Дитячий садок

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Доброчин, 13 Червень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. irushka

irushka Well-Known Member

Відповідь: Дитячий садок

В нас те саме... Тільки сказали тепер принести наволочку на подушку, бо санстанція вимагає, щоб в кожного була своя. Все решта, як я розумію, в нашому садочку для всіх дітей спільне :girl_devil:

2. kati

kati Well-Known Member

Значить в ваших садках порушують норми санстанціїї.
    Влітку справді сплять тільки в трусиках, ну бо жарко ж, але обов"язково в трусиках, тобто не голі, в нас навіть наголошуть аби були запасні трусики і маєчка, бо якщо якась аварія щоб переодягнути, бо голими лодити неможна

3. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Не повірю що ходять всі 30 дітей, завжди буває що когось немає.

4. Женічка

Женічка Well-Known Member

наших переодягають, бачу і по піжамці,і по томук,як настя вдягнута після сну :girl_haha: п"яточки на колготочках - на носочках, спідничка задом наперед, видно,що дитина переодягалась до сну :girl_haha:

5. mysha

mysha New Member

А ми незадоволені "Дивосвітом" на Південному: мого малого, у 3 рочки там дусила вихователька. Я про це довідалася, коли малий з істерикою прокинувся вночі. Він бідолага навіть не знав, як це пояснити, тільки зказав "мама пані Іра мені робила отак..." і схопився обома руками за горло. Ми з чоловіком вирішили: щось наснилося. Але малий, який з першого дня спав цьому садочку (бо в мене є менший і я не могла водити старшого по кілька годин, щоб він адаптувався) більше до тієї виховательки не пішов. Через пару днів до мене підійшла жіночка і сказала: "Це я та вихователька, що дусила Вашого хлопчика, вибачте мене, будь-ласка".

6. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Як це вибачте, то я його дусила?:eek: І які були Ваші дії, чим все закінчилося? Це просто жах :girl_devil:

7. Котя

Котя Оптимістка :-)

Мені аж дар мови відняло:suicide:Я в шоці, що таке буває:eek:
    Скажіть, будь-ласка, і що Ви їй зробили:girl_devil::aggressive:

8. DIUJMYK

DIUJMYK Member

Маю знйому яка водила в Дивосвіт сина, на другий день потрібно було принести яйце, вони там мали щось з ними робити, а мама забула, тоді під час занять хлопчика вихователька вивела в коридор і посадила там окремо на лавці.Малому п'ять років, і щодня старався втекти на стянці, коли його привозили.Зараз ходить в звичайний садочок із задоволенням.

9. Радість

Радість Well-Known Member

Вона вже з лікарні вийшла? Бо я б на вашому місці її туди точно відправила.

10. Ksusha

Ksusha Well-Known Member

Добре, що ще не сказала, "вибачте, то я та вихователька, що задусила вашого сина. Вибачте, а?" І вона ще там працює? Тут пані Фаріон Лізу Лизою обізвала і такий шум піднявся (до речі, правильно піднявся), а тут таке.
    Нам пощастило, нас за три роки ні разу не душили. А якщо серйозно, то ходили ми в звичайний садок, вибирали садок керуючись принципом близькості до дому - в нас садочок, як 4-й підїзд в будинку. Вихователька хороша (правда на подарунки носом крутила і постійно казала батькам з батьківського комітету що могли би сь те щось краще, або Нашо мені то - це я взнала тільки недавно і чесно кажучи трохи мене то неприємно вразило, бо до діток добре ставилася і якби не довіряла тим батькам, то мабуть не повірила б), а няня- просто суперова, старша жіночка, яка до них дуже добре ставилася. Гроші ми здавали щомісяця на миючі засоби, на туалетний папір. І ще - завідуючій. Мовляв, вона мусить мати гроші, бо ось там вікно тріснуло, там лампочки перегоріли, там проводка, там сантехніка, а то треба все за свої кошти робити. Але тоді то було 5 грн. і батьки особливого рейваху не піднімали. Ніяких вимог санстанції до наволочок не було. Спали на казенному. Правда завжди в піжамах, зимою поверх колготок і гольфиків. В цілому ми задоволені. Другій дитні зараз майже 5 місяців - напевно підемо в чергу записуватися, а то в 2009 бум народжуваності:girl_smile:
    І ще згадала: в мене в Норвегії є родичі. Хлопцю 31 рік. От я запитую його мами:а чи планує одружуватися? А вона мені каже: ще не час, він ще мало заробляє (фінансистом в якісь фірмі працює), а треба більше, бо в нас шалено дорогі садочки (в них то інакше називаеться, ну і напевно мало спільного має з нашими садками). Називала навіть суму в доларах, яку офіційно треба платити за дитину, але чесно кажучи не памятаю, знаю що мене тоді це здивувало.

