Дитячий садок

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Доброчин, 13 Червень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Відповідь: Дитячий садок

Це мабуть через те, що друга дитина.:) Порівнюєте зі старшою,яка вже велика, тому так і здається.:) В нас в групі є малюки з 1,8 ходять, тепер вже 2,5 то такі бойові,що ого-го....:girl_wink:

2. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

У мене аналогічні відчуття були :) Коли віддавала малого - йому було 2 і 7 міс. Малій - 4 роки. Його було шкода більше :) Хоча дуже добре знаю, що не треба шкодувати і переживати, бо такий настрій передається дитині. Я тоді ледве не плакала. Тепер все гут :) Садок - то файна школа життєва.

3. Женічка

Женічка Well-Known Member

вчора і сьогодні псує мені настрій нянічка наша.....

мушу виговоритись,бо хто ще мене вислухає і зрозуміє,як не ви :) Ромко кричить,що я сама собі проблеми придумую і дурницями гризуся :girl_devil:

одним словом, нянічка дивиться на мене вовком, бо моя Настя (за її словами) цілий день тільки те і робить,що пильнує туалет....

і,що ми, батьки, ходимо туди без дозволу, ламаєм унітази(до слова - унітазики прцюють з трьох два, і то бачки зі зливом поламані, особисто я ьуди свої руки навіть не пхаю,бо таке відчуття,що розпадеться все), і ті поломані унітази мусять оплачувати вони, працівники садочку....
    а мою Настю вже два дні підряд припирає по великому в туалет зраненька в садку...

а няня ходить і дивиться,як вовк, ніби, я завинила чимось.....

ну то ж треба, так щось я тим перйнялась.....

і ще: чистотою в тих туалетах і не пахне, ну антибактеріальні заслби там відсутні взагалі.... :girl_devil:

4. popelushka

popelushka Well-Known Member

Я думала раніше малого не давати в садочок. Проблеми з ким залишити дитину в нас не було і не має, але те, що моя дитина не вміє гратись і спілкуватись з дітками мене дуже насторожує. Він дуже соромиться діток, стає замкнутий, слово з нього "витягнути" не можливо, хоча вдома - це зовсім розкута дитина, проблеми із спілкуванням не маємо. І що робити? Давати його в садочок, чи піти з ним в гурток? Проблема ще в тому, що я боюсь, щоб мою дитину не викрали, бо така ситуація склалась.... Є садок недалеко від дому, але я боюсь за свою дитину. Домовитись із завідуючою і з вихователями, щоб ніхто, крім мене не забирав мою дитину.... Не знаю, що робити.

5. Радість

Радість Well-Known Member

popelushka, звичайно потрібно обов"язково на гуртки різні ходити, на вистави в ляльковий. Але головне не зациклюватись на проблемі спілкування. Він сам потрошки до того дойде. А на рахунок садочка, пишете на ім"я завідуючої заяву, що ніхто не має права забирати вашу дитину окрім вас. Хоча, зазвичай достатньо просто вихователям про це повідомити. Не в їхніх інтересах віддавати кому попало дитину.

6. popelushka

Ми стараємося ходити з дитиною на вистави, але на жаль не часто нам це виходить. А от з садочком... Там вихователі такі специфічні, всі один одного знають, думаю, що нічого не дасть, що я їх попрошу не віддавати свою дитину, комусь іншому. Можливість шукати інший садок не маємо, бо з добиранням трішки важко, не хочеться дитину "тормосити" по тих маршрутках...

7. Женічка

як це нічого не дасть? як поросите,то вашу дитину нікому й не віддадуть,а якщо ще й заяву напишите, то тим більше. наші вихователі зразу узгодили ці питання з батьками,і поросили,що якщо дитину забиратиме хтось інший,то щоб мама чи тато особисто передзвонили і повідомили про це вихователя.

8. popelushka

9. snowwhite

snowwhite New Member

Я зараз шукаю в який би садок влаштувати дитину і заходила в садочок Ерудит. Тут вже було пару дописів про цей заклад, але я ще додам свої враження. Ні майданчики ні обстановка всередині абсолютно не відповідають величезній ціні! Крім того, через пару днів одна людина, яка достаменно знає, розповіла мені, що там ще і харчування гірше ніж у державному садку іграшки невідповідні...

