобається x 7
  12. Nata

Nata Well-Known Member

Робота різна буває, хтось приватно працює, а хтось і дома. Не розумію я такого, садочок - державна установа, на якій основі вони собі правила придумують? Один садочок працює до 17:00, інший до 20:00, цікаво просто.

Я Дмитрика напевно теж так віддавати буду. Як подумаю про це, вже плачу.

13. Радість

Доречі, наш садок працює до 18.00. Але в нашій групі поки що забирають дітей біля 17.00. А якщо немає можливості забрати дитину до шостої вечора, то є ще продовжена група, яка працює до 20.00. Туди заводять тих діток зі всього садочка, які полишалися.

14. Lyudik

Lyudik Well-Known Member

Мені завідуюча одразу ж сказала, що садочок працює з 7.30 до 19.30 і, якщо навіть вихователі і розказують, що інші батьки приводять на 9.00 і забирають дітей до 17.00, я МАЮ право привести дитину зранку і забрати ввечері в зазначені години і у вихователі НІЯКИХ претензій до мене не повинно бути.

• Подобається Подобається x 4
  15. Женічка

Женічка Well-Known Member

вчора ходила записувати манюню в сусідній садочок, прийщла коло 10 ранку, але місць уже н було.
    кажуть, там з 5 ранку черга почала формуватись.
    та я не до того.
    мені якось так дивно стало, стіни в білих шпалерах, вазони, легкий запах кухні повсюди - одним словом лікарня.
    цікаво, чи всі садочки такі (порівнювати не маю з чим, бо сама в садочок не ходила).
    та й у нас в Стрию вибір не є великий......................

16. Pand@

Pand@ Well-Known Member

У нас в групі 36 дітей!В нас до 19.30 група.решта групи до 18.00.Але я раз прийшла о 18.50 і доця була вже останньою.Чи батьки не працюють зовсім?
    Дівчата підскажіть(напевно у пп щоб не було засору) де е дешева гуртовня на канц товари?

17. levandivka

levandivka З яйцями...

Нині освячували садочок. Священик ходив по всім групам. Зайшли і в ясельні, де по списку більше 30 дітей (в кожній).
    [​IMG] [​IMG]
    порахувати реальне відвідування зможете?

• Подобається Подобається x 10
  18. Kristin_Daae

Ми сьогодня були перший раз у садочку. Діток в групі було п'ятеро))).

19. Радість

А в нас сьогодні 22 було. Вихователька просто виснажена була під кінець дня.

20. Ольга

Ольга Well-Known Member

Вже питалися у цій гілці про садок Берегиня на вул. В. Великого, але ніц не відповіли. Чи хтось мав можливість відвідати цей садок?

Статус теми:
Закрита.