Дитячий садок

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Доброчин, 13 Червень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Barbariska

Barbariska Member

Відповідь: Дитячий садок

Олена скажи якщо не секрет скільки тобі обійшовся той садочок? Я просто чую від людей, щоб попасти в садок треба викласти кругленьку суму. І ще питання там є дітки з вадами чи всі здорові?

2. levandivka

levandivka З яйцями...

Свято від СЕС:

3. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Нам скоро в садік... Вибір зупинили на садочку по вул. Листопадового Чину № 25 "Полуничка"(бо живемо близенько від нього). Можливо хтось щось чув або знає про цей садочок, прохання написати. Буду дуже вдячна:girl_claping:

4. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Планую малого з весни віддавати в садочок на Кн.Ольги біля озера або на вул.Бойчука, мами порадьте хто з вихователів в цих садках кращий і який на вашу думку садок кращий?

5. Відповідь: Дитячий садок

Дівчата, а чи є сенс ставати на чергу в садочок. Моєму малому 2 місяці. А Бабусі зі всіх сторін - неси документи, пиши заяву.

6. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Ну, принаймні не зашкодить. То ж не важко, заодно на садок глянеш.

7. Женічка

Женічка Well-Known Member

є. у нас в Стрию садочки від львівських далеко не втекли в плані скільки кому і куди,щоб тебе прийняли.
    але є люди,які чесно проходять по черзі,то 100 %.

8. Natinka

Natinka New Member

В нас доня ходить в садок на Кн. Ольги біля озера. Садок звичайний, державний, але я задоволена, харчування хороше. Вихователька мені теж подобається, але ж то не вибереш мабуть. Але заяву краще писати якомога раніше і не зволікати.

9. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Дякую за відповідь, а записуватися за скільки часу це вже діло двохзначне, це питання скільки маєш зв"язків і грошеняток:)

10. Charovnisa

Charovnisa Well-Known Member

Когда малая родилась, я ходила хотела заяву написать, так во многих садиках на Сыхове, сказали что уже не ставят в очередь. Так что будем как-то этот вопрос решать, нам 1 год и 8 мес, так что планируем летом в садик.

11. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Подумую ось я малого з 2 років в садочок а сама на роботу і не знаю, як краще, віддавати в садочок на Сихові біля хати чи біля роботи (в центрі). на роботу буду їздити машиною.
    Якось і малого щодня возити не хочеться, але й щоб сидів-чекав, як мама встигне за ним приїхати також не хочеться. Та й роботи наші з чоловіком близько.
    Як думаєте, як краще?

12. Редвумен

Редвумен Active Member

думаю, що краще "біля роботи". Ви дорогу можете використати як час для спілкування з дитиною (я так роблю :)). Та й, якщо щось (буває, що в дитини температура чи впаде десь) то швидше зможете її забрати.

13. olena

olena New Member

Я віддавала біля роботи,бо все ж спокійніше,коли дитина близенько,якщо, не дай Боже, щось трапиться(заслабне),та й після роботи відразу забираєш і не переживаєш, коли в пробці стоїш, як там твоя дитинка.

14. Відповідь: Дитячий садок

Дівчатонька. а хто ставав на чергу в садочок. Яка це процедура , що потрібно нести і куда саме звертатися.
    Про садочок Казку на Патона чув хтось? туда важко влаштуватися?

15. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

Я свого синочка записала в садочок, коли нам був 1 рочок (тобто в серпні). Тоді на 2010 рік вже не записували, ледве на 2011 записали.

16. Відповідь: Дитячий садок

а як ви записали? до кого йшли саме заяву писати. чи треба нести якісь документи? іякі саме якщо треба.

17. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Дівчата хто що чув про 32 садочок на вул. Коцбинського, записала туди синочка і дуже хочу дізнатися про цей садік.

18. Angel

Angel Well-Known Member

я планую Терезу віддати в Дитячий садок №167
    на вул. Масарика,7 ,може чиїсь дітки туди ходять? як враження?

19. Nata

Nata Well-Known Member

Льолік туди Соломію водила (зараз не знаю), казала що садочок як садочок :) Ми коли своїх малих влаштовували туди ніби особливих проблем не було, але треба було вже з лютого на поклін ходити

20. Lerusja

Lerusja Member

"Казка"-це той ,що перед Арсеном?Я би не радила.Адже моя знайома там працювала,і багато розповідала негативного.А ми збираємося в садочок на Ряшівській-там дуже хороший садок.Моя старша туда ходила.Завідуюча тримає дісципліну серед вихователей і на кухні..Харчування хороше,англійська.Тепер там працюють дві мої знайомі і я знаю,куда даю дитину.

Статус теми:
Закрита.