Мамочки на фб пишуть, що треба клікати до "посиніння" і декому вдалося. Надіслано від мого HUAWEI TIT-U02, використовуючи Tapatalk
Дівчатка, відгукніться, будь ласка, і порадьте хороший садок в районі Наукова-Кульпарківська. Буду вельми вдячна! Надіслано від мого Lenovo S90-A, використовуючи Tapatalk
Старша ходила і зараз менший ходить в 165 садок на Пулюя 27, хороший садок. Ще 163 непоганий на Симоненка 16.
@lyanysya ми ходимо в 31, нарікань не маю. Є діючий басейн. 57 також хвалять. З того що чула, в нас збирають кожного місяця на фонд групи, в 57 не збирають, але завжди на щось збирають протягом року. По факту, на одне виходить. В 57 дуже хвалять вихователів.
Ми записані з вересня....Чи правильно я розумію, що до завідуючої треба йти спілкуватись вже зараз? От мене ще цікавить на предмет чого буде розмова? Ми по черзі проходимо однозначно. Тобто "домовлятись" не треба. Про що мені говорити з нею, які питання задавати, підкажіть... І ще таке спитаю - коли відбувається юр.оформлення в садок? Заява і т.д... - благодійний внесок(оті 600-900грн) коли давати - зараз чи при оформленні? Вони офіційно вносяться чи з рук в руки?
@Dominika, зараз рано. то в травні -червні весь той рух з формуванням груп. там і про внесок скажуть)
Привіт!Дівчата чиї дітки ходять в 105 садочок, як він Вам і ще чи є хтось хто ходить в групи на Таджитській? Я минулого року ходила дізнаватися за садочок, щоб швидше дитину дати бо ми зимові і на вересень нам немає 2 років, сказала завідувачка ходити серед року і дізнаватися чи є місце і може візьме, після свят зайшла до неї ( я ще осінню ходила кілька раз), вона сказала, що як не буде карантину, щоб приходила тоді глянемо що можна зробити, зараз пішла то вже відмовляється зовсім і ще сказала, що якщо візьме зараз, то моя дитина вилітає з черги на вересень 2017року, а ще що вона її не зможе взяти потім бо не буде місця, щоб перевести з тією ж групою в яку прийме(. Виходить так, що якщо зараз візьмуть то тільки до кінця навчального року, а потім не зможе бо місця не буде, а і ми вилітаємо з черги((( так може бути??? І кожного разу, щось нове розказує(((
Я зареєстрована у електронній черзі №19 на вересень 2017р. але хотіла дитину дати з 2016 року, ми не проходили по віку бо мали 1,8р завідувачка сказала ходити на протязі року, як тільки зможе то візьме. На 2016р система не пускала бо нам не було 2 років(.
наскільки я знаю-беpуть у яслі з 2х pоків. а у 2016му не візьмуть, бо гpупи сфоpмовані. як Вам обіцяли взяти дитину не знаю... №19й мав би пpойти, хоча вже на межі(бо ще ж пільговики).
пільговиків не більше 20% на дві дитини тільки можуть посунути, а група 25 чоловік. На 2016р набрали 35 в групу. Вона розказувала, що якщо треба то може візьме, там заяву писати треба і т.п. тут справа в іншому, я не можу зрозуміти чому якщо зараз приймуть дитину (вона категорично не відкинула це) сказала, що дитину викинуть з черги на 2017рік. Тобто, якщо дитину приймають в садочок зараз то на наступний рік на неї може не вистачити місця, бо з тою групою вона її не пустить дальше бо по віку вона в свої 2,8р має бути в ясельній, а в ясельну не візьме бо її викинуть з черги. Тобто, поствила перед фактом, я візьму зараз, але з вересня не знаю куди її діти(((( або приходіть вже в травні коли прийде відповідь на мою заявку((( і з вересня піде в ясельну. Часто буває так, що дітки не всі ходять і є місця, тому завідувачка сказала прийти серед року і цікавиться. Багато хто забирає дітей, якщо хворіти починають((((( --- дописи об"єднано, 27 Січень 2017 --- просто не розумію чому зразу не сказати "ні" а морочити голову мамі( і кожного разу, щось вигадувати(((( і нове розказувати. Чи то мені інший садочок шукати((((( знаю точно, що дітей серед року приймала і не одне. Садочок мені дуже подобається, поміж тих,що я дивилася біля нас.
А що це за благодійний внесок 600-900грн? Нам як прийшло підтверджння, взяла з собою свідоцтво, прийшла і написала заяву. спиталась, на коли має бути мдогляд, і коли приходити. Потім вона дала банківські реквізити, і сказала, що якщо є можливість, то переказати гроші... Все...
Привіт! Поділіться, будь ласка, інформацією про садочки : ДНЗ №94, вул. Яцкова, 15 ДНЗ №26, вул. Гушалевича, 5 ( це той, що на Ярослава Мудрого) ДНЗ №1 вул. Олени Степанівни 48 А, ДНЗ №23, вул.Вернигори 7 а також Арніка на Комарова. Ми народились в листопаді 2016, реєструватись на 2019 рік?
Казали дуже файний садочок, сусідська дівчинка ходила - всім задоволені) Там зараз ходять дітки знайомих, тому можу сказати шо садік 50 на 50. І гроші требують, і виховательки є не дуже. (Але це напевно так зараз в більшості садків)
Хочу почути думку. Ситуація в садочку, дітям бл. 4 р.. Два хлопчики побились, один отримав більше. На що мама того, хто отримав більше, приходить до садочку, розбирається з вихователями ( ну це зрозуміло) і сама підходить до іншого хлопчика і сварить його ( типу, якщо ще раз ти посмієш...... і в такому дусі.) Чи це правильно? чи має право інша мама виховувати / сварити чужу дитину? чи для того є вихователі і батьки, які викликаються в садочок, якщо є конфлікт? За дітей у садочку відповідає вихователь, а не мама? Бо ця мама вважає, що саме вона відповідає за дитину всі 24 год., навіть, коли він у садку.