Дитячий садок

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Доброчин, 13 Червень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

Відповідь: Дитячий садок

TASJA, Ми ходили в 44 садок і я її знаю. Трошки. Мені здається, непогана вихователька. Ми були в групі Тетяни Василівни. То про неї в мене взагалі суцільні позитивні емоції. Вона вихователь від Бога.
    Ну, по-моєму і Слава Іванівна теж така хороша людина. (Вона інколи в нашу групу приходила). Чесно скажу, цій людині я зобов"язана життям своєї дитини.
    Ще знаю, що Слава Іванівна гарно з дітками займається, відповідальна.

2. kati

kati Well-Known Member

Ну ви бачили Славу Іванівну? Хіба про таку людину проситься щось недобре сказати?
    Знаю її дуже дуже багато років....колись сама ходила в її групу, це суперова вихователька, дуже добра до діток , якщо попадете др=о неї не пожалієте

---------- Додано в 10:00 ---------- Попередній допис був написаний в 09:59 ----------

а ми зараз в Тані! Задоволенна на всі 100 %. Кращої виховательки напевне не знайти.

3. LILY

LILY Well-Known Member

Катя а в який садок малий ходить?

4. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

Kati, серйозно? Я вам аж по-доброму заздрю!!! Тепер мій малий першокласник (ми ще 1 рік були в іншому садку) і все, що він знає і вміє виніс саме від Тетяни Василівни. Передавайте Тетяні Василівні вітання від Назарка. Думаю ,вона нас пам"ятає. дай ії, Боже, здоров"я!!!

5. Katrin

Katrin Well-Known Member

В мене була аналогічна ситуація, просто категорична відмова від нашої групи. Зранку йшла нормально, а біля садочку в крик і "Мама не веди мене в цю групу, я хочу в іншу". Розібратись, що там сталось, я так і не змогла. Підозрюю, що на неї накричали, бо мала якось розказала, що розлила каву і попісялась, ці дві події були на одному тижні і після них була така відмова, але довести це не можу.
    Зараз вже легше заходить в групу.

6. talja

talja Member

Знайомі малого віддали в садок, до дому не хотів іти, пройшов тиждень і в момент захоплення перетворилось на сльози, які в один день пройшли після того як виховательці гарно віддячлись і у дитини знову захоплення від садочку. А малому ще трьох немає, нічого розказати не може! Скажу так дость вигідно, не просто так це все відбувається...

7. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Були у нас на днях батьківські збори.Як виявилось,якась мама-інкогніто подзвонила інспектору і нажалілась на нашу групу і вихователів (з дітьми не займаються,свят їм не роблять і т.д.)От нам і розказували,що насправді є ціла програма,діти ліплять-малюють-танцюють...А для свят ще маленькі,але до Нового року їм виступ організують..Мене найбільше здивували мами,які почали піддакувати:"так-так,ще маленькі,та вони ж нічого не вміють-не знають,та що ж вони вивчать..Як,мій пластиліном ліпить-нічого собі!!А моя пензликом малює,треба значить їй фарби купити!"Таке враження,що дітей відправляють в садок побавитись,щоб дома не заважали.І косо на мене дивилися,коли я сказала,що у такому віці запросто можуть вивчити віршик,і без пробем назвати основні кольори і фігури..Тепер чекаю обіцяного новорічного свята-але збори пройшли і знову тиша...

8. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Вивчити вони можуть, але для свята організованого, з батьками ще таки замалі. Ми минулого тижня були на святі, то звичайно для батьків задоволення велике, але ті діти ще не готові, та і не треба їм того!

---------- Додано в 11:38 ---------- Попередній допис був написаний в 11:35 ----------

9. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Моя може, але в нас в групі половина діток ще не говорить навіть.

10. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Слухай, а як же їх вихователі розуміють, а інші дітки? Бо я наприклад хотіла би щоб завбравши малу ввечері з садочку вона могла сказати що їла, що робила, чи не ображав її хтось, як вихователі з ними час проводять.....
    А як дітки ще не говорять? Як в них тоді це вияснити?

11. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

Ніяк. Не віддавати дитину в такому ранньому віці в садок, та й все :girl_yes:

12. olja_zaj

А отак, паро слів знають, на няню баба кажуть(моя мала по імені і по батькові), дай, на, амати, пити, так і розмовляють(більше треба здогадуватися, шо ж вони хочуть).Моя мала вже все розповідає мені, я знаю шо там відбувається, бо вона приходить до дому і бавиться в садок, імітує вихователів, розповідає як день пройшов, але сам прікол, в нас в групі є хлопчик, якого батьки лишили ще раз в яслях, бо він не розмовляє, тіпа з нашими говорунами швидше навчиться.І ше ми будемо виступати на Новий Рік, кажуть закриють марлечкою їх, шоб вони нас не бачили(батьків),казали шо всі так гарно танцюють, напевно і будуть танцювати тільки.

13. Олька

Олька Well-Known Member

Це вони вам так кажуть, що діти вас бачити не будуть! Насправді то так смішно виглядає! Діти дивляться на ту ширму з марлею як на НЛО! Коли моя Катя була в яслах, то в нас було те саме, але дітки там і віршики розказували і співали і танцювали! Все вони вміють! Просто хтось краще говорить, хтось гірше, але нічого! Всі виросли разом і вже всі школярі, так що не переживайте мамочки!

14. cherepashka

Не погоджуюсь.Ніхто від них не вимагає вивчити вірш на декілька стовпчиків чи заспівати якусь серйозну пісню.Моя мала сьогодні поскакала з радістю в садок,бо я пообіцяла,що вони будуть готуватись до свята і скоро вона буде виступати.То доцька тим "виступанням" просто марить.Звичайно в групі є і молодші дітки,тоді їм не дають віршиків,а вже всі разом з вихователькою підспівують.Бачила відео зі свята осені Настіного колєги (теж яслі).Пару діток (які говорять і не дуже стидаються) хором розповіли віршик,а потім всі разом заспівали.Задоволені і батьки і дітки-той малий до сих пір свій віршик розказує.P.S у нас теж обіцяють батьків за ширму сховати :)

15. olja_zaj

Я шось також так подумала шо буде смішно.Але саме головне, шо будуть виступати, нехай хоч танцювати, але їм то так цікаво, моя мала після садочка співає, танцює, шось там розповідає, сьогодні навіть хлопчик який практично не говорить, сів і почав ручками робити печу-печу хлібчик, є зацікавленісь, моя дитина тільки і питає коли музика буде.

16. Олька

Олька Well-Known Member

Я ті свята в садочках абажала завжди! Чомусь завжди комок в горлі стояв! Особливо на свята матері! А коли дітлахи ще й пісеньку про бабусь заспівали і всі бабусі вийшли до них, то я думала там потоп буде! То так класно! Тепер в школі все не так вже! Ех, ностальгія в мене за цими садочковими ранками!

17. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

якщо так, то добре, бо є діти, які плачуть, втікають... Мій теж артист, виступав би, але в нього в групі є діти від 1,6 рочків, то ті точно не будуть. Виступи певно з молодшої треба починати. А яселькам краще вистави показувати.

18. cherepashka

В нас таких маленьких немає-найменшим-2.Тому,думаю,дітки би зацікавились

19. Oddly

Oddly Well-Known Member

просто вихователям треба дітей краще підготувати, а їм, мабуть, не дуже хочеться.
    ми і маленькі, в яслях мали ранки і виступи - ну, плакав дехто, ну, до мами біг, ну, танцювала моя дитина не з дітками, а зі мною - в чому проблема? хоча на репетиціях, тобто на звичайних музичних заняттях вона гарно у всьому участь брала, за словами виховательки, а на святі - є мама, треба мамину увагу завойовувати, тим більше стільки чужих дорослих прийшло.
    а що тут поганого? все одно це - свято, радість. хто міг - той розказував віршик, хто не міг - просто слухав. хто міг - співав пісеньку, а решта - хором.
    я точно можу сказати - що все від роботи вихователів і музкерівника залежить.
    і від батьків підтримка потрібна, а якщо вони вважають, що "зарано, нащо того треба" - то нічого і не буде.
    дуже проста математика

20. Katrin

Katrin Well-Known Member

Маю таке питання стосовно годування дітей в садочку. В нас в садочку кожен день курка: якщо зупа, то вона обовязково на курці, на друге - знов курка. Скажіть то тільки в нас чи в решті садочків також?

Останнє редагування: 30 Листопад 2010
Статус теми:
Закрита.