Дитячий садок (4)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем sanches, 22 Червень 2015.

1. silvia

silvia Well-Known Member

точно, потім здаєте повторно до чистих результатів.

2. olangel

olangel Well-Known Member

Щось я того не уявляю бо в роті постійно пальці, машинки і все, що тільки можна і не можна

Отправлено с моего Lenovo K30-T через Tapatalk

3. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

в нас з 13.00год до 15.00год.

• Подобається Подобається x 1
  4. Gloria Tempus

Gloria Tempus Well-Known Member

за то точно не скажу, але можете запитатись.
    дільнича- Мацієвська (Шустрова)

5. Harmony

Harmony Member

При прийомі до садка якщо нема щеплень достатньо відмови чи має бути ще якийсь висновок комісії чи щось таке???

6. silvia

silvia Well-Known Member

крім відмови має бути довідка ЛКК, що дитина може відвідувати садок.

7. Sofijusia

Sofijusia Well-Known Member

Цікаво, існують якісь затверджені норми денного сну, чи кожен садок в індивідуальному порядку вирішує для себе?

8. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

підкажіть, будь ласка, максимальну кількість днів відсутності дитини в садочку (за сімейними обставинами, наприклад), при якій місце зберігається?

9. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Для мене вихователь - не ворог)
    Наша історія з садком почалась минулого року, малому минуло 3 роки, ми пішли (так вийшло) в середню групу.
    До того відвідували розвивалки - малий НЕ плакав, ходив із задоволення. Хоча завжди був дуже до мене прив"язаний
    До виховательок в мене претензій нема жодних. Але малому садок не пішов - плакав страшенно після того, як залишили на денний сон.
    Зараз, через рік, спробували знову , малому минуло 4 роки, садок той самий.
    Пішов кілька днів, до обіду - знову плачі. Varvarra, цікаво почути Вашу думку, як вихователя, як допомогти дитині адаптуватись (я постійно розповідаю, як гарно в садочку і цікаво, що його знайомі дітки ходять в садочок і тд).
    Син любить дітей, ми живемо в селі, тут компанії дитячої нема+возити на розвивалки як альтернативу - дорого+я зараз маю вільний графік і працюю вдома, але з часом хотіла б змінити роботу
    Дівчата, порадьте щось, я розстроєна страшно, сьогодні знову плачі
    Ага, задумалась про пакет виховательці - хоча нарікань не маю, не зважаючи на велику кількість дітей. Правда, то вже старша група

Найгірше, що син не розказує причини, з якої не хоче йти, просто не хоче і все
    Відносно усмішки вихователя -імхо, то все людський фактор. Недавно відвідували з сином один недешевий гурток, прийшли вперше - адміністратор і вчитель не зреагували на малого як на новачка :sad: Маю на увазі елементарне - усмішка, знайомство..

10. raspberry

raspberry Well-Known Member

А з вихователем не говорили на ту тему? Не цікавились її думкою, чому син не хоче йти? Якщо з вихователем конфліктів нема і Вас все влаштовує, можливо вона підкаже на що звернути увагу. Можливо син за Вами сумує чи ще друзів не знайшов. Він прийшов в уже сформований колектив, може почувається як не в своїй тарілці?

11. Harmony

Harmony Member

а коли виробляється ця довідка? Зішкріб що дійсний 3 дні здається перед чи після? Наша дільнича казала пройти всіх лікарів а в останню чергу здавати той зішкріб, про ЛКК що і до чого не розказувала

12. Kandya

Kandya Well-Known Member

Щось я не впевнена, що є такі норми. Влітку типу можна 70 з чимось днів на оздоровлення. А в іншу пору, ясно за за 2-3 тижні прогулу із садка не попросять, але при систематичному невідвідуванні ... Хоча, думаю, то від завідуючої залежить. Наведу приклад. Ми в садочок у різні групи ходимо вже 4 роки. Ну і є багато дітей, які ходять рідко, але всерівно числялться і ніхто їх не виганяє. А от один раз -- три роки тому -- завідуючу трафило і вона сказала: або ходите, або ні. І тоді десь 30 батьків забрали дітей із садка. Більше таких "чисток" не було

13. Clementina

Clementina Well-Known Member

@Harmony ми пройшли лікарів, написали відмови, пройшли ЛКК на Судовій, з середи по п'ятницю здали аналізи і в п'ятницю після обіду занесли результати медсестрі в садочок, а сьогодні вперше пішли в садочок на годину знайомитися з вихователем і дітками.

