Дитячий садок

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Доброчин, 13 Червень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. molcha

molcha Well-Known Member

Відповідь: Дитячий садок

Нам минулого року в садку теж такий сюрприз зробили, діти, хоч і гарні, але якісь серйозно-перелякані. А на задньому плані - герої нікому не відомих мультиків в ядовито яскравих-кольорах і таке саме "кислотне" тло, ніби бензинова пляма в калюжі. Правда купили ми ті фотки і дідусям-бабусям подарували, то вони дуже тішилися.

• Подобається Подобається x 6
  2. марта

марта Well-Known Member

люди, а коли день вчителя?

3. Галченя

Галченя Well-Known Member

День працівника освіти.
    Перша неділя жовтня.
    В нашому садочку вихователів будуть вітати завтра.

• Подобається Подобається x 3
  4. мамочка

мамочка Well-Known Member

А чому завтра?
    Я гроші здала, але є в мене підозра що наш батьківський комітет не планує завтра вітати...

• Подобається Подобається x 2
  5. Галченя

Ми минулого року були в іншій групі - то там завжди вітали після свята. Трохи неправильно якось получалось:confused:sad:всі інші вихователі йшли до дому намарафечені і з подарунками, а в наших було по принципу "довше чекаєш - більше ціниш":girl_cool:). А цього року з подарунками визначилися, грошей вистачає, тому будемо вітати завтра:girl_curtsey:

6. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

Чомусь завжди думала, що день вчителя/освітянина першого жовтня :sad:

7. levandivka

levandivka З яйцями...

Маю приятеля, которий взагалі не знає. Каже, жи "на буряках" був...

• Подобається Подобається x 1
  8. okodemig

okodemig Well-Known Member

самодіяльні фотки в садках - це жах. Слід на початку року нагадувати на зборах - "мою- не фотати!!!" (а я ще додаю, щоб за територію не виводили)... А ви таке сказали?

Думаю, багато в яких садках (а особливо з ясельними та молодшими гурпами) з вихователями тре проводити безпосередню просвітницьку працю. Пояснювати, що ваша дитина любить, що вміє говорити, і що не повинна говорити.

і ще:
    Що дарували вихователям на празник?

• Подобається Подобається x 5
  9. molcha

molcha Well-Known Member

Ми вирішили вчительський стіл подарувати, але він в нас тільки в середу буде готовий, так що даруємо із запізненням, але на саме свято квіти, звичайно, дарували.

10. levandivka

levandivka З яйцями...

А відділення для зданих мобілок там є? :)
    + сейфове з секціями для різних зборів..?

11. Галченя

А в нас в садочку воші шукали. І знайшли в однієї дівчинки з нашої групи:girl_sad:.
    Я навіть трохи запанікувала. Кажуть виховательки дівчаткам туго хвостики заплітати:girl_mad: Невже лише це врятує інших діток?

Сиджу пишу це і аж сама почухую свою шевелюру:girl_crazy: Ото б сюрприз був!, якби ще й воші прийшлось би в себе годувати:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

• Подобається Подобається x 13
  12. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

А ми вчора цукерочки діткам роздавали в садочку. Я так переживала, щоб малий не почав плакати, бо після того як почав ходити в садок став жадним. Але минулося, гарненько сам взяв кульочок і всім діткам роздав, а потім вихователям.
    Сьогодні йде в садок і тягне за собою залишки цукерків - "Буду ще діток пригощати" :)

• Подобається Подобається x 16
  13. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

І в нас минулого року в когось в групі знайшли, але не сказали в кого:girl_smile: і всім мамам порекомендували для профілактики купити в аптеці якийсь засіб і помити діткам голову.
    А ще наша вихователька після сну всіх дівчаток заплітає, кожен має свій гребінець, так що дивляться часто:girl_smile:

• Подобається Подобається x 10
  14. Megan

Megan Well-Known Member

Дівчатка, а як з опаленням в садочку? Бо в нас такий холод, піжамку одягають на одяг, і так кладуть дітей спати... Я свого понавдягувала, дала найшерстянішу піжамку, але чи то добре отак? Найгірше, що немаю його з ким залишити, щоб перечекав оті холода.

• Подобається Подобається x 12
  15. irushka

irushka Well-Known Member

В нас теж зимно, діти в одязі сплять. А вчора мала таку розмову з вихователькою: вона питає мене чи можу принести чи купити продовжувач і так тихенько каже, що вони би дітям в спальні обігрівач ввімкнули, але так щоб завідуюча не знала. На питання чому завідуюча проти, вихователька відповіла "бо проводка слаба, може не витримати":girl_mad: Я спантеличена, бо краще я малу тепліше одягну, але не буду переживати чи не станеться в садку пожежі, але знаю, що не принесу я , то хтось інший той продовжувач принесе. І що ви на таке скажете?

• Подобається Подобається x 7
  16. Megan

Megan Well-Known Member

А я вчора з вихователькою говорила, що не можна калорифер включати (по техніці безпеки). А я подала ідею тепловентилятора. Вона підхопила це з ентузіазмом, каже на поличці книжної шафи поставим, і діти не дістануть, і великої електроенергії вони не потребують. Але батьки такі мляві, то вони не знають, то зле:girl_mad: Невже їм всерівно, що діти мерзнуть? Не розумію такого.

17. Галченя

І в нас такий холод в садочку, що в молодшій групі дітки аж обпісюватись почали.
    Утепляємось - як можемо. Клеїм вікна. Збираєм на калорифер. Думаєм про заміну дверей вхідних в групу...

А які у вас в садочок калорифери купляли? Може хтось щось порадить?

Тепловентилятор - це в народі "вітродуйка"??? Кажуть що ті вітродуйки дуже сушать повітря, та й порох добре піднімають в повітря:confused:.

18. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

Ми через те вже вдруге хворіємо... :sad: , за цю осінь.
    А коли включають опалення в садочках? Є якісь досвіди попередніх років?
    Мабуть, доведеться до того часу організувати забирання дитини з садочка перед сном....

• Подобається Подобається x 4
  19. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Нічого собі....ввімкнуть обігрівач, і лишуть дітей і підуть типу "Завідуюча викликала" як колись було, а дітки будуть самі......не дай Боже!

• Подобається Подобається x 6
  20. Яруська

Яруська Well-Known Member

І в моїй теж, тільки вже як клієнта початкової школи...і теж антиреклама всім моїм знайомим.

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.