Дитячий садок (4)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем sanches, 22 Червень 2015.

1. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

@olerusya, ми проходили.

2. raspberry

raspberry Well-Known Member

І ми в яслі, то логопеда не викреслили зі списку. Завтра йду з обома, бо одне йде в садок, інше - в школу.

• Подобається Подобається x 1
  3. Inglor

Inglor Well-Known Member

Ми минулого року в яслі точно не проходили.

4. olerusya

olerusya sweet candy ;)

В нас така ж історія:girl_yes2:
    А куди йдете? Бо ми сьогодні були на Драгоманова, то логопеда не було, лише вт-чт до обіду:girl_mad:

5. raspberry

Ми на Симоненка. Тут з 14 до 16 приймає лікар по медогляду в садок/школу. Якраз йдем звідти.

• Подобається Подобається x 2
  6. vakyolka

vakyolka Well-Known Member

Сьогодні питалася за медогляд. То до 3-х років треба проходити чотирьох спеціалістів: невропатолог, хірург, лор і окуліст.

• Корисно Корисно x 1
  7. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

В мого малого садочкова журбинка --- "діток мало в групі". Останніми днями діток в нашій групі більше 9-12 не було...

• мімімі мімімі x 1
  8. vakyolka

Яка красота)) Мені з кожним разом все більше і більше подобається поліклініка на Симоненка)
    Доречі в нашій сихівській зробили електронний запис)

9. raspberry

А нам сказали всіх проходити.

10. raspberry

Класно, а ми по старому: дзвонимо в реєстратуру і йдемо по запису, чи талону. А до логопеда сьогодні була жива черга, яка йшла дуже швидко, бо то були всі на медогляд перед школою.

11. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

о, і нам те саме в картці відзначили) то ми сьогодні майже успішно почали ) прийшли в сімейну, взяли в педіатра картку, пішли в дитячу, там ремонт, лікарів розкидали по двох місцях. пішли в одне, там нема тих що нам треба. пішли в інше, а наші спеціалісти розділились. два в центр треба їхати, а двоє приймають в понеділок і в вівторок) отже будем з понеділка знову пробувати!

12. МАСЯ

МАСЯ Well-Known Member

Хто які групи набирає я не знаю. Наповненість близько 35 діток.треба вибирати вихователя, загалом я зараз задоволена садком, але все залежить від вихователя. Завідуюча ще та пані, любить багато триндіти.

Надіслано від мого Nokia_X, використовуючи Tapatalk

13. vakyolka

не все так добре.... Самостійно записатись можна до сімейного, а він вже може записати до інших.
    А я щось не планувала так швидко.... нас кликали в садочок на 15 серпня, то медогляд планувала проходити в кінці червня... Чи йти вже?

14. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

@vakyolka мені сказали до 16 червня всі документи подати крім мазків)))

15. vakyolka

Я щось то питання мабуть пропустила... Щось не пам"ятаю, до якого числа робити медогляд. Сказали скребки десь 8-го серпня робити, довідку з пульмонологічного центру, чим попізніше робити... а так, напевно треба ще раз піти попитатись((
    --- дописи об"єднано, 3 Червень 2016 ---
    Щойно почитала цьоготижневу газету експрес, і натрапила на гарнесеньку статтю, про вартість міні садочків. З перших речень я відчула, що я вже десь це читала..
    @Kandya ВАше творіння?

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  16. Kandya

Kandya Well-Known Member

Першу думку і емоцію на наказ міністерки Гриневич написала тут, ну а далі це вже вилилось у що вилилось

• Подобається Подобається x 3
  17. Sunnyray

Sunnyray New Member

Привіт, дівчатка! а хто що розкаже про 14 садочок на Щурата?

18. Ripka

Ripka Well-Known Member

Я медогляд приносила як ішли в садок (на початку вересня)

19. Dovgovoloska

Dovgovoloska New Member

Якраз і у мене така дилема зі садком? То що, ви щось взнали?)))

20. Kandya

Kandya Well-Known Member

я ж уже все написала -- читайте уважніше. ми йдемо із вересня у бджілку