Дитячий садок

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Доброчин, 13 Червень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Відповідь: Дитячий садок

поміняти групу
    не гуляє??? - ооооооо ми таке прохидили (власне з маминих слів я) - моя мама була активісткою, коли я в садок ходила і мене переводили в іншу групу, і ту другу виховательку памятаю до нині...)
    Успіху!

2. Despina

Despina Well-Known Member

Були ми сьогодні перший раз в садку. Прийшли перед гулянням. Трохи побавились в групі, пішли на прогулянку. Коли повернулись - я залишила Тоню в групі саму на 15 хв. За той час зі слів виховательки, мала з'їла тарілку рису, сказала дати їй ще, душком випила горнятко чаю і пішла бавитись. Потім через двері побачила, що старша група йде в актовий зал співати і пішла собі з ними)).
    Ну що сказати, поки що Тоні сподобалось. Йти додому не хотіла. Як питаю, чи підем завтра, то радісно каже "Дііткиии". Подивимось, як далі буде.

3. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Хочу спитати у мамусь хлопчиків, як ви одягаєте своїх діток на ранок до Дня матері? Біла сорочечка, вишиванка, штанці які (бо в нас є або джинси або вельвети, ніц класичного)? Нам вихователька сказала "святково, світла сорочка". Хоч це лише яслі, але хочу, щоб малий був гарний на ранку :)

4. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ми одягаємо темний низ, не джинси, а просто темні штанці і вишивану сорочинку. Наприклад, ґранатові сподні і вишита сорочка в голубих кольорах. Дуже гарно.

5. нталька

нталька Well-Known Member

у нас були і у білих сорочках, і у вишиванках. і так, і так гарно виглядало. зі штанів, ми особисто, мали вельвети. На штани інших якось не звертала уваги, виділялись лише шаровари. :) (але вони для сценок були одягнуті)
    гляньте у Tanyunya в гілці є фото діток з дня матері.

6. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

минулого року -вишиванка, крайка і темні класичні штани та мештика, а цьогоріч - те саме, окрім штанів - купили шаровари:girl_crazy:

7. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Дівчата,можехтосьчув відгуки про садочок на С. Крушельницької? І на Чайковського? Дякую...

8. popelushka

popelushka Well-Known Member

Дівчатка, підскажіть, будь ласка, нам в червні буде 3 р. і 4 міс. нам в середню групу треба йти? Бо завідуюча каже, що краще в молодшу, а я собі не уявляю, як то буде, бо він більше з однолітками любить бавитись...

9. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

в молодшу...100%...ми зараз в молодшій...в липні нам буде 4, а є дітки на місяців 8-9 страші...

10. Женічка

Женічка Well-Known Member

звичайно,що в молодшу,саме там і будуть ваші однолітки :)

11. Ксеня26

Ксеня26 Well-Known Member

Привіт, дівчата! Скажіть будь-ласка, чиї дітки вже ходять в садок, який благочинний внесок Ви давали на садок? Нам документи вже прийняли, сказали, що як маєм бажання, то можемо перерахувати гроші на їх рахунок...А скільки, я не знаю. Скільки то дають того брочинного внеску?

12. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Написала вам в кармі.

Нині записала племінницю в наш садок і заодно Артема попросила перевести туди, де я хотіла. Завідуюча все записала без проблем. Тепер наші дітки будуть разом ходити. А про спонсорську допомогу сказала, щоб я братовІй все розповіла :) .

13. Незнайомка

Незнайомка Well-Known Member

чи хтось щось знає про садок №69, що на науковій? там без черги запис в групу 2 рочків (принаймні на сьогоднішній день)

14. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Нині їздили в Бебітошку. Про садок враження дуже гарні, але далеко добиратися без машини. І дорогувато... То ще думаємо що робити. Дівчата, в кого діти десь в центрі в садку - поділіться враженнями!!!

15. Knopka

Knopka Well-Known Member

Зорянівонько, а ти на Грабовського не була? Здебільшого цей садок хвалять. В мене кілька знайомих водили дітей, то були задоволені.

16. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

Я недавно ходила записувати старшого в садочок, то мені сказали, що вже на два роки вперед нема місця (садок №1). кажуть, треба було приходити в січні, щоб малий на наступний рік в червні пішов в садочок. От халепа. Що тепер робити?. Напевно молодшого вже треба йти записувати, щоб через два роки взяли його в садок.

17. Натуля

Натуля Well-Known Member

То напевно в кожному садку по різному. В моєму районі є чотири садочки. Розпитувалась в сусідських мам про них. Так от в одному з них малят записують після року, а в іншому можна ледь не з народження записуватись і бути першим в черзі.

18. kati

kati Well-Known Member

записатись можна..але не факт, що через рік/два прийде ваша черга. Маю декілька випадків коли записувались 80 в чергу, а через два роки були 78... З власних спостережень скажу що так званий запис діє в тих випадках коли сім"я ,наприклад, малозабезпечена, або мама-одиначка... але якщо завідуюча побачит що ви спроможні дати благочинний внесок, то з вас не злізе поки не отримує.

19. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Ми туди будемо ходити,вже записалися,маємо підійти в червні,садок мені подобається,але все залежить від вихователя,до кого попадете.

20. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Тут теж залежить все від завідуючої і її совісті.Я от була в нашому садочку на зборах і все чекала,яку ж нам суму заспівають.Бо записались ми минулого року без проблем і числимося вже в групі.Завідуюча все гарно розказала про садок (виявляється в них є комп'ютерний клас,логопедичні групи і т.д.),показала як виглядають групи з ремонтом (за батьківські кошти) і без.насамкінець роздала батькам папірчик з рахунком і сказала,хто має змогу,зробити одноразовий благодійний внесок (Хто скільки може),а ні,то ні.Просто всі ремонтні роботи ведуться за кошти батьків.Держава виділяє дуже мало.Такий підхід мені сподобався-коли перд батьками не ставлять умови,а батьки самі вирішують.

Статус теми:
Закрита.