Дитячий садок

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Доброчин, 13 Червень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Skrynya

Skrynya Member

Відповідь: Дитячий садок

в довіднику є така інфо:
    1.Дошкільний навчальний заклад № 139 вул. Ряшівська, 25
    Директор – Корба Неля Сергіївна

2.Дошкільний навчальний заклад № 136 вул. Каховська,10
    Директор – Гадач Олександра Петрівна
    тел.: +38 (0322) 62-00-57

то ви про який? ми збираємось в той що ніби за кінцевою зупинкою 3-ки тролейбуса. не знаю який в нього номер.

2. Lerusja

Lerusja Member

Ми збираємося у цей садочок!

3. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

В Франківському,біля себе на Науковій.

4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

а в який? бо моя знайома обходила майже усі садочки у тому районі ( малому 2 рочки) і їм сказали : "де ви були раніше?"

5. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А чи чув хтось щось про садочок на Чайковського в центрі?
    А ще, який в садочку родпорядок дня і чи обовязково приводити дитину на конкретну годину(чи можна коли зручно 8-11)?

6. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Таку фразу говорять в кожному садочку, в кожному куточку Львова! Коли ми жили на Сихові, то я почала шукати садок, коли малій був рочок. В кожному мене чемно вислуховували і з великим співчуттям казали, що розуміють все прекрасно, але нічим допомогти не можуть, бо місць немає! Так мені казали на початку весни, на початку літа і осені. При чому всюди легенький натяк:записуйтесь у чергу, можливо, хтось вибуде, можливо черга посунеться. Але, як то кажуть, світ не без добрих людей і мені пощастило перебратись в район Пулюя і потрапити в садочок №163! Знаєте, одразу видно, що людина (завідувач) працює на своєму місці! Вона мене вислухала, зрозуміла і просто сказала, що прийме нас за умови, що ми погоджуємось зробити доброчинний внесок у фонд садка. Я погодилась. Мені сподобалось те, що від нас не вимагали конкретної суми, не починали гарну пісню про нехватку місць і т.д. Мене влаштувало те, що вже через тиждень моя дитина ходила в садок і завідувач особисто показала, що наші гроші (не лише мої, звісно) пішли на придбання котла в садок - показали нам чек і розказали, де будуть вмонтовувати цей бак. Хочеться вірити, що цей бак таки встановили в садку. Взагалі цим садочком я дуже задоволена!:girl_in_love: Вікна поміняли на пластикові, зробили ремонт в групі і повністю замінили сантехніку! При чому все це робилося за державний кошт. Ми здали лише 130 грн.,бо не вистачило бюджетних грошей. Трохи дорого, може, але я знаю, що моя дитина ходить в чистий туалетик:girl_smile:
    І роботою вихователів теж задоволена. І взагалі вважаю, що їм треба давати ордени "За заслуги перед вітчизною"! Я не уявляю, як можна за таку зарплату виходити щодня на роботу на 8 год ранку і до 6-7 год вечора!!!! З такою купою діточок!!!! Я би не витримала!

7. olja_zaj

№69.Там завідувач записує наперед лише за пів року.
    Ше в садок за Марселем знаю шо також записуються до року часу.

---------- Додано в 19:02 ---------- Попередній допис був написаний в 18:58 ----------

Дівчата поясніть мені з тими благодійними внесками,а то я запуталась.Їх скільки має бути?Зустріла одну знайому так вона чомусь аж 3 внеска таких робила.Я так зрозуміла то від людини залежить та від садочка?

8. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Той що за Марселем,по-моєму 131,то ми туди записались цього літа.Записали без проблем-ми були одними з першими в списку.А от у всіх інших нам сказали приходити не раніше 2011 року.(в 69му сказали,що візьмуть без запису,як тільки малій виповниться 2 рочки.)А я все марила Малюком.На днях підійшла,думала черга посунулась,а мені сказали йти записуватись в інші садки....

9. olja_zaj

Точно,ми прийшли в 2,1.І в який ви йдете?

10. cherepashka

Якщо до квітня не зможемо пробитися в Малюк,то,мабуть,в наш "дворовий"131 (69 мені подобається більше,але коли піду на роботу,то буде незручно з добиранням)

11. Taska

Taska Well-Known Member

ми сьогодні були на індивідуальній співбесіді вихователів з батьками щодо розвитку Дарусі, нам дали схему розвитку дитини, де було відмічено, які навики наша дитина вже освоїла, що потребує додаткового опрацювання вдома і т. д. Мені дуже сподобалась ідея, дуже багато корисної інфи.
    Мені цікаво чи проходять такі співбесіди у ваших садках?

12. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Дуже гарна ідея!!! У нас такого немає, але хотілося б. Бо вдома діти одні, а з чужими людьми інші. Мені б теж було цікаво почути з боку вихователів, який прогрес зробила моя дитинка. Супер ідея! Думаю, що така інновація мала б розповсюдиться по всіх садочках.

13. Tanuchka

Tanuchka Well-Known Member

Таска а в якому то садочок э? В який ви ходите?

14. Taska

Taska Well-Known Member

садок св. Миколая на Гвардійській, в довіднику він записаний як ДНЗ №135

15. bioland7

bioland7 Well-Known Member

І за якою методикою там навчають дітей, теж за якоюсь особливою?:) Бо за співбесіду в садок я перший раз чую.:)

16. Taska

Taska Well-Known Member

це звичайний державний садок і навчають там за програмою розробленою міністерством освіти для ДНЗ
    а співбесіда не для прийому в садок, а просто така форма індивідуальних батьківських зборів серед навчально року для того щоб оцінити розвиток дитини у садку і вдома

17. natka75

natka75 Well-Known Member

цікаво - у нас такого не проводили...
    і до теми: щось дитина моя не дуже з великою радістю йде в садок, ранок у нас починається з "мама на роботу не йди!в садок не хочу..." потім моїх 10000пояснень, що мама мусить йти на роботу, а Ігорчик в садок.І вже якось з неохотою він таки йде.Вчора таки зробили йому вихідний(татко був з ним), а сьогодні те саме. А от після Новорічного ранку він дуже просився йти в садок.Треба терміново якесь свято нове, щоб появилося бажання йти в садочок.

18. cherepashka

Я коли малій розповідаю про садок,або по телевізору покажуть якийсь сюжет про садочок,то відразу чую :мама,йдем.Хапає мене і тягне :) Цікаво як буде,коли насправді туди підемо :)

19. irushka

irushka Well-Known Member

Моя так само перед садком щодня збиралась йти і вже не могла дочекатись і ніби була готова психологічно, але адаптація в нас була не з легких. Тепер ходить із задоволенням, але скількох переживань воно нам вартувало!

20. шоколадка

шоколадка Active Member

Мої доці зараз звикають до садочку, обоє, тому що переїхали і знову все з початку.
    спасло те, що зробили їм закрите свято у святкових платтячках "Стрітення". Дуже гарно все діткам розказали, як зима зустрічається із весною. Тепер доця співає пісеньки вдома і тянеться в садок.

Статус теми:
Закрита.