Дитячий садок (3)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем sensual, 24 Грудень 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

Відповідь: Дитячий садок (3)

вам в поліклніці при медогляді перел вступом у садок мають дати довідку певної форми. Там будуть зазначені лікарі і підпис їхній про огляд дитини.

2. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

ревматолог
    ортопед
    офтальмолог
    отоларинголог
    невропатолог
    дерматолог
    логопед
    стоматолог
    то всіх треба пройти?

3. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

в нас було гінеколог дитячий

4. silvia

silvia Well-Known Member

у нас в списку немаэ ортопеда а є хірург, логопеда сказали не надо( й так ще не балакає дуже), дерматолога немає
    є наступні
    -ревмокардіолог, хірург, офтальмолог, лор, невропатолог, ендокринолог, гінеколог (дівчаткам), стоматолог. Усьо. Пройти усіх потім вже з аналізами крові, сечі і калу до педіатра на заключний огляд і підписання картки.

5. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

якщо хочете пересвідчитися, що з дитинкою все дійсно добре, тоді так.

6. silvia

silvia Well-Known Member

чи то у всіх зараз дитячих поліклініках по запису проходять усі? то так файно, прийшов на конкретну годину, ні тобі черг ( ну максимум 5 хв. ), те що треба, особливо зараз, коли треба проходити медогляд і садочковим і школярам.
    Лиш до педіатра "жива черга".

7. Bree van deKamp

То в тій карточці для медогляду такі лікарі прописані?

---------- Додано в 15:26 ---------- Попередній допис був написаний в 15:25 ----------

у нас тільки ло лора по запису. До всіх решта по талонах, але толку з них нуль.

8. silvia

silvia Well-Known Member

так, у картці медичній, що дав педіатр для садочка вони усі зазначені.

в нас , як не дивно, все працює, чітко по запису/ по талонах, що дуже тішить, особливо коли проходили медогляд.

9. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Щось так багато у вас спеціалістів... В нас у тій формі теж було немало, але сімейна галочками позначила потрібних, то були хірург, отоларинголог, невропатолог, стоматолог та окуліст.

10. Bree van deKamp

справа в тому, що в нас вже рік немає свого сімейного, нас віднесли(тимчасово) до не дуже адекватної пані, яка на сказала, що повідмічати мають дівчата з реєстратури. А ті дівчата самі від пого в шоці, бо реально не знають яких саме треба лікарів проходити в садочок))

11. МАСЯ

МАСЯ Well-Known Member

нам сказали проходити: невропатолог, лор, окуліст, хірург, стоматолог, якщо відмови від щеплень то + імунолог. І талони треба до всіх лікарів, от сьогодні взяла на пятницю до лора і невроп., а на 18 липня до окуліста, і всерівно стій в живій черзі по 2 год.

12. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Якщо я правильно зрозуміла, то усі садочки, що закриваються, мають канікули в одному місяці - липні?
    А якщо в дитини немає баби-діда - іншої няньки, а мамі не дають відпустку, то що робити їй аж цілий місяць?

13. Bree van deKamp

Наш не закривається. А навпаки бере діток з інших садків(ближніх) на час закриття їхніх садочків.

14. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

ну це ж так цьогоріч, а наст.року буде мінятися)))
    ну і я б не хотіла, щоб моя дитина ходила в чужий садок, до чухої виховательки, няні ( читай привикала - отримувала стрес) ...

15. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Мдя...больна тема.
    Наш татко сьогодні пішов з Ромчиком на роботу.
    Таки садок виручає в будні.
    Зазвичай я і з двома справляюсь, але не з теперішньою ангіною і невгамовним хлопчиськом.

16. MIra

MIra Active Member

вести дитину у черговий садок Вашого р-ну.

17. Fast

Fast Well-Known Member

Ну не знаю, в нас одна вихователька звільнилась, інша у відпустку пішла - була заміна. Ну звісно було, а чому, а чому...але з вихователькою моя чудово порузумілаль, переживала більше я. Ну є такі обставини від яких ти нікуди не дінешся і це можна пояснити. Це не інший садочок, але вихователька чужа - стресу в дитини нема. То більше мамині заморочки. Є канєш винятки...
    Про закриття садочку на липень попередиди ще декілька місяців тому під розписку. Ми спланували поїхати в Шацьк. Отже один тиждень дітьо працює з батьками, - два відпочиває і ще один тиждень моя хресна її бавить, може, міняючись з свекрухою.
    В черговий не давала, бо катастрофи як такої нема.

18. jalla

jalla Прогрес року 2013

Підходити до завідуючої і переводитись в інший дежурний садок.
    Мали б переводити без проблем. Ми лиш мед. картку взяли і все.
    Думала почне плакати, підем назад, а малий ще з одним хлопчиком з своєї групи зацінили садок і Святик навіть сказав "ми будем тут жити"))) Все нормально без проблем, але то ще певно від дитини залежить.

---------- Додано в 09:43 ---------- Попередній допис був написаний в 09:29 ----------

А ти вже знаєш, що буде стрес?))) Не налаштовуй себе на то. Мій теж казав, що в інший садок не піде.

Ну, і на крайній випадок, якщо нівкакую, то ж можна не водити, але коли безвихідь, хоча би спробувати можна.

Ну, і ще таке, як садок закривають повністю, бо наш наприклад закрився повністю по причині ремонту кухні, то заради однієї дитини садка не відкриють.))) Тут треба вибирати одне з двох- або інший садочок, або тоді прилаштовувати кудись, хоча якщо нема куди і працюючі батьки, то певно вибір не надто широкий.

19. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Як то не дають? На якій підставі?
    Якщо Ви пропрацювали більше ніж пів року то можете вазяти, навіть, всю. Якщо менше - то за фактично відпрацьований час. (кожен відпрацьований місяць -2 дні відпустки). Мені он дали відпустку авансом.
    То вийшло так цей тиждень трохи чоловік відпросився з роботи, трохи свекруха сидить. Потім 3 тижні моєї відпустки і тиждень за свій рахунок взяла. Бо ще потрібюна мені відпустка на осінь буде. Я б на Вашому місці добивалась відпустки.

20. jalla

jalla Прогрес року 2013

Останнє редагування: 3 Липень 2014
Статус теми:
Закрита.