Дитячий садок

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Доброчин, 13 Червень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kecan

Kecan New Member

Відповідь: Дитячий садок

Можу Вам відповісти таке. В садочку проводиться повна реконструкція приміщення з подальшим його розширенням на 20%. Планове закінчення робіт планується до жовтня місяця 2010 року. По закінченні робіт акт про виконанні роботи передається в управління освіти м.Львова. Після проведення обстеження приміщення на можливість перебування дітей в приміщенні згідно всіх норм, дається дозвіл на початок його функціонування.
    Тому орієнтовно садочок запрацює з 01.01.2011 року. Все залежить від Міської ради, яка виділяє кошти на його реконструкцію, гроші є - є і робота.

2. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Ми вже також пішли в садочок, сьогодні 4 день. на другий день - на обід заснув. Зранку бігає, несе речі свої, щоб вдіватися в садочок. Я в шоці, думала буде за мною плакати, не спати.
    Нам поки сказали здати по 10грн. на миючі засоби, і принести вологі серветки і туал. папір.

3. Leila

Leila Well-Known Member

tanchyk, а скільки малому? і в який садочок ви пішли?

4. tanchyk

Вкінці серпня буде 1,8! Садок на Коцюбинського № 32

5. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Минуло наше 40 хвилинне перебування в садочку.Категорично відмовилась йти в групу,вихователь сказала краще підійти на прогулянку,шоб не так травмувати дитину,чекали поки всі поїли,з горе пополам трохи погуляла не відходячи від вихователя моя дитина.Важко ше тим шо в групі є старші дітки,вихователі підмінні(я так втішилась сьогоднішньому вихователю),казала шо завтра піде чемно,але гуляти,прийдеться ше раз на прогулянку вивести її лише,а з понеділка вже спробувати вести в групу.Отакі в нас справи.

6. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А як домовилися? Нас туди не взяли...

В нас виникла несподівана проблема. Малий почав говорити суржиком. Починає вживати російські слова. От мене цікавить, чи це всюди така проблема, чи тільки в Бебітошці - там певно більше ніж половина російськомовних. Я впринципі не проти, що він і російську знав, але суржик - це просто жах....

7. шоколадка

шоколадка Active Member

Дівчатка, а хто водить дитину у польський садочок, є на сихові один, а ще два в районі тургєнєва (точно не знаю), чи може щось чули при них. Цікавить відгуки. дякую.

8. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Пішли ми сьогодні чемно в групу,перед тим пів.години водила її по садочку і розповідала про все,навіть не чекала шо дасть руку вихователю і піде.Телефон біля мене,виходила вже на вулицю заглядала здалеку як там,ото не сидиться...

9. Charovnisa

Charovnisa Well-Known Member

Знаю, что такая группа есть в 181 саду, очень ее хвалят мамочки, там улучшенное питание, фрукты, занятия польским, вроде детки разновозрастные и по-моему даже она бесплатная, но попасть туда трудно.

10. kati

kati Well-Known Member

так є.Двоє сусідських дівчат ходять в ту групу.
    харчування те саме що й у всьому садку. Але на свята консулат виділяє дітям подарунки, кошти, ха які накривають солодкі столи. Батьки не збирають гроші на миколая , все дарує посольство

тільки на польській. і не тільки заняття. Всі свята також на польській

Діти разного віку, але беруть діток тільки з трьох років( я хотіла туди малого, але нам було лише 1.9 і нас не прийняли) група безкоштовна

11. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Дівчата, хто водить діточок в 129 садочок ( на вул. Перемиській), як враження? Чи нормально записують?

12. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

на Антоновича у польських групах аналогічно- батьки хвалять. Спілкування та т.п. - на польській

13. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Ух, прийшла вже і наша черга, (як все буде добре) завтра Данилко іде перший раз до садочку. Відчуття різні - з однієї сторони радість, синочок підріс, для нього стартує "нове", цікаве життя в колективі без мами і тата, а з іншої сторони - якось так важко на душі (мабуть дається в знаки проведені 3 роки разом нерозривно), але молюся і маю надію що все буде добре:girl_yes2:.

14. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Відзвітую :girl_yes2:, у нас сьогодні пройшов перший день у садочку. Все було добре, вранці спокійно попрощалися, по словах вихователя поводив себе енергійно, добре, ніяких проблем/плачів/ексцесів (дякувати Богові) не було, з чого я дуже тішуся. Говорить що піде до садочку ще, з чого я безмежно рада, добре дитині- добре/спокійно матусі:girl_tender:
    P.S. Дякую всім за підтримку і розуміння :girl_wink:.

15. sirudenka

sirudenka Member

Мій старшенький ходив туди у яслі, вихователька нам не сподобалася.Але потім в старших групах їх забирають інші вихователі(говорять що там є хороші). Потім ми припинили ходити до садочку через слабке здоровя молодшого синочка.
    Влаштувались без проблем - у лютому записалася в чергу, внесок був добровільним і конкретну суму нам не називали

16. tanchyk

А ми так гарно ходили два тижні в садочок, що я не могла натішитись. А сьогодні після вихідних так плакав в садочку, я роздягаю - він вдівається назад, тримає мене за ногу і ніяк не хоче в групу. Задурили пташкою в клітці, то пішов дивитись, я за той час втекла. Дзвонила виховательці, то каже що заспокоївся. Кажуть, що дітки, які спочатку не плачуть в садочку, потім починають і навпаки. Будем надіятись, що в Максимка просто не було настрою сьогодні.

17. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

В нас те саме - Ярка має у садку двох приятельок російськомовний - після спілкування з ними з садка приходить Вєрка Сердючка:connie_pull-pigtail
    Хоча в самому садочку виховательки спілкуються гарною літературною українською, після чого моя дитина мене виправляє - мама не перстень, а каблучка, не щур а пацюк.
    А потім як загне - в мене таке гарне КОЛЬЦО, прямо СОКРОВІЩЕ
    Намагаюсь виправляти.

18. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

В нас сьогодні настав день Х-мася вперше пішла в садочок.Зайшла в групу,зразу роззулася і побігла до діток бавитися.Сиділа до мене спиною в дальньому кутку кімнати і не оберталась,поки я розмовляла з вихователькою,але як тільки я вийшла-крик "мамочка" і плач.Я хотіла вже вертатися,але Настя заспокоїлась і була з дітками годину.Каже,що хоче ще,завтра подивимось...

19. Knopka

Knopka Well-Known Member

Моя Ганнуся вже другий день ходить в садок. Вчора пішли тільки гуляти, але затримались - знайомий хлопчик взяв її за руку і каже: "Ганнуся ходи". Ганнуся і пішла в групу, поїла з дітками. Сьогодні зранку ми прийшли, діти ще були всередині, вона перезулась, спокійно пішла бавитись, тільки коли я заглянула, личко було таке розгублене, але побачила маму і все ок. Вихователька пробувала мене намовити її сьогодні вже трохи зилишити, але я ще сама не хочу, нема резону педалювати, на роботу я не жену, тому думаю, ще довго будемо ходити бавитись разом (поки мене вихователі не виженуть :smile:).
    Загалом зараз з 26 ходить 10 діток. Як на мене - того цілком досить, вихователька і з тими ледве дає раду. Вчора одна дівчинка безперестанку плакала (її батьки через тиждень вже залишили на весь день), тому вся увага лише на неї, решту діток - хтось впісявся, хтось вдарився - за всіма не встежиш, це вже хто як дає собі раду...
    Що мене дивує - з десяти десь четверо діток зашмаркані і з кашлем, але батьки водять, а медсестра і вихователь ніц на то не кажуть.
    О, і ще - з нас в перший ж день зібрали 50 грн на іграшки і канцтовари. Іграшки в садку, до речі, практично всі поламані чи надламані і зовсім не нові.

20. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Не думаю,що це хороша ідея ходити довго з дитиною в садок. Наша вихователька розповідала з практики, що одна мама ходила десь біля 4 місяців з дитиною в садок, нічого доброго з цього не вийшло, бо дитина звикла,що мама постійно поруч і потім довго від цього відвикала.... але в кожної мами свої мотивації відносно цієї теми...

Статус теми:
Закрита.