Ні, ми в 31. І також на розгляді. Але завідуюча сказала, що ми попадаємо в другу групу, яка цього року лише відкривається. Але з ремонтами не встигають до вересня. І група буде відкрита десь з жовтня. Та, мені все одно не дає спокою, чому ми ще досі на розгляді.
От і я вже не знаю що думати і робити. Сказала дзвонити у вересні, але думаю, що то вона так футболить нас, поза чергою візьме когось іншого, а нам скаже приходити на наступний рік. А я тут вже планів мала+ремонт+переїзд попереду, а нікого з рідних в нас нема, щоб залишити дитину хоч час від часу на годинку.Сумно
не хочу розчаровувати, але мені здається то все ще в червні мали повирішувати завідувачі. хіба ні? може вона чекає що хтось відмовиться? в нас в садку в ТРАВНІ яслі були сформовані! а в червні -всі молодші..
Та ми з червня пороги до неї оббиваємо, вже набридло. А людина така, що навіть вислухати не хоче і нормально пояснити ситуацію. Та я теж думаю, що то вже пізно
вихід один - брати таку собі няню-виручалочку на годинку-другу, щоб у вашу відсутність погуляла чи побавилась з дитиною..
Ще хочу таке запитати: пригадую, минулого літа десь йшлося про приміщення садочків у Львові, які стоять пустками або перебувають у напівзруйнованому стані, дехто з форумлянок навіть зголошувався їх пофотографувати, аби про кожен такий садок мати актуальну інформацію. Цікавить - чи щось відомо нового про ці садочки, і їх найближче майбутнє?
Дівчата, підкажіть. Якщо ми в садок збираємось йти з 1-го вересня, то буде вівторок, то коли іти здавати шкребки. Може бути середа, четвер, п'ятниця? Перед тим звертатись до сімейного лікаря чи після? І коли то все заносити медсестрі, в той день коли прийдем в садочок?
Ми здавали до того за три дні, тобто якщо 1-го вересня то здавати треба 28, 29- і 31 (субота, неділя не здається), але ще залежить коли 31-го працює ваша лікарка - педіатр, бо результат за 31 буде лише після обіду, а взагалі краще вам це вияснити в вашого лікаря).
дівчата, шукала в цій темі, але певно не уважно, скільки зараз коштує садочок в місяць, мої старші не ходили, малого беруть з вересня в середню групу, то я новачок в питанні садочків
А скажіть мені таке. Дитина має 2,11. Йдемо в молодшу групу. Вона там не буде наймолодша? Я розумію, що розпитаю на місці, але скажіть орієнтовно якого віку діти ходять в молодшу групу садка? Може є хтось, хто йде в 163 садок в Веселку?
як правило ті, кому від 3-х до 4-х. В деяких садках, якщо дитині на 1 вересня немає 3 -х років- її відправляють у яслі.
нам сказали, що от три дні здаєте і вже наступного ж дня (тобто 4-го) шуруєте в садок і ніяк інакше. і то нічого, що ще спробуй справді попасти так, щоб педіатр зразу ж після шкребків заключення написав, одним словом, буде нам невесело. Завтра йдем здавати перший день.