Дитячий садок

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Доброчин, 13 Червень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Megan

Megan Well-Known Member

Відповідь: Дитячий садок

Якраз це і вона казала... ніби то постанова санепідемстанції... намагалась я її випитати як то таке можливо, але пані сильно зайнята, і в той момент мала комусь подзвонити.

2. Kecan

Kecan New Member

Ну тут вона мала вам її показати...

3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

маю двох знайомих у яких діти відвідували садок п.Ганни у різні роки- нарікань не мають ні на догляд ні на харчування.

4. Натуля

Натуля Well-Known Member

А я пригадую зі свого дитинства, що ми, дівчатка зі старшої групи, ходили в яслі допомагати малявок на вулицю одягати.

5. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

То ми сусіди?:girl_smile:
    А який садочок на О. Степанівни? Напевно, ви маєте на увазі № 26 на Гушалевича?

6. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Цікаво чи будуть наші яслі сьогодні гуляти,погодка добра,але шось дуже сумніваюсь.

7. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Наші дітки вже гуляють

8. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я працюю на Залізничній, а садок
    Ніхто нічого не чув про нього???

9. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Ой, у нашому садочку теж проблеми з гулянням! літом ніби ходили до обіду гуляти, то поки особливо тих дітей переодівати не треба було, а зараз сидять в групах.... Каже вихователька що як тільки виходить до шафок щоб переодягнути їх, то починаються страшні плачі, діти думають напевне що за ними прийшли! А в нас група така, дуже дітки маленькі є, є дітки яким по 1,5 рочки і є яким майже 3... казали що мають розділяти їх, але на скільки то правда...

10. Улянка

Улянка Well-Known Member

Я про цей садок не чула, але сморід від локомотиво ремонтного заводу, що біля садка, чую навіть в себе на балконі(хоч живу досить далеко від нього). Одного разу чекала чоловіка, і гуляли з малою по території садку. Враження не супер. По-перше, з труби заводу валив густющий, смердючий дим, і його вітром тягнуло прямо на майданчик садку. А по-друге, там майданчик якийсь зовсім "голий". Не бачу де там діткам можна бавитись. В цьому районі досить не погані відгуки чула про садок на Ярослава Мудрого. Від Залізничної не далеко. Ясю, хороший той садок?

11. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Це взагалі вже! Слів нема ! mysha, а Ви подали в суд на виховательку? Написали лист в відділ освіти? Донесли цю інформацію до інших батьків?
    Я в шоці - ця людина далі працює з дітьми........Ясно, що колись діти її знов "дістануть" і хтось з діточок постраждає :sad:
    Таке неможна залишати без уваги! Страшно подумати, що ці люди поряд з нашими дітьми.

12. olja_zaj

Ой і наші гуляли.Але таки бачу шо не спарвляються,тапки на різних ножках(сама певно одівала),курточка і шапочка валяються в шафці,светрик який давала шоб в групі ходила теж валяється.
    Але є в нас і досягнення за три тижні ми перший раз пообідали.

13. Natinka

Natinka New Member

А наші гуляють при любій погоді, аби тільки дощ не падав. Я навпаки деколи аж як дуже холодно, думаю, краще б посиділи в групі (от як було таке різке похолодання на початку вересня).

14. Knopka

Knopka Well-Known Member

Я щось дуже перейялась... Є в нас в групі дівчинка, яка ходить вже кілька тижнів в садок і буквально весь день, без перебільшення, плаче-ридає. З ранку до вечора вона "висить" на виховательці, питає, де її мама і ридає. В результаті вихователька стомлена, бо мусить займатися однією дитиною і носити її, всі решта відповідно "в прольоті". Нянечка сьогодні розповіла, що цю дівчинку батьки з першого ж дня залишили на весь день, типу "в мами бізнес" і вона не може бути з дитиною. Мені вже аж самій язик "свербить" сказати тій мамі, щоб так не мордувала дитину, мусить знайти якийсь підхід, може зробити перерву і потрхи водити, чи нянб взяти (бо сія забезпечена) якось мені дуже шкода ту дівчинку...

І ще в мене практичне питання. Дівчата, хто довше водить дітокв садок, розкажіть. Дали нам першу квитанцію на оптату за вересень, там 125 грн. Це буде щомісяця стала сума чи потім заднім числом відмінусовують оплату за ті дні, що дитина пропустила?

15. Марта2

Марта2 Well-Known Member

А це точно за вересень?
    В нашому садочку так: доють листьчок на якому написано кількість відвіданих днів і середню суму за день, тобто так 19 днів *на 3,50 грн! і ми йдем в банку кажемо назву садочка, суму до оплати і фамілію дитини...

16. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

ви самі і відповіли. (хоча вони так мудрують з тими сумами, що "кінці" знайти тяжко)

17. Kecan

Kecan New Member

В нас в садочку квитації дають так числа 5-10 кожного місяця. Плата за садочок вноситься наперед. Якщо є переплата або борг, то в наступній квитанції це враховується. Але зі свого досвіду можу вам сказати, що варто самій контролювати процес, а не довіряти бухгалтерії і якщо є нюанси - вирішувати одразу, а то потім не знайдете ні кінця ні краю:girl_nea:

18. Іруня

Іруня Well-Known Member

Це вони взяли авансом ніби-то за останній місяць. Вже на початку жовтня Вам треба буде заплатити за вересень ту суму, на яку находила дитина ( чи 70, чи 95 грн... ). Але от ми цього місяця пішли геть з садочку, і ніхто нам того "завдатку" не повернув.

19. olja_zaj

Мартуся а шо вас день 3.50?

Так не можна.Я свою дитину перший тиждень водила по 1 годині,2й тиждень по 2 годинки,тепер забираю до сна,спатки попробую залишити ше через тиждень,а "втарабанити" дитину на цілий день одразу:girl_mad:

---------- Додано в 15:09 ---------- Попередній допис був написаний в 15:08 ----------

Це передплата на місяць вперед.

20. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Нам дають квитанцію проплачуєм і приносимо в садок. В яслах за день дешевше, в нас здається 6.50 грн. Якщо дитина пропускає більше ніж три дні, треба довідку. А як вони відраховують, незнаю. Пару раз просила щоб нам ставили, що ми ходимо, щоб довідки не брати, але з тим трудно. Маємо дуже перевіряючу завідуючу - вона по три рази на день в групі - перевіряє як дітки їдять, сплять, скільки залишків після обіду...

Статус теми:
Закрита.