Дитячий садок

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Доброчин, 13 Червень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Макарена

Макарена Well-Known Member

Відповідь: Дитячий садок

Знову ж таки в різних садочках може бути по-різному, але зараз багато де яслі - це від 1,8-2 до 3 років. А після 3, то вже молодша група. І в нашому садочку, наприклад, одна група ясільна, а потім добирають діток і роблять дві молодші, то майже нові групи, ще несформовані і вихователька інша, а попередня закріплена лише за малявочками, але, думаю, що то особливості кожного садочку.

2. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Я тут гілку трохи почитала, і зрозуміла що діток на обідній сон ніхто не переодягає в піжамки! А я з дуру чотири комплекти купила ;)

3. Женічка

Женічка Well-Known Member

наших передягають, обов"язково :)

4. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Та я ще у наш садок піду конкретніше все розпитаю, і планую, десь вже після свят, на майданчик з мали ходити, нехай звикає до обстановки!

Одне тішить, в нашого садочка власна котельня, всі решта на центральному опаленні, то там завжди включають батареї з перших холодів!

5. Даніелла

Даніелла Well-Known Member

В нашому садочку знову виступають діти, а з нас намагалися здерти 7гривень за "виставу". Ходили, сварилися. Що в лоб, що по лобі.....А ще збирають по 70 гривень на ремонт, якоїсь групи.... В наказовому порядку до кінця березня....

6. Megan

Megan Well-Known Member

А чому ви кажете "здерти"? В нас в садочку була вистава, заплатили 7 грн. але дітки були задоволені... потім додому йшли і він радісно росказував, що був і зайчик, і їжачок, і дівчинка.. стільки радості було..

7. Даніелла

Тому що здерли! Заробляти на дітях якось не по людськи.

8. Зануда

Зануда Well-Known Member

Наскільки я зрозуміла, то "здерли", щоб батьки подивились на виступ власних дітей, а не "гастрольний виступ" лялькового театру.

9. Oddly

Oddly Well-Known Member

ви маєте на увазі, що виступають садкові дітки з інших груп? і за це в решти груп збирають гроші?
    бо щось не в"яжеться.

10. Даніелла

Саме так!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11. Afalina

Afalina New Member

Мене дитячі садки починають лякати в плані фінансів, як наслухаюся на що збирають гроші! В сестри в садочку двом вихователям збирали по 25 грн., а в групі 25 дітей порахувати яка сума виходить! а ще завідуючій не подобається зелений куточок,тож треба горщики на квіти купити і не пластмасові, а керамічні, а ще на миючі засоби і ремонт кожного місяця! ну і само собою щоденна оплата!
    З такими орзрахунками, треба підбити чи виплачується той садок!:girl_in_dreams:

12. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

Епопея продовжується: в понеділокпані завідуюча вийшли на роботу після тривалого лікарняного, і одразу прийшло 7 перевіряючих. Завідуючу з передінфарктним станом забрали до лікарні... Прям вестерн..

13. Sasha_sha

Sasha_sha Well-Known Member

Кто щось знає про басейни в садочках?

14. Редвумен

Редвумен Active Member

то ви про державний пишете? не розумію, як він може "не виплатитись". Ви збираєтесь заробляти в місяць менше 200грн.?:girl_in_dreams:

15. mysha

mysha New Member

А ще можливо доведеться платити за заняття англ. мовою, спортом, танцями у садочку. Хоча в садочку на Гіпсовій пропонували англійську по 20грн. з дитинки в місяць - батьки відмовились, бо задорого! :eek: А в нашому 93-му садочку немає занять англ. мови, на жаль, хоча батьки просили вже не раз. Може хтось порадить викладачку англ. мови, адже вона може бути одна на декілька садочків.

16. Іруня

Іруня Well-Known Member

Я вас прошу... Яка викладачка! Як ми були студентками, то моя подружка підробляла в садочку "викладачкою" ( десь на Сихові, там її тьотя - завідуюча, то запропонувала їй). А їй до англійської, як мені до німецької :). Англійську Ваша дитина в державному садочку ніколи не вивчить. А рахувати до десяти і пару букв з алфавіту Ви і самі можете навчити

17. mysha

mysha New Member

А я і не прагну, щоб вона її там вивчила. Вчить вона її у Інтернешнл Хаус і буде ще там вчити років 10. А в садочку то так - щоб частіше було на слуху, щоб більше повторювала елементарні слова. Коли ми ходили у приватний садок - там була англійська, потім пішли в державний - там немає. Півроку були без англійської, а потім пішли у згадану мовну школу: дитина майже нічого не мам"ятала з того, що знала, хоча я з нею час від часу повторювала. Думаю віддівати малого в англ. спец. клас в СШ №5. Знаю, щоб туди попасти треба здати тест на англ. мову. Цікаво, про що діток там питають, якщо
    ?

18. шоколадка

шоколадка Active Member

а в нас у садочку дали на обід грибну ушку :eek::eek:.
    Десь читала до 12років взагалі не можна грибів :girl_mad:, а тут таке.
    хочу розібратись :girl_cool:.

19. Oddly

Oddly Well-Known Member

у нас в меню в молодшій групі взагалі оселедець був

на моє питання, як діти то їли - вгадайте, яка була відповідь - "а більшість і не хотіла їсти."
    моя дитина точно не їсть такого, навіть якщо дітям і можна в такому віці, а про кісточки і т.п. я взагалі мовчу.
    так з якого великого розуму в меню такі компоненти з"являються? мабуть, працівникам просто оселедцем захотілося поласувати

20. Женічка

Женічка Well-Known Member

нічого собі!!!! я вдома оселедець ховаю,бо моя Настя "хора" тими рибами,а таранька для неї - то взагалі найсмачніший делікатес, дитину трусить від самого вигляду, мусить чоловік пізно вночі то гамати :girl_crazy:

якби нам в садку дали оселедець, Настя з"їла б все до останньої кісточки.

Статус теми:
Закрита.