перепрошую, 10 днів --- дописи об"єднано, 26 Серпень 2015 --- краще робіть як сказали, а то дійсно щось неясно.
А якщо й буде наймолодша, то це нічого (як на мене). Моя мала була на рік менша, ніж всі інші в групі. Єдине - що в старшій групі залишалася двічі. Завжди буде тягнутися до старших, а може і в ногу з ними йти ).
В ясла вона вже задоросла. Дуже добре говорить, сама їсть, йде в туалет і т.д. і там вона буде по суті найстарша. От і думаю що краще☺
Були сьогодні в дільничої, то сказала здавати середа, четвер, п'ятниця і ще аналіз калу в той день коли перший шкребок. Тільки ми в садок йдемо 7-го, в понеділок, маєм ще трохи справи. Але думаю, якщо підете у вівторок, 1-го, то теж так буде нормально, бо вони справді дійсні кілька днів.
Чи може таке бути, що групу в садочку добирають ще у вересні ? (тобто, до того часу вона не сформована)
Звісно. Це залежить від того в який період був закритий літом (на канікули чи ремонти) садок. У деяких садках - липень, ін. в серпні мають канікули. Відповідно дітей починають набирати в групи з дня відкриття садка і плюс 5 (+-) чоловік в тиждень нових. Тому якщо садок почав працювати з 20 серпня і діти по трохи підводять у групи, то набір (формування) груп може й цілий вересень захопити.
клопіт! питання садочка залишається "підвішеним".... за електронною чергою не пройшли - треті в "запасному списку". казали, в серпні буде зрозумілою ситуація, і чи проходимо в групу..... а тут далі невизначеність.....
дівчатка, скажіть будь ласка, якого розміру дитячі ліжка в садочку, нам сказали 2 наматрасника купити, от думаю, який розмір 70*140 то нормальний чи треба більший?
та запитаю, звичайно коли буду в садочку, просто вчора тільки з заступником завідуючої спілкувалась, в групах була тиха година, тепер піду вже , як зроблю меддовідку ... просто думала, може десь попадеться на очі, відразу купила б...
точно можуть- бо у нашій групі зараз лише 17 дітей і 4 під питанням( якісь нюанси із документами) завідуюча сказала що будуть добирати до того часу- доки не стане хоч 25 дітей
В нас ремонт робили за рахунок батьків, які вже були в списку групи. На кінець червня було 32 дитини. Якщо є недобір дітей. Але ви кажете, що стоїте в запасній черзі, тому чесно, шанси дуууже малі.
ми треті після тих, що пройшли за електронною чергою. альтернатива садочку - різні розвиваючі центри, курси, ...... - там набирають групи з початком навчального року (переважно). І надалі залишатися в "підвішеному" стані - можна і там і там пролетіти. якось несерйозно це мені виглядає з тими садочками і їхніми наборами груп.... чого б не завершити до вересня? так можна й до зими тягнути.....
Нормальний. Нас саме такого розміру і просили принести. Але сказали не купувати, а пошити самим зі старого простирадла - ми так і зробили. І не 2 шт., а 1 в нас. --- дописи об"єднано, 27 Серпень 2015 --- В нашому "1,2,3" на Любінській є така група. Але туди набирають діток після 5 років. Тобто в старшу групу якби. Щоб закривали - такого не чула. --- дописи об"єднано, 27 Серпень 2015 --- Шкребки дійсні 3 дні. Але можна розривати, здавати не 3 дні підряд, а наприклад четвер, п"ятниця, понеділок. Довідка буде виписана понеділком. І йдете спокійно до педіатра, а потім в садок.
черги є, у сусідній групі (яка із 4 рочків) по списку 39 дітей і ще є номера- тобто теоретично ще будуть дітей дописувати, у нашу дали 10 дітей 4-х річного віку. Не знаю,може, нам повезло... у сусідньому садку ще більша катастрофа((
Зазвичай логопедична група менша по кількості діток, ніж звичайні, тому, можливо, і зможете потрапити.