Дитячий садок

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Доброчин, 13 Червень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Женічка

Женічка Well-Known Member

Відповідь: Дитячий садок

за списком нас 23, ходять всі. а сьогодні так мало,бо свято.

2. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

А моє чудо сьогодні перший раз за весь час, що ми ходимо у садок ПІШОВ В ГРУПУ БЕЗ ПЛАЧУ!!! Навіть незнаю куди мені писати чи сюди чи у вихвалялки :haha:)

3. kati

kati Well-Known Member

Сьогодні маєм батьківські збори. були вчора з батьками на гуртівні іграшок, вибирали малим подарунки до миколая.Зупинились на трьох варантах- розвиваюча книга , з маркерами( зроблена з грубого ламінованого картону і маркером можна малювати)за 50 грн, дерев"яне лото- 15 грн, магнітна дошка з літерами-25 грн.
    Цікаво за якмй варіант проголосують сьогодні батьки:girl_in_dreams:

А в ваших садках що придумали дарувати?

4. Milka

Milka Moderator

Я вже тутечки теж питалася.

Цього року теж є варіанти лото з тваринками, дівчатам якісь приколочки, хлопцям машинки, чи якісь книжечки. Вчора були збори, але я не змогла бути(малу не було на кого залишити), тому і не знаю остаточного варіанту. На день народження кожній дитині закупили по горнятку і книжечці.

5. шоколадка

шоколадка Active Member

може хтось знає садочки на чорновола, р-н Панча. переселилась вже туди, а садків аж три №31, №57 і №167. може хтось чув про якийсь з них, бо попасти важко і хочеться в кращий.
    дякую за інформацію.

6. Lents

Lents Well-Known Member

Як я за це переживаю!
    Меньшому скоро два рочки буде, мені треба би на роботу вийти, а йому, відповідно в садочок піти. Він так боїться чужих людей, не може без циці... Як він буде там спати?

Скажіть скільки часу пройшло, щоб ваші діти без плачу пішли в садік?

7. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Моїй малій було 4,5 роки, коли вона пішла в садок. Плачі тривали 2 місяці з перервами.

8. olena

olena New Member

А моя пішла у 2 роки і плачі припинились десь за тиждень-півтора.Навіть коли перевели у інший садок,то адаптувалась дуже швидко і десь днів 2-3 і було таке враження,що вона ходить туди від початку.

9. natka75

natka75 Well-Known Member

це все дуууууже індивідуально, якщо дитина була постійно з мамою і рідко з татом/бабцею/дідом/чи іншими, то звичайно їй буде важче звикнути до зовсім іншого середовища, де баааагато чужих дітей і нема мами!Але і це не завжди головне, мій малий йде до інших спокійно,але з садочком по-різному:плаче спочатку, потім забавиться і перестає, але ще дуже залежить від вихователя в групі, яка вміє зацікавити якось і переключити увагу дитини, зробити так щоб не плакали!!!Вже був час коли він не плакав, йшов з іграшкою своєю в садок, а потім знов тільки встає зранку і каже "садік-нє, мама?"

10. марта

марта Well-Known Member

Закінчився третій тиждень, як Костя ходить у дитячий садок. Перший тиждень був ще перед карантином. Водить Костю у садок тато, забираю я. Ходимо ми ще тільки до денного сну, і приводимо малого на 10-ту годину. Костя йде в садок радісний, зранку підганяє тата. Коли я за ним прихожу він веселий, завжди щось мені розповідає.
    А вчора наш синочок поцілував на прощання виховательку…

11. Panadolka

Мой привикав 4 місяці, але я й не можу остаточно сказти, що він вже привик. По словах виховательки - він нормально себе поводить як і усі дітки, навіть дуже активний, але от розпрощатися зі мною зранку йому дуже і дуже важко, тому кожного ранку плачі.

Ну от....завтра ми в садок вже не йдемо....у нас кон'юнктивіт :sad:

12. Lents

Lents Well-Known Member

Я чула, якщо тато відводить дитину в садік, то сліз меньше. Не знаю, але мені ця ідея подобається, ще б тато був згідний.

13. Panadolka

Нам це не допомогало. Малий в садочку ще сильніше плакав і кричав, що хоче до мамочки, а починався цей крик від самої квартири...

14. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

А в моїх знайомих (тобто тато однієї дівчинки з моєї групи) тато одного разу повів дитину, подивився на ті плачі, прийшов додому і сам розплакався!

15. Taska

Taska Well-Known Member

в нас також адаптація наново починається.... До карантину Даруська вже три місяці ходила і все було просто супер, радості моїй не було меж, а тепер після місячної перерви якийсь суцільний жах, з кожним днем все гірше, у мене вже всі ідеї/варіанти як виправити цю ситуацію вичерпались:sad:

16. Olia

Olia Well-Known Member

сьогодні в садочку побачила оголошення, що наше новорічне свято відбудеться без батьків...і як це буде, хто тих сніжинок і зайчиків в ясельках вдівати буде? чи взагалі потрібні костюми? може в когось вже таке було, як це проходить?

17. Редвумен

Редвумен Active Member

В нас так є! Це робиться з метою, щоб дітки не бігли до батьків ( а так переважно є!!! особливо якщо це ясельна чи молодша група!) Одягають їх вихователі, чи ви самі - просто приведете не на сніданок, а перед початком свята! І взагалі - це нормально! Головне, що дітки були щасливі від того свята ! :)

18. Taska

Taska Well-Known Member

як на мене то це якась повна нісенітниця, особливо для молодшої групи..

19. Olia

Olia Well-Known Member

я так хотіла подивитися на мою сніжиночку, хіба може хтось на камеру буду знімати

20. Редвумен

Редвумен Active Member

так! можете попросити когось з батьків (чия дитина буде адекватно реагувати на присутність) чи запросити стороннього оператора! ми так робили!

Статус теми:
Закрита.