14. cjomcjomka

ну от точніше би :) в нас з 22 червня по 4 серпня садок був закритий, за той період просили взяти "оздоровчі" довідки. Ну а ми продовжили оздоровлення, по нині вже. Вже з'явились би, але лікарка наша буде з понеділка наступного..

15. Kandya

Kandya Well-Known Member

Якби вони хотіли вигнати -- то вже давно подзвонили б. Так що береш довідку -- і все. єдине, що треба буде оті шкрябки 3 дні робити(а, я їх купляю, хоча всі інші аналізи здаю)

16. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Вихователька ще минулого року казала, що наш син "не садковий", тобто є такі діти, які просяться до садка, але то явно не про
    нього)
    Друзів не знайшов (в нас окрема це історія, малий спокійний відносно, і так склалось, що більше має друзів-дівчаток, поза садком маю на увазі, з шустрими хлопчиками на контакт не йде)
    В п"ятницю вихователька казала, що син весь час перебування не плакав, просто мужньо чекав, коли його вже заберуть :sad:
    Хоча в них в групі і малювання. і музика - все малому подобається

17. raspberry

raspberry Well-Known Member

Ну то може не мучити його. Ви писали, що маєте вільний графік. Раз не хоче він садка, то нехай вдома буде, на гуртки його поводіть. А там і школа скоро, час біжить дуже швидко...

18. silvia

silvia Well-Known Member

Поясніть мені, чому я не хочу вести в садок дитину?
    В ясельки йшли з спокійною душею, а зараз...у мене постійно внутрішній неспокій, переживання незрозумілі.
    Нові вихователі, одна з них старша і досить жорстка, нянічка теж така ж. Іноді буває, що бачиш людину і одразу ж розумієш, що "не твоя" і по манері спілкування особливо. Все це підігрівається розповідями інших мам з групи...Завтра знову йдемо після 3-тижневої відсутності, а такий мандраж.
    Вставте мені мізки...

19. cjomcjomka

в мене таке було місяць тому.
    І я той місяць його не водила.
    мені все всередині стискалось навіть коли повз садок проходили.
    Нині хотіли писати заяву на довше невідвідування. Прийшли до садочка, а отого жахливого відчуття нема. І Сергійко спокійно озирався, побачив свою групу. Ми поговорили з вихователькою і вирішили поки що заяву не писати, а здати аналізи і прийти. Пішли в поліклініку, там зустріли Сергійкового одногрупника. Йшли додому разом. Десь з півдороги малі дуже класно бавились разом; було видно, що знайомі.
    Загалом, з понеділка будемо дивитись, як піде.

а іноді буває, що перше враження дуже оманливе. Коли я побачила одну з виховательок Дмитрика, я вдома ледь не розплакалась. Вона мені видалась жорсткою радянською бабищею, саме такою, до якої я ніколи не хотіла б віддати свою дитину. Але за пару тижнів стало ясно, що це прекрасна людина і при нашій першій зустрічі вона була просто якось кострубато вдягнена, тому і враження.

а от від цього абстрагуйтесь. Дехто дуже любить роздувати

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Kandya

Kandya Well-Known Member

У мене таке було із Третім Номером. У перших двох хороші вихователі, а третього вихователька мене вже давно, ще коли до старших на заміну приходила -- підхарювала. І тут я взнаю, що малий іде в її групу. Як себе заспокоїла? Та так, що вона вихователькою вже 20 років працює. Раз ще не вигнали, і раз всі діти цілі-здорові -- знач нормальна вона вихователька. Малий до неї претензій не має, але не біжить в обійми.... Так, просто не реагує на неї. Називає її "вихователька, яка пише", а няню "вихователька, яка дає їсти"