Дитячий садок (3)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем sensual, 24 Грудень 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Відповідь: Дитячий садок (3)

Запитання до матусь гіперактивних та вперто-капризних 3-х річних хлопчиків: чи змінилася поведінка Ваших синочків в кращу сторону при відвідуванні садочка? чи стали вони більш спокійними та чи легше їх вмовити ( відмовити від чогось)?

2. uliana

uliana Well-Known Member

Цікавлять відгуки про 31 садочок. Мамусі поділіться інформацією:) дякую.

3. AilataN

AilataN жива

Ми прийшли в садок поновлюватися, а нам кажуть, що садок нам винен , як вибувшим, 720 грн і 20 коп. :shok: і тому нас з радістю поновлять в садку, бо ніхто нам тих грошей не хоче віддавати. Подумала, що то якась помилка, але дуже не заперечувала :)
    Та ні, перевірили, всьо правда.
    Може то взяти лаванду і купити нові босоніжки ?:girl_wink:
    Звідки то така сума?
    Ми нічого не переплачували.
    А якби ми не прийшли??

4. raspberry

raspberry Well-Known Member

Стосовно 165 - ми відходили рік в яслі, задоволені і я, і дитина. Група чиста, охайна, нові ліжка. Дочка завжди доглянута, чистенька, зачесана, любить вихователів, біжить в садок з радістю.

5. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

а що саме вас цікавить? садочок хороший, минулого року був найкращим в Шевченківському р-ні, є басейн діючий, англ. мова 2 рази на тиждень, про вихователів загалом сказати не можу нічого, про своїх- лише позитивні відгуки, так є нюнси: завідуюча людина-настрою і досить специфічна особа, але якщо знайдете підхід, то все буде ок:)

6. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

мені що там подобається ( із власних спостережень), що там діток стараються вигулювати при будь-якій погоді. От лише середня група "Квіточки" ( хоч найсвіжіша з ремонтом і гарною кімнаткою) чомусь гуляє менше всіх: вже другий рік спостерігаю, що коли інші групи гуляють- там часто діти в цей час у приміщенні бавляться

7. Arabika

Arabika Well-Known Member

А ми були записані в садок, але завідуюча все морочила голову (не знала як здерти щось побільше). А сьогодні приїхали до неї, вона довго дивилася списки. І каже, що Ваша дитина така розумна, що нехай зразу іде в молодшу групу (діти 3-4р), їй немає що робити в яслях, там вже немає місць. Групи переповнені. Я в шоці.
    Може в когось було щось подібне? Чи практикують таке в садочках?

8. AilataN

AilataN жива

Мою доцю взяли в старшу групу. Я , спочатку, була рада. А потім виявилоясь що дітки яким було в районі шести років не дуже хочуть з нею гратися ( їй було 3.9), вихователі її підганяли під старших ( читати кричали і дзявкали), а не допомагали вдягнутися, чи ще якісь речі, що вміли робити ті старші дітки. На тому наше ходіння закінчилося . Дитина стресувала і хворіла. І не їла нічого в садку ( але це вже окрема тема)
    не обов"язково що так і у всіх, але у нас було отак (.

9. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

я можу помилятися, але у цій ситуації є як позитивна сторона ( молодші діти тягнуться за старшими), так і негативна:
    - старші діти не завжди охоче приймають до гурту малюків і відганяють із своїх ігор;
    - молодшща група садка вже "предполагает", що дитина самостійна. В ясельній групі більше обов язків у вихователів та нянь щодо обслуговування діток, яким по віку ще не все завжди вдається по самообслуговуванню ( поїсти, сходити в туалет і т.п.). У молодшій- це вже виключно їх воля, але не обо вязок

10. нталька

нталька Well-Known Member

Arabika, 2,3 рочки - то ще зарано в молодшу групу. Направду, там треба не відставати в самостійності від старших діток. Хіба, як нема іншого виходу, то домовлятись з вихователями про особливу увагу.

