Дитячий садок (3)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем sensual, 24 Грудень 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Відповідь: Дитячий садок (3)

Така практика є. Але це не на весь рік, як писала форумчанка вище. Влітку набирають нові ясельні і молодші групи, в той же час, випускники старших груп не завжди мають непрацюючих бабусь/дідусів/нянь/село і т.д. От і продовжують ходити в свою групу, у яку вже ходять "новобранці". Моя молодша почне ходити в садочок з серпня. Якраз веду переговори, щоб і старша з нею той місяць походила. І малій комфортніше звикати буде, і мені спокійніше.

2. Leila

Leila Well-Known Member

думаєте що можливо дозволять походити старшій в групу з молодшою?
    Дівчата кажуть що майже всі садочки закривають в липні, як ви до цього відноситеся?

3. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

Наш (131) точно закривається в липні, сказали що будуть ремонтувати актовий зал.

4. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Наш садок закривають з 1 липня по 1 серпня. Старші будуть ходити з молодшими, про це мені сама завідуюча і сказала

5. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

і наш на липень закривають.
    Теж дітки будуть всі вкупі, але це будуть лише прогулянкові групи, тобто ні їсти-спати-вдіватись-роздіватись вони не будуть.
    Привів, погуляли дітки - забрав.
    Тому я ще не знаю, як до цього відношусь.

6. Tulipflower

Tulipflower New Member

Дівчата, порадьте, будь ласка. Хочу віддати дитину в садок у 2 роки. Але їй виповнюєть 2 в лютому, а набір, наскільки я зрозуміла, тільки серпень-вересень. Мені в цьому досить розходиться, бо потрібно вийти на роботу... Хто з таким стикався?

7. raspberry

raspberry Well-Known Member

З вересня група починає офіційно працювати, так як і в школі. А вже дітей приводять, кому як зручно. Це варто узгодити з завідуючою. Рекомендують починати водити в садок з літніх місяців для легшоі адаптаціі дитини, коли немає вірусних інфекцій і мало дітей ходить. Моя дочка почала ходити в 2 роки з липня. Адаптаціі як такоі взагалі не було. Тому, можливо, Вам варто почати швидше ніж в лютому, щоб дитина встигла звикнути до садка ще до того як Ви підете на роботу?

8. Tulipflower

Tulipflower New Member

Я планую не виходити на роботу перші місяці (березень-травень), а якщо буде потрібно , то й до вересня. Але дитину не візьмуть в садок ні зараз, ні восени, бо їй півтора роки.

9. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Чому? В мене дітки з листопада, то нам відразу казали приходити в листопаді в групу. Решта діток починала ходити з серпня, кожного тижня по 5, були ще діти, які "підтягнулися" в жовтні, а дехто і навесні.

10. Tulipflower

Tulipflower New Member

Напевно, це було до електронної черги? Хоча Ви мені дали надію:girl_tender:

11. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Прийняли в садочок до черги, але всеж просили зареєструватися.
    Електронна черга - гарно, прозоро, якби ж все так насправді і було :girl_nea:

12. Kurylychyn

Kurylychyn New Member

Відповідь: Ваші відгуки про дитячий садок

Доброго вечера. Хочу почути відгуки про садочок 23 логопедичний, про 26 і 1 ???? Дуже буду вдячна!!!

13. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Дівчата, а Ваші садочки закриваються на літо?

14. Kazkarka

Kazkarka Member

Наш садочок (51) закривається на липень

15. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Маю таке питання: в малого вітрянка, то ж лікар, відповідно, всюди вказала, що саме вітрянка та й якусь довідку в садочок виписувала, а чоловік вчора зраненька пішов в садочок попередити, чого малий не ходить то від виховательки почув, щоб "в жодному разі НЕ вказувати", що дитина хворіє вітрянкою...То щось новеньке?

16. Муська

Муська Well-Known Member

Не нове. Якщо офіційно по документах буде вітрянка, то групу(садок) мають закрити на карантин.
    Тому переважно пишуть в довідці просто ГРЗ (або щось інше ).

17. Halina

Halina Well-Known Member

А який то садік? Бо чула що у нашому теж вітрянка і теж "не вказують і нікому не кажуть".

18. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

наш не закривається, але в липні діє тільки прогулянкова група, тобто до обіду.

19. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

наш малий власне 100% зі садочку "приніс" вітрянку, яка нам зараз ну абсолютно ні до чого й якби мене попередили, що в групі хтось має, я б знайшла 100 й 1 спосіб залишити дитину вдома й зараз не мати стільки клопоту, тому цього "піклування" про садочок не розумію - це ж інфекційне....

20. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Закривають. То наче по всій Україні так.
    Лишається прогулянкова група на 4 години. І 1 "черговий" працюючий садочок на район.

Статус теми:
Закрита.