В нас є така про нехворіння інфекційними, в сенсі що окрема писулька) Надіслано від мого D5503, використовуючи Tapatalk
нє, не таке, там просто печатка поліклініки і оформлено як довідка ну але може й ну його ,якщо писати відтермінування, то ж не треба того всього зараз, потім ж наново медогляд проходити... хто відтерміновував, я правильно кажу чи нє?
У нас прогрес, другий день залишалися на обід. І то друга справа, дітей почали виводити гуляти, всі щасливі, задоволені, ніхто не плаче, тільки в наших довгих косах стільки піску, що треба після садка мити голову.
Дівчата, напишіть мені, які іграшки у вас в групі ( чим бавляться дітки). Хочу приблизно уявити, що нам потрбно в групу. Наразі в нас є 2 кухні з посудою, перукарня з феном, пралка, міксер, візок з овочами, купа конструктора і мозаїки, кубики-цеглинки великі, буквально пару машинок. Є замок і будинок, але їх кожного дня не виставляють бавитись. Бачу реально, що хлопці б'ються за машинки. Можна докупити ще їх ( взяти вадерівські міцні) + трек якийсь теж міцний....Може касовий апарат? Може "тєлєжку" знову ж Вадерівську, набір лікаря чи для прибирання. Шось я не знаю....Що ще може бути?
Ой, тих машинок завжди мало))). В мене така думка була, щоб купити всі одинакові, тоді б не було суперечок за них. В нас залізниця ще була. Дітки в садочку бавляться всім що є, тому що б не купили -буде цікаво.
є ідея купити вадерівські і ті маленькі, що кріпляться один до одного штук 20 і ті більші, бо вони міцні і надійні. Звичайно, що їм би хотілось залізні, де відкриваються дверцята..типу кінсмарт.але вони дорогі, щоб купити їх багато + можуть губитись шини з коліс...
Варіант хороший, звичайно. А може краще трек один великий або два меньших, бо не знаю, як інші діти але моєму не дуже цікаві такі машинки були, а так поки трек складуть, поки побавляться- займе часу)). І ще для розмаїття якісь великі зо дві .
в принципі трек мав би бути складений постійно, я так думаю, бо у молодшій групі я не знаю, чи складуть вони його самі. Звичайно треба ще й великих машинок....ох, де ті гроші взяти))
В нас залізниця була складена... в коробку) Діти, коли хотіли бавитись складали собі але вихователь допомагала. --- дописи об"єднано, 18 Вересень 2015 --- Можна купити великий трек і ті машинки паровозиком, щоб всім були чим по ньому їхати.
Нас в садку ніколи іграшками не напрягали. Правда, при вступі (то ще у молодшій групі) кожен мав принести мозаїку, пірамідку і ... погремушку))). Не знаю, нашо вони їм... Але наш садок задіяний у якусь ЛЕГО-програму. Тобто наші вихователі постійно їздять на різні семінари, і ЛЕГО весь час нам презентує контсруктори. Різні. Цілі коробки-ящики... От власне це те, чим бавляться діти. Всі і всім вистачає. Отого треку вистачить на пару днів на пару дітей, а інші всерівно будуть недовольні. А машинки поламаються.... Тому я тільки за конструктори у неймовірних кількостях
Лего ми не потягнемо, конструктор звичайний є цілий величезний ящик всякого різного, але я не бачу, щоб вони ним реально бавились, та й діткам не всім цікаво. Завжди, коли приходжу - всі з машинками і воюють за них, бо мало.
Про пропозицію- чує моє серце що з часом ми перетягнемо тата із офіса. Що що, а мріяти Тео вміє. Про банкомат малий теж так каже. То я почала проводити лекції на тему де ж таки беруться гроші. ))). Мій теж все свій кошильок пропонує. Хороші дітки в нас.
Отримала відповідь на електронну реєстрацію в садочок - "Ваш статус заявки був змінений на Вилучений" ??? Не "відхилено", а "вилучений" ? ................
це, мабуть, означає, що вашу заявку просто видалили. а ось хто і навіщо, то вже йдіть у садок розбирайтесь.
Навіть не підозрювала, що таке може бути. Ну принаймі мали б написати у звязку з чим? Чим дальше, тим веселіше. Обовязково, зверніться до завідуючої і далі, потім напишіть.
Я, власне, вражена тою відповіддю, тому тут написала - бо, може, хтось на тім знається. Проте "розвивати" цього питання не буду, як і ходити до завідуючої, бо після кількамісячного "підвішеного" стану із проходженням за чергою в садочок прийняли рішення не йти в садок.