Дитячий садок

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Доброчин, 13 Червень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Відповідь: Дитячий садок

Я минулого року попросила щоб чоловік приніс з роботи два калорифера (один на спальну, один на групу) але домовлялась про це із завідуючою, вона в нас пару раз на день в групі буває, так що щось зробити втіхаря без неї важко:girl_smile:
    Щодо проводки - купували продовжувач з запобіжником - якщо скаче напруга він автоматично вимикається. Але в нас в групі тільки одна розетка, тому другий калорифер позичили яслям.

• Подобається Подобається x 6
  2. марта

марта Well-Known Member

Тепер і ми будем писати у цю гілочку. Сьогодні ходили перший раз у дитсадок
    (№33, група "Крок за кроком"). Поки тільки на прогулянку. Познайомились з вихователями і дітками, побавились, покатались на качельках, нажили робота побавитись, провели діток в групу, дали па-па і пішли додому.
    Піарю малому той садок як тільки можу. Надіюсь, поможе :girl_smile:.

• Подобається Подобається x 14
  3. Megan

Megan Well-Known Member

В нас вже 3-ій день як включили опалення. Вихователі кажуть, що дітки аж довше сплять в обід, і перестали пісяти на сні. Я сьогодні зранку зайшла, то й справді тепло. Це мене дуже радує. Тепер думаю чи не затепло я його вдягнула. Але то таке, зняти светр завжди можна.

• Подобається Подобається x 8
  4. Редвумен

Редвумен Active Member

Ми купували масляний нагрівач! тільки такий і можна!!!! Різні вітродуйки та УФО заборонені! А завідувачі не хочуть, щоб батьки приносили обігрівачі - бо дійсно можуть бути проблеми з проводкою і в них ліміти на електроенергію!

А в нас мають вклячити 15 жовтня -як і в усіх держ.установах!

Останнє редагування модератором: 9 Жовтень 2009
    • Подобається Подобається x 5
  5. Ivanna

Ivanna Well-Known Member

І в нашому садочку з тими холодами проблема, правда в нас включили такий малесенький обігрівач, що він не дуже помагає. В мене малий захворів і ми не ходимли деякий час, вже виздоровіли прийшли в холодний садок і почали знову кашляти. Я вже думала не водити до полчатку опалювального сезону. але бачу, що малий починає відвикати від садочку. Я домовилася з вихователями, що буду водити на пів дня і на сон не лишати. Ще пару днів і надіємось, що включать опалення, вихователі казали, що зимою в групі дуже тепло, бо гріють не тільки батереї, а й підлога.

• Подобається Подобається x 4
  6. dollichka

dollichka Well-Known Member

Дівчатка, хто водить діток у садочок №116 на Джерельній, поділіться враженнями... Требе дуже терміново визначатись, а я про цей садочок не чула жодних відгуків... Дякую

7. iruska

iruska Well-Known Member

Дівчатонька! Може на форумі є мами з батьківських комітетів. Поділіться будь ласка досвідом- що?, коли?, кому? і з якої нагоди треба дарувати? А то стикнулась з таким питанням, а порадитись немає з ким! Я розумію, що в кожному садочку свої "закони", але хоча би в загальному!! Наперед вдячна за допомогу!!!! :haha:

І ще - нам в садочок треба купити соли і стільці для ясельної групи! Може хтось знає де їх можна придбати?

8. natka75

natka75 Well-Known Member

нічого собі прогрес в садочку!!!!підігрів підлоги задоволення дороге,чи Ви пожартували???

9. мамочка

мамочка Well-Known Member

та то в кожному садочку має бути підігрів підлоги першого поверху
    але проблема в тому що часто ті системи підлгового опалення не працюють

• Подобається Подобається x 3
  10. марта

марта Well-Known Member

в нас сьогодні включили опалення :girl_smile:

11. odree

odree Well-Known Member

в нашому садку теж таке задоволення є. у всіх садочках в спальних районах таке є

• Подобається Подобається x 1
  12. natka75

natka75 Well-Known Member

не знала, треба у нашому садку спитати чи таке існує)))

13. Dolma

Dolma Well-Known Member

Може хтось може порадити садочок на Левандівці? Щоб виховательки добрі, й недорого, й взяли наступної осені - от скільки вимог :)

14. levandivka

levandivka З яйцями...

Та всі вони ДНЗ... і 30, і 160, і в 2-у є свої "+/-".
    Всюди "візьмуть" за недорого, всюди є добрі виховательки.
    В №2 сильно залежить від конкретного вихователя.
    160-й мені не подобається, там шефова... давня знайома.

• Подобається Подобається x 6
  15. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Малий майже два роки був в яслах на першому поверсі, такий дубак був!!!! Зараз на другому набагато тепліше, хоча... А на першому ж майже завжди найменьшенькі - жах, сиро, холодно! Брррррррррр!!!

• Подобається Подобається x 2
  16. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Запитання до мам з батьківських комітетів: як ви "вибиваєте" гроші з батьків, котрі не хочуть здавати? Бо наші на Миколая поздавали, на благоустрій групи - тільки половина, а на фонд садочка (по 5 грн. щомісяця) здало шестеро людей. І як же їх випросити? Це ж я маю до 20 числа перерахувати на р/р садка 100 грн, а є 30. Свої закладати чи що? А за ці гроші мають щомісяця нові вхідні двері ставити на першому поверсі, щоб було тепло...

17. Радість

Радість Well-Known Member

А я на таке не підписалася. Тим більше, що у нас не по 5 грн, а по 20. Сказала, що на мені і так багато збирань, і надоїло вже сидіти вечорами на телефоні, і випрошувати, ніби то я за ті гроші в ресторан маю йти. В нас получається так, що ми збираємо два рази на рік по 100- 120 грн. (не рахуючи ремонту, але то одноразова акція:girl_haha:), тому мороки менше, ніж збирання раз на місяць.

• Подобається Подобається x 8
  18. dollichka

dollichka Well-Known Member

Невже ніхто не водить діток у 116-ий садочок на Джерельній???!!! Відгукніться! Поділіться!!! Будь ласка!!!

19. levandivka

levandivka З яйцями...

Та йой!
    Підійдіть зранку до мамочок з батьківського комітету старших груп (товчуться зранку в садку майже щодня) - Вам фсьо розкажуть...

20. Oddly

Oddly Well-Known Member

а в нас виключили - якась аварія в районі. як завжди...

Статус теми:
Закрита.