11. gerwolf

gerwolf Active Member

Ми так само були записані ще в січні в садок, сказали прийти на початку травня, я вирішила прийти в середині квітня, мені сказали що завідуючої немає, вона у відпустці і буде аж в кінці травня. А я кажу: " А як же черга в садочок і тд". А мені цей методист крикнула що Всі питання до завідуючої тоді коли вона прийде. Ну я не стала ще більше нервувати цю людину питаннями і пішла. Прийшла вже коли завідуюча була на роботі. А вона мені з такими претензіями каже: " А де ж Ви були на початку травня, коли формувався список групи" В мене аж вдняло мову, кажу як так, Вас же не було на роботі. А вона й каже що записувала мамочок МЕТОДИСТ ( та нервова жіночка яка мене послала до кінця травня чекати) і всьо. Ось так і мене кинули в садочку. Ніякі вмовляння на неї не діяли, казал що всі групи сформовані і т.д. Вона ще набрала группу із тих що прийшли невідомо коли і тих хто приходив в травня як вона й сама сказла легко відфутболювала. І таких історій багато. Тому навіть незнаю який підхід треба мати до тих завідуючих і скільки грошей пропонувати аби Вони змилустивались і взяли твою дитину в садочок.

12. Arabika

Та я думаю, що треба спробувати. В вересні нам вже буде 2.6р Доня сама пісяє, какає на горшок (але має хтось повитирати), їсть сама (правда довго), сама взувається і дещо з одягу сама вдягає. Можливо в процесі з"явиться місце в яслях, а можливо і все добре буде.
    Саме цікаве, що дочка любить бавитися із старшими. Тож спробуємо.

13. Guapa

Guapa Active Member

А я вже не знаю, що маю робити з тим садочком. Записалися в садочок два роки тому. Дитині у вересні буде три роки і планували якраз у вересні почати ходити в садочок. Але завідуюча морочить нам голову. Каже, що черга, але які ми в черзі не говорить. Починаючи з місяця лютого то я, то чоловік періодично до неї навідуємося і кожного разу вона говорить, що зараз листати журнал вона не буде, а залишіть свій телефон і я вам передзвоню і скажу які ви в черзі....жодного разу не передзвонила...і знову я йду до неї....і знову ж те саме....черга, садок не резиновий і т.д.

14. Arabika

А який це садочок?

15. AilataN

AilataN жива

Пропонували " дещо"?

16. Guapa

Guapa Active Member

Це в Зимній Воді.

---------- Додано в 00:29 ---------- Попередній допис був написаний в 00:28 ----------

Пропонували...відмовилася, з тими ж самими відмазками.

17. Janara

Janara New Member

Дівчатка, допоможіть, будь ласка! Дуже потрібно знайти садок, який працює довше 7 години вечора. Мушу іти на роботу, робочий день до 7, сама з малим і тому раніше просто не зможу його забирати.

18. мамочка

мамочка Well-Known Member

та в багатьох садках є чергові групи, які працюють до 20 год (з різних груп всі дітки зводяться в одну), ну або приватний садок (ерудитеня точно до 20 год працювало)

19. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Janara а такі варіанти неможливі? -
    1. написати на роботі заяву на працю по скороченому графіку до 18.00год..
    2. Домовитися із сусідкою-мамочкою чи просто подругою, діти яких теж ходять в той же садочок забирати вашу малявку до себе, а ви вже потім віддячите за ту годинку догляду...
    Доречі, в мене робота до 17.00год і якби мене хтось з мамочок діток нашої групи чи інших груп, але які живуть поруч, попросили б забирати своїх діток, то виручала б їх без проблем, бо мені та годинка ролі не грає, а комусь безвихідь)))

20. prolisok

prolisok Member

Цікавить мене садочок №187 на вул . Чигиринська , чи є хтось із формулянок , які знають як туди попасти і розказати щось . Планую відддавати в три роки , записатися хочу піти в січні ( так мені розказували в другий день робочого січня , займати чергу в 7- і год . зранку , щоб записали безкоштовно ) чи дійсно це так ?) Буду вдячна за інформацію )

Статус теми:
Закрита.