Дитячий садок

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Доброчин, 13 Червень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

Відповідь: Дитячий садок

це який?якщо той що біля школи, то знаю що там санстанція розгулялася, прикрила нелегально існуючі заняття для несадочкових дітей, прикрощів у директорки багато.

2. levandivka

levandivka З яйцями...

Ги... :)
    Хороша прив'язка. "Коло стовпа, з лівого боку", ще кажуть. :)
    Вони обидва знаходяться "біля школи".

тю...
    А в нашій країні щось можна легально і добре зробити?

3. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

не знаю назви ні одного, ні другого, хоча в один з них мій малий ходив :) Стоячи лицем до входу в школу - з ліва.

4. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

Так, це той садочок, бо якраз про ці "досадочкові" підготовчі заняття теж йшла мова.
    Теж чула відгуки що ця завідуюча записувала дітей в садочок не за гроші , а власне тре було щось зробити ДЛЯ садочку( ремонт групи, нові парти, іграшки тощо).

5. levandivka

levandivka З яйцями...

№160 знаходиться по правій стороні від центр. входу, №2 - по лівій.
    Під зав. обох копали, копають, будуть копати.
    Трудно...

6. TASJA

TASJA Well-Known Member

А хтось може знає, яка "процедура" запису у 183-й садочок на Сихові? Ми тільки як місяць живемо на Сихові, тому ще ніде не записані, а мені з вересня на роботу виходити... Ще є якісь шанси в садок попасти?

7. Leila

Leila Well-Known Member

так-так, добровільно-примусово

8. levandivka

levandivka З яйцями...

Даруйте, а як бути, коли в трьох групах дах тече..?
    Зараз пів садка в ремонті, а шафки для одягу порозкисали.
    Чи вірите, що бюджетні кошти до садків доходять?
    Я для офіційних звернень фоти робив. Жах, що творилося.
    І.М. працює тільки рік.

9. Leila

Leila Well-Known Member

я звичайно розумію, що то ж для наших дітей робиться, але то немає бути ультиматумом для прийняття в садочок.

10. Sonne

Sonne Well-Known Member

На Некрасова ще є:
    - на куті за церквою Петра і Павла - ДНЗ № 88,вул. Некрасова, 37а, ніби непоганий
    - поруч ближче до центру - НВК„Дзвіночок”, вул. Некрасова, 31, дивлячись на грибок на зовн. стінах навіть не мала бажання далі питатися
    -цей має вхід з Некрасова -ДНЗ № 149, вул. Личаківська, 106а, маленький, але досить затишний.

Хтось знає ДНЗ № 132 на Сагайдачного? Які там добрі виховательки цього року набирають нову групу ?

11. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Насправді невеликі, спробуйте через знайомих з дерустанов, що мають стосунок до садків, може райвно.
    В нас на Трильовського є садок, навпроти Дельфіну, то до завідуючої можна підійти, вона сказала що все вирішуватиметься в кінці березня. Спробуйте, може пощастить.

12. levandivka

levandivka З яйцями...

Не має бути. +1
    І дах має ремонтуватися за бюджетні кошти. І ДНЗ має бути достатня кількість. І... словом, багато чого має бути.
    Але не є.
    Я вважаю, що коли керівник "гребе" не під себе, а під свою установу, на розвиток установи - можна й пробачити певні огріхи діяльності.
    Нє?

13. Charovnisa

Charovnisa Well-Known Member

По номерам я не знаю 183, это где?, но 181 точно обсуждался, там группы набраны, если только найти "подход". Садик возле Роси набирают с 1 апреля, 1 группу, лучше первого и идти. Напротив Дельфина надо идти к завудующей, она говорит число и тогда там "живая очередь", чуть ли не с вечера)

14. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

вул. Хуторівка, 44

15. Charovnisa

Charovnisa Well-Known Member

Ага, значит в этот я точно не ходила, поэтому как там дела обстоят не в курсе.

16. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

мамусі, а в кого дітки ходять в Дивосвіт на Південному?

17. basja

basja New Member

Влаштувати дитину в садочок!!!

У цій темі будемо говорити про садочки, дитячі дошкільні заклади! Радити з особистого досвіду про вирішення проблем влаштування в садочок, як боротися з вихователями!!!Та про все інше!
    Чому виникла ця тема!!!Бо я не можу влаштувати дитину в садочок у своєму районі!Деякі кажуть, що тре дати "на лапу", адеякі кажуть що взагалі не реально у садочок 130 влаштувати дитину!!!Що скажете????
    Як хто вирішувава проблеми???

18. Housewife

Housewife New Member

Відповідь: Влаштувати дитину в садочок!!!

Дати на лапу - найшвидший спосіб вирішення питання.
    Ще один варіант - мати "потрібних" знайомих, які без грошей допоможуть влаштувати дитину в садок (найкраще знайомі в державних органах освіти)
    Ажіотаж в багатьох садочках - створений штучно, саме для того, аби керівництво собі добре набило кишеню..
    Ми живемо в різних містах, але ситуація, що у вас, що у нас аналогічна. Нещодавно мій знайомий намагався влаштувати дитину в садочок.
    Відповідь була категоричною - МІСЦЬ НЕМА!
    Але після того, як кругленька сума лягла в кишеню завідуючої, дитина успішно влаштувалася ))
    Сумно це все, але так воно є ...

19. basja

basja New Member

дівчата хто на Сихові зараз щось чув про садок №130 або 40, чи можна там записатися зараз????Малому скоро 2 рочки

20. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Дуже затяті завідуючі - вже довший час намагаємос ьправдами й неправдами туди попасти...в 44 теж не швидше червня приходити - бо групи вже сформовані:girl_devil:, прямим текстом вже казали, о щматеріально поможем садочку - де там..........

Статус теми:
Закрита.