Дитячий садок

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Доброчин, 13 Червень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Відповідь: Дитячий садок

Мамусі з садочку "Струмочок", хтось сьогодні був на зустрічі батьків садку з нашим мером Садовим???

2. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Ми не туди ходимо, але багато знайомих туди водять діток. Задоволені всім, крім оплати, все ж таки забагато, навіть для не бідних

3. levandivka

levandivka З яйцями...

На курси "Івасик-телесик" не пробували записатися?
    А Гууглю форумну не питали?

4. Ума

Ума Super Moderator

то здається ми туди записані з червня місяця. (то на кн. Ольги?) В квітні піду перевірю запис.

а що там з садовим?

5. levandivka

levandivka З яйцями...

По слідам Фаріон ходив, Андрійків "виховував"..?

Останнє редагування: 10 Березень 2010
  6. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

От і ми туди будем ходити, бо це поки що найкращі умови що мені зустрічалися. Кди не піду, всюди так ніби з часів союзу нічого не змінилося

7. octavia

octavia Well-Known Member

Я вожу свого сина в садок на Південний. Садок прекрасний умови європейські. Великі ігрові кімнати , туалетні кімнати з дитячими унітазами. Хороші ліжка в спальні з ортопедичними матрацами (а не так як вдеяких садках 25 ліжок а дітей 45 і діти немають свого ліжка). Кожен день з дітьми займаються малюють ліплять тд. (бо чула що говорили що на Південному діти тупі бо з ними незаймаються).Є гуртки англійської, гопака, танців, працює логопед. Дітей в групі до 20 чоловік ходить в основному 10-12. Годують добре ,хворих дітей (як в других садках з ліками) недопускають. Але є одне но то оплата!!:girl_cray:.Абонплата 900 грн незалежно чи ходить дитина чи ні.І оплата за день 20 грн. Та в мене виходу немає в нас в Винниках в групі розрахованій на 20 дітей записано 45!!Дітям деколи невистачає посуду крісел і тд.Моя дитина 46 там не буде.!

8. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

то в місяць виходить 1 500? То і няню можна наняти. Правда в колективі таки краще...

9. octavia

Дитина в садку зовсім інша ніж та котра сидить дома з нянькою (котра як правило зайнята перегляданням серіалів ).Ми живем в особняках то дитина взагалі других дітей не бачитиме.Син зробився мудрішим самостійнішим плюс звикає до колективу ,буде мати певний імунітет (донька не була в садку зразу пішла в школу то всі хвороби навалились на раз ,тиждень в школі два дома!) Звичайно що оплата дуже велика плюс бензин щоб довести в садок. Якщо підніматимуть ще то прийдеться забрати дитину. Але тоді не буду взагалі давати в садок до таких умов як в нас в Винниках ні дитина ні я незвикнемо.

10. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

От через таку оплату в мене сестра забрала малого і перевела в садок на Сихів, алеумови там класні. Якщо моя дитина буде постійно хворіти чи матиме якісь проблеми в зввичайному то планую перевести на Південний, якщо все буде добре і буде така можливість, ми там записані на групи 3 роки.

11. Lyudik

Lyudik Well-Known Member

Так, садочок на Кн.Ольги:girl_smile:.
    Щодо Садового, то вчора була з ним зустріч батьків (по кілька від кожної групи) і вихователів...
    Щодо самої зустрічі, то приїхав Садовий і ще кілька його чиновників... презентували світловідбиваючі наліпки для дітей і довідник городянина, пообіцяв гроші на заміну-ремонт системи опалення садочку в цьому році (минулого року міська рада дала 50 тис. грн. на ремонт даху). Потім відповідав на запитання, на всі питання-зауваження відповідав зробимо-вирішимо... перше, що пообіцяв - це дорога біля садочку (хто там буває, то знає який там жахливий стан)... на питання КОЛИ? - відповів, що скоро... але не швидше літа... те саме по тротуарах на Кн.Ольги - зробимо як тільки потепліє...
    В такому дусі пройшла ця зустріч, отримали гору обіцянок... наліпок на всіх не вистарчило...

12. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Дякую Lyudik, що розповіли, бо ми захворіли і не змогли піти на цю зустріч. Одне тішить, що Садовий проїхався тою дорогою, так що є тепер надія,що зроблять.А для чого ці наліпки вони так гучно рекламували,що аж самі приїхали? Чи це для самореклами скоріше?:)

13. Lyudik

Lyudik Well-Known Member

Світловідбиваючі наліпки, для того щоб дитині на куртку приклеїти і в темноті вона світиться... а для чого їх так гучно рекламували - ????:confused:, ну треба ж було ЩОСЬ привезти...

14. Котя

Котя Оптимістка :-)

Дівчатка, хочу переводити малого на літо в інший садок в районі вул. Коновальця, Гіпсова, Чупринки. Хтось може порекомендувати там якийсь хороший садок?

15. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Перебільшуєте. Наші добрі знайомі теж туди водять малого - коли кашляв і сопливив - все одно ходив.

А у нашому садочку вчора вихователька попросила оплатити квитанцію не до 20 числа, як завжди, а до цієї п'ятниці. Бо в бухгалтерії, бачите, нема грошей. Не кажу про те, що кожного вечора дітям дають манну кашу чи молочне, а м'яса в садку не видно і не чути давно... Догодовуємо вдома :)
    Я зголосилася бути в батьк. комітеті - будемо говорити з батьками, щоб своїми силами зробити ремонт у туалеті, бо там картина невесела...

16. Макарена

Макарена Well-Known Member

В мене похресник ходить в садочок на Гіпсовій. Враження у мами двоякі. Садочок маленький (педіатри стверджують, що це добре), усього дві групи. І ті групи різновікові, тобто в одній групі є дітки від 4 років до 6 і старші (це я про старшу групу). Вихователі хороші, аж дуже. Всіх дітей обцілують, пообнімають, діти їх люблять. (Та не знаю чи це дуже добре, бо інколи, коли дитині скажуть чуть менш ласкавим голосом, то їх зразу перестають "любити":girl_smile:). Добре, що молодші намагаються тягнутись і наслідувати (писати, малювати і т.д.) старших, але й у 4 року мій син не знав таких слів, як зараз знає похресник:girl_smile:. Хоча й у звичайних групах бувають діти з різних сімей.
    п.с. це так коротко про основне, а загалом - нічого.

Останнє редагування: 11 Березень 2010
  17. octavia

Я не перебільшую бо в нас на дверях висить оголошення що хворих дітей з ліками не можна приводити. Коли малий захворів в садку дістав температуру його забрали в мед кабінет і тримали доки я незабрала його. Можливо ваші знайомі з кашлем і водили дитину . Але в нас з температурою і з панадолом в тумбочці(як в других садках) дітей немає.

18. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

В кінці коновальця є 3й садок, але я там небула. На антоновича є "крутий" з польськими групами, так там завідуюча якщо ви не "круті" батьки з вами і говорити не буде. Я ходила в садок на Чупринки-Квітневій, там умови супер, але він саноторний-туберкульозний (можна лишатися на ніч) туди направлення треба купляти

19. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

На Антоновича хороший садок ,але я знаю за польські групи. на рахунок "крутості" не скажу, але з моїх трьох знайомих, які туди водили чи водять діток "крутих" не спостерігається.
    До речі,недалеко від вас є 155 садок. Він компенсаторного типу ( для діток з опрорно-руховим апаратом),але реально самі знаєте. Так от : водять знайомі і туди,причому вже не перший рік.І задоволені: харчування нормальне, групи- по 15 чоловік.

20. карапуз

карапуз Well-Known Member

Чоловік сьогодні влаштував Мартина у садочок . Дивлюсь я на нього,він ще такий у мене маленький ,і так мені його шкода віддавати у садок :girl_sad:

Статус теми:
Закрита.