Дитячий садок

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Доброчин, 13 Червень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Незнайомка

Незнайомка Well-Known Member

Відповідь: Дитячий садок

?

2. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

загалом відгуки про обидва садочки хороші, але ми на Чайковського ходили місяць, весь час мені він чимось не подобався і я синочка звідти забрала... так шо то все індивідуально...

3. Solomi

Solomi New Member

Самий гарний і тихий садок на вул.Кирила і Мефодія (біля англ. школи), завідуюча добра, чуйна . Там садок знаходиться на горі, далеко від дороги, на подвір"ї багато дерев і зелені.

А садки на Чайковського та на Крушельницької нічим гарним не відрізняються. Площадки маленькі, вихователі і завідуючі тільки дивляться в кишеню.

4. dudja

dudja New Member

От і нам завідуюча на вступний внесок розказала батькам де потрібно зробити ремонт і то терміново за літо. Надіюся що донечці там сподобається і садок нам підійде.

5. rikusya

rikusya Well-Known Member

Скажіть будь-ласка,чи хтось знає щось про Садочок №121 на Дашкевича?

6. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

Та нас записали (під номером у восьмому десятку).:girl_sad: Сказали, що ми попадемо в групу тільки якщо багато хто відмовиться і дасть дітей в інші садочки, бо вони набирають тільки дві групи.

7. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

А нас вже по другому колу відправили з садка на Караджича. останній план піти покласти вже "названу" суму на стіл. Спочатку пішла так,на будьте добрі візьміть і дам скіки тре...сказали приходьте в вересні запишем на наступний вересень. Потім порадили виховательку,яка влаштовує. То завідуюча сказала місць нема

8. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

Дивно. А ми колись там жили, я записалаа малого в грудні, то на червень вже мали йти туди , починати ходити, але ми переселялися на іншу квартиру і наше місце там пропало. Але в той час нас брали без проблем, бо ми там жили в тому районі.

9. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Та нє ми в яслі попадаємо,напевно будемо самими старшенькими там.

10. Андріана

Андріана Well-Known Member

11. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

О то добре,буду надіятись шо буде трохи ровесників,я шось думала шо ті шо вже 2007 р.н попадають в молодшу,напевно зараховують з 3 ох років в молодшу.

12. Iwka

Iwka Well-Known Member

А в нас проблема з садочком намічається. Ходили в садочок святого Миколая - не хочуть нас туди брати, забагато бажаючих... І вже не знаю шо робити...
    Може підкажете, де ще поблизу перехрестя Стрийська-Сахарова є садочки? І такі шоб хороші...

13. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

моєї дуже хорошої товаришки дитина туди ходила, дуже гарний садок, дуже затишний, якщо б я жила в центрі, мабуть це був би мій вибір. Тим паче я раз Дарусю (дитину товаришки по попередній домовленості з вихователем) забирала, то мені там сподобалось.

14. Knopka

Knopka Well-Known Member

Поблизу на Сміливих є садочок. Чи хороший... Відгуки є різні

15. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

як ми і підемо в садок (років після 4-4.5) - то туди (я теж туди ходила):) хороший садок - мені близько

16. Незнайомка

почитала, що в яслі дітки йдуть, яким вже більше 2 рочків, трошки захвилювалась за свого карапуза, якому 2 виповниться лише в серпні... чи не будуть ображати, як слабшого? хоча все залежить від характеру і виховання. мій поки тільки спостерігає, як інші граються, на контакт, м"ягко кажучи, не спішить.

17. KardaMonka

KardaMonka Member

Невже у вас така критична ситуація, що віддаєте так скоро дитину в садок?
    Ображати не будуть, не хвилюйтеся. І вихователі, інстинктивно, таким малюкам намагаються приділити більше уваги.

18. Незнайомка

ви маєте якусь негативну інформацію щодо садочку, куди я планую віддавати дитину (№69)? чи міркування, основані на досвіді (наскільки я пам"ятаю Ви працюєте в садочку вихователем)? якщо так - то прошу поділитись.

19. bioland7

bioland7 Well-Known Member

І ще довго не буде іти на контакт, мій наприклад компанійський хлопичик (зараз 3 і 3міс),але щоб він з охотою ішов бавитись в садочок, бо там інші дітки, то цього досі немає.

20. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.