Останнє редагування: 14 Березень 2010
  11. Іруня

Іруня Well-Known Member

Та в нас в групі, взагалі-то, 36 дітей. І частенько ходить 25-30.

12. mysha

mysha New Member

Звернулася до завідуючої, якимось чином ту виховательку було покарано(я не знаю яким). Вона до сих пір працює у тому садочку (я її час від часу зустрічаю біля садочку на Південному). Там велика плинність кадрів, а зарплата така як в державних садочках. Ми тоді платили 1500грн. в міс., а зарплата у них була 800-900грн.(рік тому). Вихователі мусять бути добрими і для батьків і для адміністрації. Багато не витримують і йдуть. До речі, я вже не один раз чула, що деякі вихователі там не мають належної освіти і що є там ще якась вихователька (не пам"ятаю ім"я), яка дітей б"є.
    Чому вона так поставилася до моєї дитини - я не знаю. Це було влітку і наша вихователька пішла у відпустку, а ця була перший день на заміні. Батьків вона взагалі не знала, тому думаю, що могла таке зробити з будь-якою дитиною. Тоді до неї відмовився ходити ще один хлопчик і його батьки казали, що він теж розповідав, що його дусили, але батьки йому не повірили (правда до тієї виховательки теж більше не віддали).

13. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Мати Божа! Що ж то за садок такий - стіни діамантами інкрустовані, чи що? Та ще й виховательки дітей б"ють і дусять...:girl_mad:

14. SEPTIMA

SEPTIMA миється в бані

Добрий день.Може хтось щось знає про садочок №39.відпишіть будь-ласка.Буду вдячна.

15. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

На мою думку, в людини щось не впорядку із психікою...якщо у двірника зарплата 600-700 грн., то що йому тепер всіх людей котрі йдуть поруч бити лопатою чи віником по ногах:umbrage:
    а це вже проблема загалом цього дошкільного закладу і адміністрації загалом, хоча інколи і не обов"язково мати педосвіту (це я зараз не про садочок) а достатньо мати підхід до дітей і добре серце...

16. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

А ми після довгих вагань нарешті остаточно вирішили йти в 134 садочок (він найближче до нашого дому)На днях підійшли з Настюхою до завідуючої,чи ми є в списках(раптом той зошит з літніми записами безслідно зник...)Виявилось,що групи вже сформовані і ми там числимося.Так що в травні йду на батьківські збори,а в червні потрошки почнемо ходити в садок.Якщо є сусіди по садочку,зголошуйтесь:girl_bye2:

17. TASJA

TASJA Well-Known Member

А хто знає, який з садочків кращий - № 183 чи № 44 (це на Сихові). Маємо можливість вибирати ))).

18. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

це "Дивосвіт" на Південному чи на Сміливих. Бо про "Дивосвіт" на Сміливих - це схоже. Якщо не здаш 5 грн на машинки для катання ( подаровані,до речі певними батьками, як спонсорська допомога садочку при прийомі ),дитині так і казали "Твої тато з мамою не здали грошей,тому ти кататися не будеш".

19. Aster

Aster Well-Known Member

Ми ходили в 183, садок не є поганий. Багато чого залежить від виховательок. У нас були нормальні.

20. MAXAMAK

MAXAMAK New Member

Ми ходимо в НВК 1,2,3 (Маршала Рибалка). Старша донечка ходить із задоволенням. Мені теж там подобається. (чисто, охайно, тепло і приємна завідуюча). Єдиний дискомфорт викликає фінансова сторона справи - справа не скільки в грошах, а втому що вони ніде не обліковуються. Платимо за гурток гімнастики окремо і за мультики, а толком не можу зрозуміти на що йдуть і кому йдуть ті гроші, вихователі нічого внятного сказати не можуть. Особливо дістає плата за мультики - пів години на телевізорі "ну пагаді" коштує 6 грн. Я так діток в себе вдома збирати можу!!!!!!!!

Статус теми:
Закрита.