Дитячий садок

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Доброчин, 13 Червень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. tosichka

tosichka New Member

Відповідь: Дитячий садок

Підскажіть будь-ласка гарний садочок в районі Санта-Барбари?
    Заздалегітдь, велике дякую!

Останнє редагування модератором: 6 Квітень 2010
  2. tosichka

tosichka New Member

Добрий вечір! Підскажіть будь-ласка гарний садочок на Сихові в районі Санта-Барбара! Буду дуже вдячна!:girl_tender:

3. sirudenka

sirudenka Member

Наскільки я знаю , т огриби не раніше 6 років, дуже вже вони важкі на підшлункову

4. kati

kati Well-Known Member

ой зла я недобра:girl_devil:
    Прийшла за малим в садок пів шостої, а вони виявляється сидять в групі і не гуляють...і зранку негуляли.....
    Ситуація така, що наша вихователька у відпуску, дали на заміну молоденьку якусь чічю, яка перший місяць в садку, до того вона взагалі здається дітей вживу не бачила і незнає що з ними робити......А ще маєм хлопчину в групі, з я ким сьогоднв вже втретє стався інцидент по одному ій тому самому сценарію- він стульчиком дітей лупить по чолі....так нормально, щоразу до крові.....проблемний вобщем.
    Ну і сьогодні зранку знов таке сталось і вихователька та вирішила сидіти з дітьма в групі і не гуляти бо боїться.......капець просто. Така погода а діти промордувались в приміщенні.
    Пішла зі злості до завідуюючої, але її вже не було.....от думаю що зранку завтра робити, кіпішувати чи ні

5. Редвумен

Редвумен Active Member

попробуйте спершу з вихователем поговорити. Бо через завідуючу, то буде "конфлікт". На вас будуть злитись. Воно вам треба? :)

6. bioland7

bioland7 Well-Known Member

А що змінииться?навряд чи інша,чужа вихователька знайдеться,яка повидитиметься з дітьми нормально, краще як на мене дочекатись своєї виховательки спокійно.:)

7. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

ось мене цікавить таке запитання, навіяне дописами про їжу: яке приблизне меню на день?.Чи годують зараз у садочку вареною ковбасою,сосисками чи ін. ,м яко кажучи ,некорисними речами?

8. kati

kati Well-Known Member

сніданок- молочне/ запіканка сирна з поливкою/ макарон з рибною котлетою( най поширеніше написала)

обід- перше( борщик, різноманітні супчики)/мясне щодня з гарніром. Або котлета, або мяско тушковане.Зажди салат- буряк, морква з капустою і яблуком.Ну і компот, хліфбчик.

підвечірок- той самй асортимент що і на сніданок...тобто якщо зранку молочне , то на підвечірок рибка і навпаки.+ практично щодня булочка з повидлом і какао/ кисіль

В літній період, на вулиці ще діткам дають соки

ніразу не бачила

9. карапуз

карапуз Well-Known Member

Моя Юстя,коли ходила у садочок,то завжди казала,що там смачніше готують ніж я :girl_in_dreams:.

У школі,частенько дають до гарніру кусочок молочної холодної ковбаси:girl_sad:.

10. natka75

natka75 Well-Known Member

у нас такого я теж в меню ніколи не зустрічала...

11. irushka

irushka Well-Known Member

А нашим м`яса не дають, бо кажуть, що діти пожувати не можуть :),дають тільки підливку. Зате в меню майже щоразу пише "м`ясний гуляш". Правда і меню тепер вивішують раз на тиждень:girl_mad:

12. Tina

Tina New Member

Дівчатка, ті, чиї дітки пішли в садочок без щеплень, підкажіть, будь ласка, ви як розмовляли із завідуючими про влаштування діток в садочок, що говорили їй про ті щеплення? Тобто, чи повинен хтось у садочку (вихователі, медстетсра, завідуюча) знати, що дитина не привита, за у мови, що, наприклад, довідку про щеплення батьки принесуть? Бо вони ж преживають не зате, що дитина без щеплень, а за те, щоб у них не було проблем із санстанцією? Чи як ви взагалі вирішували влаштування діток, яких не прививали? Буду дуже вдячна за інфу.

13. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А як щодо варіанту про завірену нотаріальну відмову-чи хтось "пройшов" такий варіант?

14. portik

portik New Member

В нашому садочку за тих півроку, що мала ходить ще ні разу не було. З "невнушаючого довіри" був оселедець 3 рази і "підлива з рибної консерви".
    А мясо не дуже високої якості, бо я раз забирала доцю з садочка в 17 00, а в неї в роті ще був кусок якоїсь субстанції тваринного походження (обід в 15 40).

15. MAXAMAK

MAXAMAK New Member

а що воно дасть - нотаріально чи не нотаріально - якщо у садочку хочуть прививки то ви їм хоть кіл на голові тешіть...
    і чогось маю сумнів, що нотаріус візметься відмову від вакцинації посвідчувати - сьогодні ви відмовились, а завтра передумали - змісту в тому не вбачаю.
    Ми пішли до садочка із роддомівськими прививками - вже ходимо рік - досі ніяких зауважень до нас не було. Коли йшла то нікому не наголошувала - чи є у нас вакцинація чи нема. Здала документи і чекали що і як. Поки все ок.

16. шоколадка

шоколадка Active Member

ніяк, я принесла все написана з поліклініки, і ніяких питань. не маю бажання обговорювати це і тим більше щось пояснювати, бо як правило допитуються. це моє рішення.

17. Nata

Nata Well-Known Member

Клас, а нам дають тільки булочку з чаєм або 1 вафлю (тонееесеньку) з молоком і все. І сосиски давали, малий казав що давали... (він кашу може і переплутати але сосиску з м"ясом точно ні :))
    Ми в садочок далі не ходимо. Вже від вересня :) от думаю: може то піти написати заяву на відрахування (поки маю домовленість з завідувачкою, що ми лікуємося і місце зберігається), всеодно малий до серпня не піде (я боюся заразитися через нього інфекційними різними), а потім вже і до школи скоро. Та й алергія наша невідомо на що :) завжди в садочку кашляв...

18. kati

kati Well-Known Member

ви точно ходите в один садок з моєю коліжанкою:)( десь район чорноволла) ...вона мені також каже що на полуденик дають вафельку або печенько з молоком....
    ну обре тим діткам, кого забирають в 5 годині....а ті хто до 7 вечора?

19. Nata

Nata Well-Known Member

Мій і в 5 замість привіт питав чи я їсти принесла :) мусила брати якесь печиво щоб додому дійшов нормально :)

20. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

У нашому садку цю проблему вирішили батьки- збираємо кожного місяця 10 грн на печенько, чай , цукор , яблука.:girl_claping::girl_claping:Батьківський комітет раз на тиждень приносить то в групу - і всі задоволені.Полуденок0 15.30-чай-кава-булочка-запіканка, а згодом виховатлі дають дітям печиво з яблуком і ,за бажанням, роблять чай. Щоправда, ще докупили графин для води й електричний чайник.:girl_wink:

Статус теми:
Закрита.