Дитячий садок

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Доброчин, 13 Червень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Відповідь: Дитячий садок

Таська - це не є звичайний садок.
    Цей садок іде за програмою "Крок за кроком" як і "Малюк" на Володимира Великого, куди я вже свою манюсю записала... бо там з цим напряг
    Вважаю садочок нормальною складовою розвитку дитини, хоча думаю від дитини залежить

Я плакала від першого до останнього дня в садочку, а сестра як пішла в перший день - то не хотіла йти додому. То саме з школою. Я не хотіла ходити в школу, а моя сестра вчилась до 9-го класу в школі Чумарної, то брала ще додаткове домашнє завдання додому, крім того, що встигала зробити в школі, тим не менше не вважаю, що вдома краще, ніж в колективі.

2. Даніелла

Даніелла Well-Known Member

Наш садок відзначився "оригінальністю"!Замість свята весни зробили загально садочкове ( з кожної групи по декілька дітей). Моя мала цілий тиждень проплакала, чому її невзяли. А вчора сказали, що вхід на те свято платний. Щоб моя дитина подивилася на виступ, я повинна заплатити 7 гривень!!!!!!! Це вже переходить всі рамки можливого. Замість того, щоб зробити свято для кожної групи, вони щей гроші збирають невідомо для чого!!! Дожилися скоро за вхід і вихід будемо платити!!!!!!!!!!!!

3. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Цея кий садочок, якщо не секрет?
    "Врага надо знать в лицо".

4. kati

kati Well-Known Member

я ще такого не чула...а що то за садок??

5. Даніелла

Навчально дошкільний заклад Барвінок, вул. Шафарика 13. Зустріну завідуючу, Розмова буде довга. На своїх дітях заробляти!!!!!!!!!!!!!

6. мамочка

мамочка Well-Known Member

ми теж ходим в садок "Барвінок" і поки що я задоволена на всі 100% (особливо за те що нас безкоштовно туди записали без усіляких блатів і навіть без львівської прописки)
    але зараз трохи прихворіли і цей тиждень нас не було.
    А коли свято? Може це вихователі "ціну" придумали?
    Ви в яку групу ходите? Моя доня в молодшу групу "Струмочок"

7. Skrynya

Skrynya Member

І ми збираємось! А ви вже записались? Ви з 2-х чи з 3-х років???

8. Edifiel

Edifiel New Member

Принаймі в ті садки куди ми ходили цікавитися,які там умови всюди нам говорили,що беруть дитину з двох років,Але мені здається, що в два рочки дитині ще важко адаптуватися. Мені наприклад сподобався приватний садочок на Кривоноса, але не кожен має можливість віддати туди дитину бо оплата за місяць 1500 грн.

9. Skrynya

Skrynya Member

КАЗКА - це садочок, який відкрився у вересні! Він на Патона 24. (Навпроти стадіону і заводу "Лорта" в "дворах"). Я до нього приглядаюсь! Може хтось має якусь інформацію?

10. DoroshLida

DoroshLida New Member

а я дуже задоволена своїм садочком. Ми ходимо у "Казку", це у Львові на Патона. Це новий державний садочок з Євростандартами і всіма вигодами для маленьких діточок, з дуже гарною і смачною кухнею. Моя дитина є вибагливим гурманом щодо їжі, але у цьому садочку вона їсть все і замітьте, що відповідно сплачую небагато, а саме в середньму 80 гривень на місяць.....!!!!

11. Даніелла

Ми теж записалися безкоштовно,, ала нервів завідуюча потріпала добре. А плату придумала завідуюча, ще вожмущалася, що мало дітей прийшло (заробіток зірвався).

12. DoroshLida

DoroshLida New Member

в нас завідуюча просто ЗОЛОТО!!!!!!!Нічого лишнього не купляли і не давали.Ми прийшли с садок у вересні,коли вже група була майже набрана!Ми ходили просили і випросили,ми були останні в списку,26!Хабара не давали,просто повезло!

13. Лянка

Лянка Well-Known Member

Хто є з Рясне 1-2, відгукнітся будь ласка. Хочу дати старшу в садочок і не знаю, який обрати.

14. Lelka

Lelka New Member

А я би хотіла спитати, чи може хтось порадити садочок в районі початку Левицького (або початку Пекарської-Зеленої)?

15. Sonne

Sonne Well-Known Member

Географічно близький цей:
    ДНЗ № 7
    вул. Туган - Барановського, 6,
    Лисак Марія Михайлівна
    т. 275-68-15
    але щось конкретного про нього не можу сказати, поруч навпроти головного корпусу Комерційної Академії є "Розумничка" - заняття з дітьми від 3 років по пару годин, ось тут відгуки якнайкращі.

16. Lelka

Lelka New Member

Дуже дякую:)
    Може хтось чув про садочкм на Некрасова. там є якийсь "Метелик"...

17. Edifiel

Edifiel New Member

Дівчатка напишіть будь-ласка хто що знає про садочок на вул. Туган-Барановського 6 ДНЗ №7!!!

18. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

Є інформація що завідуючу дитячого садочку № 2 ( на левандівці) затримали на хабарі, можуть "турнути. " Це дійсно так?

19. levandivka

levandivka З яйцями...

Офіційна версія - давно на лікарняному. Глибше не копаю.

Відверто кажучи, не чув ні разу про гроші й І.М.
    Облаштування садку - інша справа, загальноприйнята практика.

А "взяти" зараз можна майже кожного.
    Трусять, доречі, перевірками ще з Миколая. Без передиху.

20. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

комусь не вгодила?

Статус теми:
Закрита.