Дитячий садок

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Доброчин, 13 Червень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Holly

Holly Moderator

Відповідь: Дитячий садок

Мені з тим пощастило, поки задавали без жодних запитань. Але на "фонд" не я збираю, а вихователька. Кожного місяця по 15 грн. Куди ті гроші будуть йти не знаю... У групі все необхідне є

• Подобається Подобається x 1
  2. Галченя

Галченя Well-Known Member

Ми, особисто, їх не вибиваємо, а "виліплюємо":girl_crazy: у вигляді бумажок кожному індивідуально в шафку і ще загальний список на вхідні двері групи (робимо аплікації на тему):girl_crazy::girl_cool:
    А ще багато "виговорюємо" по телефону:8:

:girl_in_dreams:Ми ще не дозбирали на свято осені та на утеплення групи, як вже з жахом починаєм задумуватись про свято Миколая.
    Була б моя воля - то нікому б нічого не дарували. Така незадоволена байдужістю до діток, що аж слів бракує.
    Купили калорифер, то тепер щодня новий сюрприз з ним. То не вміють ножки йому прикрутити, то резетка жодна! в групі не працює, то (як батьки зремонтували резетку) вона розплавилась від перенапруги, зремонтували ще раз - пробіглась тьотя завгосп і заборонила вмикати обігрівачі. В групі 12 градусів. Завідуюча у відпустці, а людина яка її заміняє - нічого не вирішує.
    І ЩО РОБИТИ???!!!

• Подобається Подобається x 8
  3. Іруня

Іруня Well-Known Member

:suicide: Як це 12? Дітки у вас що в шубах ходять??? Ми 2 дні в садочок не ходили ( бо розказували, що вже 5 діток в групі мають стоматит, то ми вирішили перечекати трохи вдома ), то я не знала яка в них ситуація з опаленням. Вділа зранку малу в кофточку на довгий рукав + светрик на замочок, щоб легко можна було зняти. А в них в групі +25. Светрик з неї, звичайно, зняли, але мала, коли я по неї прийшла, була така горяча і червона... Не привикла моя дитина до такої температури після домашніх +17. Так що все добре в міру.

Тепер хочу трошки похвалитися : садочок ми вже встигли полюбити. Зранку завжди встає зі словами :" Ура, йдемо в садочок! До діток! " Гарно там їсть ( вдома з цим проблеми ). Майже всіх діток знає по імені. Сьогодні, як я її забирала, то з кожним особисто попрощалася:girl_crazy: : "Юрчик, па-па, Назарчик, па-па, Надя, па-па" Найбільше любить, як їх водять танцювати. Потім вдома повторює всі па :girl_curtsey:.

• Подобається Подобається x 10
  4. Nata

Nata Well-Known Member

Я свої вкладаю :). Ще мені не віддали 300 гривень за меблі, а вже пора нові збирати. І свято знань того року пройшло без нас. У мене малі похворіли і так розумію, що більше ніхто не надумав вітати вихователів. Мене така байдужість вбиває. Нас четверо в батьківському комітеті, а насправді я там одна. Все. Не хочу більше.
    Та ми й не ходимо. Не буду малого водити до Нового року. У нас одна мамаша свідомо водила дитину з вітрянкою в садочок. Поки вихователі не забили тривогу (відразу не помітили, холодно, діток не роздягають). Мій малий важко переніс вітрянку, боюся тепер простуди (імунітет ослаблений). Сидимо вдома, малий аж розцвів, тішиться що не треба в садочок ходити :)

• Подобається Подобається x 6
  5. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

Nata, а навіщо та мамаша таке робила? Невже їй не шкода своєї дитини. Це ж як воно, біднятко, з температурою в садку почувалося? Тим більше, що холодно було. А вихователі при всьому своєму бажанні не можуть ходити лиш за однією дитиною, а всіх решта покинути.

6. Nata

Nata Well-Known Member

А я знаю? Я довідалася вже постфактум. У нас є "студентські" діти: батьки здають в садочок аби не морочти собі дітьми голову. Уявіть собі.
    А вихователям я можу тільки поспівчувати. Поважаю їхню працю і розумію, що 33 дитини в середній групі - перебір. Я їх не звинувачую, але й не хочу щоб моя дитина страждала.

• Подобається Подобається x 2
  7. olalar

olalar Member

Всім привіт! Хтось водить дитину в садочок 1,2,3 на Пелюри? Поділіться враженнями!!! Дякую

8. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Ми вчора з старшою доцею відвідали садочок Казка, поряд з нами, на Патона, він наразі ще не працює, але вже готовий до відкриття. Як там гарно, акуратно, затишно, тільки дитячих голосів бракує! Доця теж була у захопленні, тепер маю вдома маленьку терористку, по кілька разів на день мене питає, коли ми будемо ходити в садочок до діток? А це не раніше наступного року буде, бо на цей рік вже місць немає.

