Дитячий садок

Discussion in 'Діти-квіти' started by Доброчин, Jun 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. GaykaDesign

GaykaDesign New Member

Відповідь: Дитячий садок

Девушки посоветуйте когда начинать оставлять ребенка на дневной сон?
    Ситуация такая.
    Пошли в садик в начале месяца,отходили неделю просто супер,деть бежит в садик с криками УРА!
    Вторая неделя приболела и сидела дома.
    Третья неделя проходила пол недели.
    Сейчас четвертая неделя,вчера,сегодня не ходили,завтра идем в садик.
    В четверг мне надо оставить ее на сон,так как старшую вести на художку,а с мелкой проблематично по маршруткам через весь город ездить.
    Дочка в садик хочет,а на предложение там спать говорить котегорическое НЕТ и все тут :sad:
    Вот и не знаю что лучше? Тягать по маршруткам и ждать два часа под дверью художки или пусть поплачет в садике на дневном сне?
    Вот только боюсь что она тогда вобще в садик ходить откажется.:sad:

2. xsanka

xsanka New Member

Ви можете залишити дитину в садочку, та попросити виховательку щоб не ложили спати. Дитина буде гратися іграшками, замальоовувати. Ми постійно так ходим, малий категорично відмовляється спати, бо давно не спить в обід. Думаю це краще ніж тягатися з дитинб\ою по маршрутках.

3. GaykaDesign

GaykaDesign New Member

Спасибо, только воспитатели настаивают чтоб ребенок именно ложился, а дочка боится что на нее будут повышать голос, Спи!
    Вроде сегодня договорились что завтра пойдет поспит, а я ей сладкое куплю пока ездить буду, купила ребенка
    Посмотрим, как завтра получится.

Last edited: Nov 24, 2010
  4. xsanka

xsanka New Member

Не знаю на вашу дитину ніхто немає права кричати, в нас я бачу є 5-6 діток які не сплять і вихователька нормально ставиться. Ви тоді схитруйте скажіть, що заберете в обід щоб спати не ложили, а тоді ніби затримались.

5. GaykaDesign

GaykaDesign New Member

Ребенок у меня просто загадка природа,возникает ощущение что ей дома очень плохо :)
    В садике ее уложили спать со слезами,не хотела снимать платье,после того как одела пижамку резко успокоилась и заснула.Когда я ее забрала она сообщила что ей ВСЕ понравилось и даже спать было хорошо :) Завтра согласна спать в садике без слез,ну что ж посмотрим :)

6. svoboda

svoboda Member

А в нашому садочку клали спати всіх дітей, думаю це правильно, бо та бідна вихователька з глузду з"їде. Вона хоч трохи перепочине, а то одні діти позасипали, другі не сплять, бавляться, кричать, стукають-грюкають...:8: З другої сторони дитина знаходиться в організованому колективі зі своїм режимом і правилами, під кожного не підлаштуєшся. Хоча завжди є виключення з правиил. В моєї подружки малий в садочку відмовлявся...... ходити на горшок, все тримав в собі, то вона мусила завжди ще до сну забрати його.

7. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Дівчата, я в шоці. До нині була дуже задоволена і садком і тим, що дитина його любить. А цей тиждень малий ніяк не хоче туди йти. Зранку як ніколи кричить що не піде. В садку сказали, що він перестав з дітками бавитися, а сам і нікого не підпускає.
    Може то період такий? Перейде? Забрати з садка зараз не можу...

8. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Може його хто обідив, хтось з діток?

9. solomka

solomka Active Member

Мій малий також з дітьми не бавиться, ні до кого не говорить, хіба як вихователі щось запитають, то відповість. Він вже ходить третій рік і так йому то не минає. Зато вдома в нього рот не закривається - виговорюється за весь день, який мовчав в садку. Я вже думаю над тим, щоб завести його до психолога. Таке враження, що він боїться в садочку щось сказати, щоб часом на нього не насварили. Але ж на нього не кричать, вихователі його хвалять, кажуть "золота дитина", навіть незнаю що з ним робити...

10. TASJA

TASJA Well-Known Member

То скоріш за все, що його хтось образив. Запитай у вихователя, може вона знає. Бо як на Святика хтось накричить чи образить, то він замикається в собі.

11. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Ну власне, він завжди біг туди, завжди всюди перший, а тут...

12. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Я потрохи починаю розчаровуватись в садочку..то доцька прийшла з слідами від зубів на руці,то з поцарапаною щокою (за словами виховательки,на прогулянці,всі діти полізли в кущі і мою малу гілка зачепила).Сьогодні всі штани в болоті мокрі,рукавичок-шалика немає.На моє запитання -відповідь виховательки-пошукайте в інших шафках..А що ж буде,коли всі діти ходити почнуть,як ті вихователі справляться?(риторичне запитання)...

13. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

А нам в дитячому садку додатково запропонували з дітками вивчати англ. мову. До садочку приходить вчитель, заняття проходять у формі гри, дуже цікаво. Одне заняття триває 1 год. і це тричі на тиждень, коштує в місяць 65 грн. Вчора іду в магазин на закупи а Данилко мені каже:-мамочка, good bye . Мала велике бажання окрім садку щоб синочок ще відвідував якісь гуртки, а оскільки робочий день мій триває з 8.00 до 17.00 год. а гуртки всі переважно діють в першій половині дня, то ми всі задоволені цією можливістю.

14. Knopka

Knopka Well-Known Member

В нас в садочку майже три місяці все було ок. Дитина ходила із задоволенням. Аж поки... Минулого тижня її сильно вдарив один хлопчик - мою Ганнусю як підмінили: крик, плач, в садок не піду, бо Богдан буде бити... Зробили тиждень перерву, не допомогло, дитина все одно памятає, як тільки згадаю садочок - ні, бо Богдан буде бити... Останні два дні ходили разом. Доця не злізала з колін, всі діти товклися навколо нас, отак ми всі разом бавилися.
    Я подивилась - виховательці дуже непросто з пятнадцятьма дітками, як не крутись, за всіма не наглянеш. Поки з одним говорить, інші вже бються, повернулась до другого, дівчинка вже покусала іншу... Капець, словом. А процес одягання дво-трирічних малят на прогулянку, це взагалі... Штани, шапки, куртки перемішку, все на підлозі, погубилося... Не знаю за якими нормами встановлено, що на 20 дітей має бути одна вихователька, бо це геть ненормально...

15. GaykaDesign

GaykaDesign New Member

Knopka а нянечки у вас в саду нету?
    я по своему детству помню что нас одевали по очереди и выпускали во двор где уже ждала няня.Одного одели выпустили и так всех,чтоб в коридоре не толклись.

16. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Нам з нянечкою повезло, у всьому допомагає, бо одна з наших вихователів точно б не справилась, або звернула увагу когось кличуть на допомогу.

17. Despina

Despina Well-Known Member

в нас є англійська і танці. Записала малу в обидва. Скоріше не з ціллю глобального навчання, а для загального розвитку. Малій подобається. Особливо танці. Так класно під музику танцює "танец маленьких утят".
    А на англійській одного разу підглядала за нею через скляні двері: сидять дітки колом на підлозі - вихователька співає пісеньку по-англійській і питає про частини тіла - дітки їй відповідають. Спочатку співали про ножки, потім про животик, ручки, плечі - моя Тоня весь час мовчала і спостерігала. Дійшли до носика, вихователька малу запитала, Тоська така, в носі поковирялась, каже - Ноуз! :girl_haha:

18. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Моя донечка ходить в молодшу групу, то у них ні танців, ні англійської ще нема- замалі. Є лише фізкультура, а після фіточай.Заняття проходять в залі -Вікторії дуже подобаються.Музичні заняття двічі на тиждень.
    Я вже писала про те, що коли моя дитина була в ясельній групі, то вихователька з нянею не могли дати собі ради з одяганням- роздяганням діток.За окрему плату щодня до 13 години( дітки погуляли,їх вклали спати) було дві виховательки, потім одна йшла додому.Після сну діток одягати допомагала няня, а додому вже одягали батьки. Цього року потреба у двох виховательках відпала- діти самі одягають на прогулянку штани, кофтинки, защіпають гудзики, взуваються( зі шнурівками ще проблеми), на сон одягають піжами.Юо вони вже ДОРОСЛІ(зі слів донечки).:connie_pull-pigtail:girl_bye:

19. TASJA

TASJA Well-Known Member

Хто водить діток в садок № 44? Які враження? Може хтось може щось сказати про вихователя Ярославу Іванівну...

20. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

У мене аналогічна ситуація, але працюю до 18.
    Спершу віддали на гурток бальних танців - але не виходило водити.
    А в садочку маємо додатково танці, музичне (співи), гімнастику та англійську - ходимо на танці, гімнастику та музичне(туди відбирають), з англійською в викладачем не пощастило. Платимо по 50 грн дуже задоволена, особливо коли на ранку виступала група з танців - їм навіть костюмчики дали. І дитині дуже подобається.

Thread Status:
Not open for further replies.