Дитячий садок

Discussion in 'Діти-квіти' started by Доброчин, Jun 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Відповідь: Дитячий садок

та я нічого проти не маю, коли в спеку, ну але холодно було - це вже занадто.

2. карапуз

карапуз Well-Known Member

Мартинко у садочок зараз не ходить,бо наша вихователька у відпустці і група зачинена.А він ,ще і до своєї не звик,бо був у садочку лише три дні.І от, сьогодні,подзвонили мені з батьківського комітету ,і сказали,що потрібно здати 150 грн, на підготовку до навчального року.Сиджу я тепер і думаю,що серйозна буде підготовка трирічних дітей,раз збирають таку суму:girl_in_dreams:.А, як у вас ?

3. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

4. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

ну, нам вихователі давали список (приблизно 12 пунктів), і ми купляли самі, але на той час (2 роки тому) приблизно і така сума виходила.

---------- Додано в 07:59 ---------- Попередній допис був написаний в 07:58 ----------

5. Kecan

Kecan New Member

Аналогічна ситуація.

6. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

165 на Пулюя? Як вам цей садок, харчування?

7. Ann

Ann New Member

Хтось чув про відкриття садочка на Рильського, бувший Укрпошти?

8. TASJA

TASJA Well-Known Member

9. Nery

Nery Well-Known Member

Про цей садок вчора в новинах говорили. Планується кап. ремонт, розширення на 20 %. Відкриття певно не раніше ніж за рік (терміни прослухала:girl_blush2:)

10. Ann

Ann New Member

До мене сьогодні дійшла інформація, що він відкривається 14 жовтня. Я там була, а там глухо)))) Цікаво. Всі садки забиті. Чи то я розівчилася домовлятися? :girl_in_dreams:

11. МарянаК

мені подобається, навіть дуже. За три роки що ми туди ходимо, Ромчик весь час йде з радістю (крім початку, правда, поки привикав). За харчування можу сказати тільки, що смачно годують, але маленькі порції (в порівнянні з домашніми), але то таке. На рахунок зборів грошей - то тут можна начитатися купу про інші садки, в 165 як на мене - в розумних межах :girl_wink:

12. сніжна

а там частина приміщення садка, здається, віддана під інший приватний садочок чи школу?

13. МарянаК

та, щось типу того є. школа-садок "Калина" так-якби.

14. сніжна

все,дякую. Тоді я уже у курсі. там є початкові класи приватної правничо-еконмічної гімназії та приват. садок "Калинка"

15. DGR

DGR New Member

РОЗКАЖІТЬ ПРО 159 І 153 САДОК.:girl_bye:

16. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Ви знаєте, я ніколи не звертала на це уваги:), він на Чукаріна, між Верхнім і Нижнім Шуваром.

17. Kalj

Kalj New Member

:girl_smile:хто відвідує дитячий садок "Казка" - поділіться враженнями. :girl_tender:І як туди попасти? Дякую.

Last edited by a moderator: Sep 19, 2010
  18. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Ну все, ми завтра вже теж в садочок:girl_curtsey:
    Сьогодні здали документи,сказали завтра приходити,купили нову лялю,хочемо в садок:girl_tender:а як буде.....буде добре,але серце всеодно так зжимається...

19. Kecan

Kecan New Member

Олюня, точно буде добре. Вітаю - ви вже зовсім дорослі, а мамине серце завжди переживає:girl_yes2:

20. Януся

Януся Well-Known Member

Сьогодні гуляли і бачили, що вже записують у садок номер 78, це на Чукаріна,9. Нам ще зарано :) Може комусь інфо буде корисна. Починають працювати з вересня.

Thread Status:
Not open for further replies.