Дитячий садок (3)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем sensual, 24 Грудень 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. madey

madey New Member

Відповідь: Дитячий садок (3)

Дівчата, хто що знає про садок № 170 по вул Ярославенка (Новий Львів)? Як вихователі, як умови? Хочу віддати свою мацепу в яслі

2. silvia

silvia Well-Known Member

знаю, що це хороший садочок...самі плануємо туди ходити....скоро там жити будемо...треба вже йти записуватись напевне.....не знаю що там з чергою....

3. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Дівчата, хтось є, хто цього річ водитиме діток в садочок №30 ( Левандівка) молодша група? Щось нам ніхто не дзвонить, нічого про збори не каже... а ходити маємо вже з 10.08...

4. gerwolf

gerwolf Active Member

Ви ліпше самі сходіть у садочок і взнайте, щоб не опинилось що Вас немає у списку. Тому що в мене схожа ситуація була, мені не дзвонили не дзвонили, хоча записувалась заздалегідь, а прийшла так сказали що я не у списку. Ось і все. Більше подробиць ось тут розказувала. http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?p=1593178#post1593178

5. madey

madey New Member

я ще не підходила, но завідуюча звонила моїй знайомій і пропонувала перевести своїх дітей в її садочок (а вона возить на Наукову в 165...садочок ій подобається, але возити з нового львова на наукову займає трохи часу) Малі в неї молодша та старша група. Знайома зразу запитала завідуючу,чи є можливість зараз знайти місце в яслях...на що вона відповіла,що можно щось придумати ;)

6. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

gerwolf та ми вже заяву написали і медогляд проходимо, просто думала, що збори відбуватимуться за місяць до початку ходіння)))

7. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

Галя, ми заяву написали ще в січні, і досі ще невідомо, чи нас взагалі візьмуть((( Ти дійсно краще сходи сама.

8. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Ну, не всі дітки одночасно ж підуть в садок. Нам сказали що збори будуть коли вже укомплектують групу. А на це йде кінець серпня - вересень.
    Потрапили ми таки в садок по запису без жодних проблем чи натякань на подяку.
    Будемо ходити в "Садок-школа 1,2,3" що на Любінській.
    Сьогодні приходили з малим, відмітились, сказали що прийдемо з медоглядом десь в середині вересня(бо їдемо в відпустку), то сказали без проблем.
    Svjatkova, а на рахунок Вашої ситуації, то прийти "показатись" треба обов"язково, якщо про збори Вам ще не повідомляли. Хто зна може номер тел. з помилкою записали.

9. gerwolf

gerwolf Active Member

А які Ви були в списку? Бо ми теж там в списках в одному 45, в другому 62 але сказала що нас не візьме бо багато бажаючих

10. Lintiajka

Lintiajka Active Member

записалися минулого тижня в 134 садочок на наступний рік(малому 1,7 зараз), але в списку вже 46, завідуюча сказала, що нічого не обіцяє. В який ще садочок недалеко Аквапарку можна потрапити? чи є в цьому районі садочки де для запису виділяється 1 день?

11. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Цікавить мене садочок "Струмочок" №37. Може хто водить туди своїх діток? Цікавить таке: 1) Коли треба туди записуватись, якщо плануєм ходити з наступної осені? 2) Чи реально потрапити без зборів-поборів? 3) І загальні враження. Як вихователі, харчування, чи добре діток пильнують?

12. Gloria Tempus

Gloria Tempus Well-Known Member

Поділіться досвідом, чи реально потрапити в садочок лише по запису? Що вимагають від батьків, щоб прийняли дитину? Ми записалися у цей садочок 3 місяці тому, так як переїхали у цей район. При записі завідуюча разів 3 так настійливо казала, що садочок маленький і були б ми на кілька місяців старші, то нас би вже і не записували. Але що ж робити, як ми тільки переїхали. От тепер сушу голову. Може, ще хтось знає, який розмір так званих "допомог" у 30-му садочку?

13. Nastylove

18-ті.
    Ну 45 і 62 - то дійсно трохи далеко від кількості місць.
    А чому Ви в двох списках?
    І в яслі і в молодшу записувались?

14. gerwolf

gerwolf Active Member

Ні, записувались тільки в ясла, але показала якихось 2 списки, я сама здивувалась. Як вона їх пише невідомо, вона могла в січні записати в один список а потім його переписати 100 разів, це ж не журнал пронумерований а прості потрьопані листчки

15. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Але здогадатись можна)
    В одному ті, що 100% йдуть, в іншому потенційні)

16. gerwolf

gerwolf Active Member

але навіщо людині морочити голову, скажи зразу так чи ні, щоб часу не гаяти і піти в інший питати. Мій чоловік обурився ситуації, пішов в інший садочок (166) поговорив з завідуючою, та зразу сказала що треба і все (ми лагодили карусель на території) ніяких натяків, ніяких бее, мее. Ось це я розумію, людина-діло. А про 127 садочок, куди ми були записані одні з перших взагалі немає слів. Як нас кинули...

17. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

хз, чого так люди роблять, може ціну набивають

18. gerwolf

gerwolf Active Member

Вони просто вважають себе Богами і Царями, що ніхто не зважиться поскаржитись на них, бо треба дитину в садочок влашувати, ось і виробляють що їм заманеться. Така в нас країна і люди, нажаль

19. Nastylove

Та звичайно ж могла.
    Але те що в цьому садочку приймають по запису без проблем, я знала не від 1 людини, але звичайно щоб потрапити треба бути на початку списка. Мій чоловік в день запису прийшов в садок в 6-ій ранку і був вже 18! Казав що були ті хто з 1-ої ночі займав.
    Але будучи в списку 45-ми я б певно, навіть, і не сподівалась.
    gerwolf, а чому Ви так обурені, Вам завідуюча пообіцяла взяти дитину і не взяла, чи що? Чи просто не казала ні да, ні ні?

20. gerwolf

gerwolf Active Member

Та сподіватись чи не сподіватись це вже інше питання. Ти навіть можеш і не бути записаним в садочку а прийти, сказати що "треба" чи про тебе "похлопочуть" і ти вже в списку. Знаю таких кілька прикладів.

Трохи обурена ж звичайно, тому що є такі батькі що стоять цілу ніч в черзі щоб записатись, а немає 100% ймовірності що ти туди попадеш. Мене вона записала 45 але сказала що шанси є попасти, бо не всі прийдуть потім зголошуватись. Не буду говорити поганого про цей конкретний садочок, але в 127 садочку що поруч, формувались списки зовсім по іншій "схемі" (кто більше дасть і швидше прийде "постелитись" перед завідуючкою щоб взяла) така ж ситуація була і в 75 садочку.

Статус теми:
Закрита.