Дитячий садок (3)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем sensual, 24 Грудень 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fast

Fast Well-Known Member

Відповідь: Дитячий садок (3)

Є ще однда фраза-порада, яка мене виводить з рівноваги - вважайте, щоб до астми не довести. Але то вже від теми про садок віддалилися.

2. sonyafortuna

sonyafortuna Sonya Fortuna

Ми пів року шукали, здавали аналізи, підбирали лікування. а лікарі сказхати ніц не можуть

Останнє редагування: 22 Вересень 2014
  3. Katrine

Katrine Member

Дівчата, нагадайте, будь ласка, які шкребочки треба принести після літнього оздоровлення? знаю, що на яйцеглисти, ентеробіоз.. що ще?

4. raspberry

raspberry Well-Known Member

і довідку від сімейного лікаря.

5. Buriko

Buriko Well-Known Member

Ми несли довідку з сімейних обставин і шкребки (на гострики, здається) - 3 листочка з рез-тами шкребків.

6. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Сергійкові 2р 8м. У нас в садочку відкрились "новонабраних" 2 групи. В одній - діти 3-4 р, Сергійчику з ними цікаво, вони вже більш-менш їдять самі, добре говорять тощо. А інша група - від 2 до 3. Більшість дітей в памперсах, п'ють з пляшок з сосками, сильно плачуть... От тобі і вибір. Я довго вагалась, де нам "застовбити" місце, і в решті-решт схилилась до тої групи, що з 2 до 3. Бо та старша по віку - перевантажена, і там дуже сильно б'ються хлопці. І шафок не вистачає, і місця мало, реально - дихати нема чим.
    Адаптація в нас за принципом "моя дитина плакати в садку не буде". Часу в мене море, скільки потрібно буде ходити по 10-20 хвилин - стільки ходитиму. Впевнена, що він довго "обживатиметься" у групі, але потім буде відвідувати садочок із задоволенням. Наразі познайомились з вихователькою, обрали шафку і склали туди запасний одяг і тапочки, познайомились з дівчинкою, і головне - після "до побачення" щиро кажемо "я ще прийду".

7. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Ми , напевне, в тій групі, що з 3 до 4))), направду, дітей багато, ходимо третій тиждень, перші два дні плакала, зараз плаче, коли залишаю і крли приходжу за нею, а так , каже вихователька, що бавиться гарно, правда як хтось починає плакати з діток, то питає за мамою.
    Перші два тижні ходили по20-30 хвилин, потім збільшили до 2, а останній тиждень до 3, почали їсти на обід, зранку просить, щоб дома давала їсти, бо молочного практично не їсть, а в садочку тільки п'є чай і хліб з масло їсть.
    Ну а цей тиждень вдома, маємо соплі, правда 2 раз за 3, 5 роки, може адаптація така).

8. SoLana

SoLana Well-Known Member

Мами тих діток, які ходять в садочок в молодшу чи середню групу, напишіть будь-ласка які подарунки у вас в садочках дарують діткам на дні народження. В нас вирішили, купувати діткам всі однакові подарунки, але які саме, ще думаємо, можливо у вас є цікаві ідеї. Буду вдячна за відповідь :)

9. raspberry

raspberry Well-Known Member

Дочці цього року заспівали "Коровай", кожна дитина щось побажала, зробили саморобну відкритку з привітанням і подарували ляльку типу барбі.

10. Kucheriava

Kucheriava Well-Known Member

В нас, минулого року, дарували дитячі годинники. Малий був на сьомому небі від щастя. Бачила, на гуртовні, вони по 27 грн.

11. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

12. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

ми купили розмальовку з наклейками, олівці і стругачки.

13. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Минуло тижня в дівчики було ДН,то Яна говорила, що співали Многая літа дівчинці і все, а за подарунки нічого не говорила, а це вихователька повідомляє, що треба купити подарунок, чи збирається певна сума з батьків?

14. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Переважно є батьківська рада і з вихователькою вирішують. чи вітають дітей подарунком і яким, чи в якийсь інший спосіб.
    У нас в садочку діти співають коровай - вітальня пісня, яку діти дуже люблять і кожна дитина малює малюнок - подарунок, а вихователька скріплює всі малюнки у книжечку і робить титулку.

15. iriwa

iriwa Особлива мама

Дівчата, терміново шукаю садок. Може хтось може порадити! Ситуація в нас така. Мому сину 5 років, він особлива дитина, має розлад спектру аутизму. Сам себе обслуговує, але не говорить, не танцює, з дітками контактує мало. В садок ми ходимо, але оскільки завідуюча не дуже тому рада то мушу шукати вихі з ситуації. Зараз ходимо в старшу групу, тобто весною випускний. Я малого, ясна річ, наступного року в школу не даю, але сидіти вдома нам категорично не можна. Може хтось порадить садок, де людяна завідуюча і є нормальні вихователі щоб малого перевести туди. Я хочу малого лишити ще на рік у садочку, але в теперішньому садку нам цього не дозволять. Тому шукаю садочок на 2 роки. Живемо на привокзальній, розглядаю цей район насамперед, а також район Нового цуму - Кульпарківську - Сахарова... Десь у тих межах... Буду вдячна за любу інформацію.

16. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

165 (біля Арсену на Науковій) має таку спеціалізовану групу, але от який зараз вік діток - хіба попитаю

17. iriwa

iriwa Особлива мама

За той я знаю, але на скільки мені відомо там група саме для аутистиків і туди скажена черга. А ми б хотіли в групу до здорових дітей, бо хочу щоб малий ріс в здоровому оточенні і набирався вміння зі здорових діток

18. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

моя мала отримала набір заколок- резинок і розмальовку.
    то була молодша група.

19. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

ви тоді спробуйте в "Малюк" підійти і переговорити із завідуючою. Бо тут до діток вихователі мають хороший підхід (хоча в 165 садок в звичайну групу теж могли би пробувати- садок хороший). Зрештою, ще залежить що у вас написано в медкарті, бо залежно від ступеню захворювання далеко не всі завідуючі хочуть брати таких дітей ( на жаль). Ну або з завідуючими усе нормально, зате вихователі потім мають претензії до поведінки таких діток, чим ще більше породжують у них спротив.

20. iriwa

iriwa Особлива мама

В мед.карті нічого не написано. Інвалідність ми не оформляли. Займаємось і лікуємось приватно в провідного спеціаліста, займаємось в спец. центрі в психологів, логопеда і спец.педагога. Маємо справки від невнопатологів і від нашого психіатра. В поліклініку навіть не зверталася бо там нема з ким говорити. Психіатр взагалі не розуміється в своїй роботі

Статус теми:
Закрита.