9. Галченя

Галченя Well-Known Member

Аналогічно. Сьогодні така опустошена вийшла з групи, що досі прийти в себе не можу. Той калорифер, що ми купили ще не зрозуміло працює. То гріє... то перестає... Вихователька пожалілась іншій мамі, а як я прийшла з"ясувати (поки ще не пізно можна ж обміняти чи повернути), то та ж вихователька каже що все добре гріє. Як так може бути?! Завтра піду того калорифера "мацати":girl_crazy:

Якось то все не правильно... і не приємно.

10. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

В цей садок водила доньку моя двоюрідна сестра, а зараз у мого сина у підготовчій школі є дівчинка з того садка. відгуки хороші.

11. Galyna555

Galyna555 Well-Known Member

NATA, а у вашому садочку опалення включили? Просто ми водимо дітей в один садочок і дуже хочеться знати.

Вже 5-й тиждень відсиджуємося після хвороби вдома, мала вже здорова повністю і довідку вже зробили на понеділок, але не хочеться вести дитину в холодний садочок.:girl_mad:

12. Nata

Nata Well-Known Member

У нашому садочку спалах вітрянки :) А про опалення ніц не знаю :)

13. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

А нам в садочку дали завдання: зробити картинку чи аплікацію із застосуванням природніх матеріалів - листочків, наприклад, чи гречки :) Ми зробили ось таке макаронне панно:
    Може, комусь знадобиться ідея :)

• Подобається Подобається x 40
  14. Русява

Русява Member

Ну, Кольорова, у вас і таланти! Молодці!

• Подобається Подобається x 4
  15. Galyna555

Були в нашому садочку збори місяць тому, а холодно там було, жах:girl_cray:. Одна мама запропунувала скластися усім і купити килим або ковролін , щоб дікам було в ножки тепло, всежтаки зимно і зима попереду і перший поверх, а вихователька на це відповіла :"...санстанція не позволяє!!!" Тобто там є ковричок, але дуже маленький, дуже... От мені цікаво, невже дійсно не позволяє??? А у ваших групах, як? Теж не позволяють чи як? У вас теж паркет і все?
    Просто мене це так обурило, що місяць з голови не виходить, нероумію, як так може бути, діти хворіють з шаленою швидкістю, в групі по 6-8 дітей з 28-ми чоловік ходить, усі решта хворі, і ніхто на це не звертає уваги, ніби то так має бути, а щоб щось зробити дли тих дітей, то зразу санстанція не позволяє:girl_devil:.

• Подобається Подобається x 5
  16. irushka

irushka Well-Known Member

Може бути, що й не дозволяє, тому що килим вбирає багато пороху. Наші вихователі розповідали, що колись санстанція в них була і вчепилися чому діти з м`якими забавками лягають спати, не можна ж (напевно з тієї причини, що килим, не знаю) і почали забирати їх у дітей. то малявки такий галас зчинили, що їм таки віддали їхні цяцьки і більше нічого не казали.

• Подобається Подобається x 7
  17. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Ми як тільки записалися в садочок, то в групі лежав старий потріпаний килимок. Тоді ми всі скинудалися - купили ковролін. Скидалися по 30 грн., хоча я пропонувала більше - по 50, наприклад, щоб щось ліпше і більше купити, але в нас були батьки, які навіть і ті гроші (копійки, я б сказала) давати не хотіли. А в групі малого теж килимок потріпаний, але вихователька чомусь збирала на лінолеум в коридорчику :) Тра підняти там то питання ;)
    Про такі приколи від санстанції не чула. То якийсь маразм - а що, дітям на голій підлозі бавитися?

• Подобається Подобається x 4
  18. Oddly

Oddly Well-Known Member

просто частіше прибирати доведеться, а "оно їм надо" (с)?

• Подобається Подобається x 3
  19. Galyna555

Вже місяць і другий тиждень пішов як ми сидимо вдома і не ходимо в садок.
    А сьогодні вже мали йти, я навіть довідку в пятницю зробила. А мала встала і почала кашляти, і то зразу таким мокрим, і так сильно:girl_cray:...

Я навіть незнаю, що робити, в нас досвіду ще немає щодо довгого неходіння в садочок, от і цікаво чи не виключать з садочку???:girl_flirt:
    Може хтось знає, скільки часу можна не ходити?

20. DIUJMYK

DIUJMYK Member

В нашій групі новий килим де дітки бавляться і проводяться заняття, в коридорі також килим навпроти шафок, тільки при вході паркет, відповідно коли батьки йдуть до шафок, то роззуваються.
    На рахунок санстанції, точно маразм, поцікавтесь в санстанції особисто!

Kolyorova дуже гарне панно!:girl_claping:

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.