Дитячий садок (4)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем sanches, 22 Червень 2015.

1. silvia

silvia Well-Known Member

@Dominika у нас досі все без гудзиків)
    у шафці залишаєте ще один комплект одягу ( на випадок "не добігли до туалету" чи неакуратно поїли ) - штанці, реглан, футболка, трусики. Плюс перезувне. Бачу, що є діти, які цілий день у джинсах, то дуже незручно. Самій незручно по хаті ходити у них, а вони ще й повзають, граються. Спортивні штанці то наш одяг у групі.
    І найкраще у садок купувати взуття на липучки, щоб дитина сама взувалась і нянечці швидше вийде одягнути всіх на вулицю.

• Подобається Подобається x 1
  2. BlackTee

BlackTee Well-Known Member

А відколи довідку нe потрібно? Бо ми зараз хворіли, я дзвонила виховатeльці, то казала про довідку, якщо 3дні відсутні.

3. Lemeshchuk

Lemeshchuk Well-Known Member

Це вже десь від минулої осені так є, давно не переживаю якщо дитина не відвідує більш як 3 дні садок), в вашому садку мають точно про таке знати)

4. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

в нас теж довідку треба((((

5. Lemeshchuk

закон один для всіх, дзвоніть і відділ освіти вашого району і розпитайте про все, нам про це одразу ж в садочку сказали коли це прийняли.
    --- дописи об"єднано, 19 Червень 2017 ---
    забула додати - довідки не потрібно якщо дитина прийшла після пропусків без ознак хвороби, теоретично якщо дитина хворіла то довідка потрібна, на практиці якщо це був простий нежить/горлі/кашель який пройшов то довідки не несуть
    --- дописи об"єднано, 19 Червень 2017 ---

Останнє редагування: 19 Червень 2017
    • Подобається Подобається x 2
  6. Raven

Raven Мама малятка

Я після скарлатини нічого не несла. Хоч були в денному стаціонарі.

7. Dominika

Dominika Well-Known Member

Оформились нарешті в садок. Тому спитає ще таке
    - зав. нічого не казала про благодійні внески(ті що офіційно на рахунок). Але казала що покличе на збори в перших числах липня. То може там скажуть про внески чи то вже все..
    - ще сказала, що в яслах без підгузників. То так "для годиться" сказано? Ну бо я важко собі уявляю ясельну групу без підгузка.
    - довідок на час відсутності дитини таки не треба. Хіба більше 2 місяців не було.

8. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

у нас всі були без підгузків, запасні штани-труси пару штук в шафці. Одній чи двом дітям лише на сон одягали підгузки.
    Про внески Вам, швидше за все, на зборах скажуть. Ми в фонд садка нічого не здавали, ремонт в групі робили,

• Подобається Подобається x 2
  9. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

@Dominika а що треба для оформлення крім медогляду?

10. Dominika

Dominika Well-Known Member

Копію свідоцтва про народження дитини. Більше нічого.
    І що цікаво...В СМС пише, що документи приймають до 23 липня. Але в садку всім кажуть, що до 1 липня, бо потім закривають на канікули. Ну і на стенді в садку сьогодні прочитала в якомусь документі-інструкції, що ясельну групу формують до 30 червня. тобто виходить, що той хто прийняв до уваги інформацію з СМС може пролетіти з реєстрацією. Якось дивно...

• Інформативно Інформативно x 1
  11. Lemeshchuk

я в нас щось непамятаю діток в ясельній в підгузках, правда моїй дитині вже було 2,9 коли ми пішли в ясельки, але моя була чуть не найстарша а там були дітки і по 2 роки...

12. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

В нас тільки одна дитина була в підгузнику, але там була якась вагома причина.

13. Borsychok

а я слабо уявляю 30 дітей в підгузках і одну виховательку)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. BlackTee

То за 3 дні пропуску можна довідку нe брати, вжe якщо 4? Чи за 3? Бо в нас довідку кажуть нeсти, якщо 3 дні нe було. Трeба будe дізнатися у відділі освіти.

15. Borsychok

за 3 дні ніколи не треба було довідки

16. BlackTee

Дякую! Бо наша виховатeлька в когось пeрeпитувала, як я дзвонила, і сказала за 3.
    А Ви в своєму садку нe уточняли на рахунок відміни довідок?

17. Borsychok

не уточняла, не хочу псувати собі нерви
    ми якщо пропускаємо, то тільки через хворобу, звертаємось до лікаря, то мені не важко і довідку взяти
    --- дописи об"єднано, 27 Червень 2017 ---
    чесно кажучи, дивно, що вихователька цього не знає

18. BlackTee

В нас новий садок (в смт), нe знаю, можe новeнька виховатeлька. Та ми тeж по хворобі, алe хочeться точно знати скільки днів.

19. Ripka

Ripka Well-Known Member

Довідку треба за 3 дні, тобо якщо пропустили більше ніж 3 дні, якщо пропустили 3 дні і на 4 пішли, то не треба. А згідно нових правил не треба до 21 дня, якщо не по хворобі. Але всі вихователі-медсестри перестраховуються, тому беріть до уваги старі правила, або уточнюйте в медсестри садка.

20. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

Дівчатка! Хто зарахований цього року в 139 садочок?
    Цікавить така інформація: коли вам сказали приносити документи, медогляд і писати заяву на зарахування в садок? До 13 липня чи і різніше протягом літа?
    Я прийшла в садок, а мені сказали прийти в вересні - назначили дату, щоб прийняти документи і заяву!
    А чи не пролетимо ми так?
    Прошу відгукніться, хто ще зі 139 садочка на Ряшівській!!!

Надіслано від мого SM-J320H, використовуючи Tapatalk