10. Редвумен

Редвумен Active Member

то у всіх так! в садочку немає грошей на закупівліллю "хімії". Якщо хочете чистоту - то за кошти батьків :)

11. irushka

irushka Well-Known Member

Зорянка, не переживай за це, Юльчик чудовий хлопчик і зі спілкуванням проблем нема, просто йому трохи треба більше часу, щоб адаптуватись і почати "зажигати", принаймні з Катею вони собі добре давали раду. Коли в Юльчика буде більше дітей в оточенні, це помалу минеться. Мені подобається ідея з гуртками, і бажано щоб якийсь час ти була поруч, щоб не було так важко адаптуватись. В театрі трохи не те, бо там діти не спілкуються і не взаємодіють. А от садочок, той що біля нас, в мене би довіри не викликав, особливо зважаючи на тих сільських баб, що там працюють і на твою ситуацію... Може розглянь варіант винниківського садочка, бо одні ваші сусіди возять туди свою малу, то за компанію і вас би брали:girl_wink:

Женічка, а щодо ходіння дітей по-великому в садочках, то цього всі няні не люблять. я навіть чула історію, що дівчинка мала проблему з каканням, бо няня їй сказала, що то треба вдома робити. Цікаво тільки чи няні такі мудрі теж ніколи не користуються туалетом поза домом :girl_devil:
    А мене ще цікавить таке, у ваших садочках прийнято, щоб діти мили руки після туалету, перед обідом і т.п.? Бо Катя каже, що вони миють руки тільки після ліплення пластиліном.

12. kati

kati Well-Known Member

ну цирк:haha: а ти сама поспосерігай.... я щоразу зранку як привожу малого( а ми приходим пізно вже майже на сам сніданок) то чую, як вихователька всіх гопнить в туалет мити ручки перед іжею....

13. bioland7

І в нас так само, тільки прийшли відразу в туалет і руки мити:)

14. Женічка

у нас в садку два умивальнички, тече з них холоднезна вода.... і мені стало цікаво,хоча по Настіній поведінці бачу,що вона знайома з ними :girl_haha:

про хімію. досить часто буваю в паралельній групі у нашому садочку, кожного ранку відчувається приємний "аромат" білизни... у нас у п"ятницю в групі туалет взагалі смердів....

якщо справа в грошах,то куплю няні ящик доместосу, сумнііаюсь,що ситуація зміниться :girl_devil:

а скільки разів було таке,що забирала дитину,а спідничка мокра ззаду, мочею пахне...... довго я не могла зрозуміти,яким чином Настя умудряється обпісяти спідничку з зовнішньої сторони..... аж поки одного разу не заглянула в туалет.... а біля унітазу калюжка....... Настя просто знімала спідничку, вона падала вниз, в ту калюжку - от тобі і результат ................

15. bioland7

Це просто обурливо! І ви нічого няні не говорили?!

Про гігієну, в нас в групі батьки кожного місяця додатково здають гроші на прибирання зовнішнє дитсадка і на побутову хімію і канцелярію.

16. Женічка

я просто почала цікавитись, правда, на превеликий жаль, нянічка була відсутня, тому говорила з вихователькою. калюжок більше нема....
    але ще купа мінусів залишилось.....
    мені дуже давно говорили різні люди,що з виховательками мені повезло,а от няня особа дивакувата... тепер розумію чому.....

м теж здаєм на гігієну і так далі,але краще б я раз в місяць банку білизни принесла,ніж ті 5,чи скільки там гривень здавати...

17. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Перерву трішки ваші дописи щодо гігієни, мені цікаво як у ваших садочках сплять дітки, в піжамах чи як? Бо від багатьох знайомих чую що дітки сплять в колготках і кофтах (якщо холодно), бо ніхто 20 дітей не буде переодягати на сон.

18. kati

kati Well-Known Member

навіть коли в групах зимно( неопалювальний сезон) то діти сплять в колготах і кофтинках, але обов"язково поверх повинні вдягатись піжами...це норма

19. bioland7

В нас в піжамках сплять.:) і всіх одягають в піжамки,а потім після спання знімають.:)

20. Іруня

Іруня Well-Known Member

Спять в тому, в чому прийшли. Правда, штанішки-спіднички знімають. Літом в одних трусиках-маїчках. В нашому садку ніхто нікого не переодіває:girl_devil:( хоча, сама розумію, що переодіти 30 дітей одній нянічці нереально ).

Статус теми:
Закрита.