Дитячий садок (3)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем sensual, 24 Грудень 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. МАСЯ

МАСЯ Well-Known Member

Відповідь: Дитячий садок (3)

мед.сестра каже що навіть таблетку дитині від температури не може дати, а тут на тобі - аналізи на місці.

2. silvia

silvia Well-Known Member

розкажіть хтось про одяг для хлопчика у садок на осінь.
    я розумію, що це має бути щось зручне ( не джинси) типу спортивних штанців + зверху футболка / реглан. Чи потрібен спортивний костюм (з начосом), коли холодніше?

3. Андріана

Андріана Well-Known Member

Потрібно футболки на короткий, на довгий рукав, штани можуть бути і джинси, але тоді на резинці, спортивні, зверху курточки, светри, піжами теплі і тонкі. Взуття вихователі просять на липучках, щоб легко дитина взулася, так само з одягом, бажано без комбінезонів, поки ту дитину роздягнеш, то впісяється. Восени погода різна, зранку холодно, потім жарко, краще дати з собою легший/тепліший одяг, переодягнуть до погоди. А потім, коли вже холодно, а до опалювального сезону далеко, то треба тепло вдягати, тут з начосом пригодиться. Якось так...

4. madey

madey New Member

Дівчата, хочу перевести малу в садочок №155 Наукова , заявка вже підтверджена і в списках ми є...... заідуюча дала мед.карту на проходження лікарів , хоча заяву ще не завізувала :sad:
    Але раптом я почула відгуки , що в цьому садочку вихователі молодшої групи не дуже лагідні до діток і тепер думаю,що мені робити.....залишити малу в садочку куда ми вже ходимо чи переводити?!
    Дівчаточка , напишіть хто водить в цей садочок діток , які є хороші вихователі в молодшій групі
    Буду дуже вдячна за інформацію!

5. Lemeshchuk

Lemeshchuk Well-Known Member

За піжами треба уточняти, в нашому садку діти сплять влітку в маєчці і трусиках, зимою ще в голготках.

6. Dusheska

Dusheska Member

Маю трохи дилему з тим садком може хоч ви мене розрадите. Нам зараз 2.9 р думала давати малого в молодшу групу, бо для ясельок вже ніби завеликі. Але хлопчик мій такий ще дитячий, мало розмовляє, от ніби по віку пасує йти в молодшу, але щось мучать мене сумніви. Завідуюча записала нас в яслі, каже все своє ще наздоженемо))). Не знаю, що робити?

7. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Треба по дитині дивитися. Ми з 2,1 пробували ходити в садочок (щоправда, більше хворіли, ніж ходили).
    Дітки в групі на рік старші, так от донечка дуже тягнеться до старших діток, їй на користь, синочку (теж мало розмовляє) ті діти старші не потрібні, аби були забавки і ніхто не рухав, то йому не зле в садочку, весело, але й користі ніякої, бо вихователі займаються старшими дітками, а він аби не заважав, дитина не проблемна, але поза колективом опинилася.
    Тож наступного року знов підемо в яслі, бо в цьому ходили півтора місяці від сили, пропустили цілий рік колективного життя, а поспішати і наздоганяти немає ані сенсу, ані потреби.

8. Lemeshchuk

Lemeshchuk Well-Known Member

Моя доня пішла в садок в 2,9 в яслі, зараз ій 3,8 і вона ще в яслах і там є ще пару таких діток, літом буде переходити в молодшу. Зовсім не жалію що дала її туди, буде з цими дітками до кінця бо інакше мені б довелось домовлятись щоб вона двічі ходила в старшу групу, так як в 5,10 я її не збираюсь до школи віддавати. В молодшій групі діти вже мають бути досить самостійними, а моя ще до такої самостійності не була готова.

9. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

ну і цей нюанс теж. Кажуть, діткам цікавіше два рази в яслях перебути, ніж два рази в старшій групі.

10. Naturals

Naturals Well-Known Member

Хтось може дати посилання на закон в якому йдеться , що беруть дітей в садочок без щеплень. Знаю, що колись було тут посилання, зараз нажаль не можу знайти, а дуже треба.

11. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

Спочатку дала свою в 2,7 в ясельну - не пішло нам, дітки реально маленькі - всі плакали - і ми плакали. Проходили десь місяць.
    Другий раз віддала в 3,1 - в різновікову групу. Кілька місяців була наймолодша. Дітки 4-6 років (шестирічки тепер випустились, відповідно ще візьмуть +/- таких як ми). На той час - одягалась частково сама, взувалась/роззувалась також. Вдома їла сама. Коли прийшла - то спочатку пробувала виховательці качати свої права - щось на кшталт "я не вмію, колготи мені одягає мама, штани також, і взагалі я ще маленька і до мене голосно не говоріть", "їсти мені такого в дома не дають, і какао я також не люблю". Але потроху адаптувалась. Правда якщо дають їсти таке що їй не дуже - то вихователька мусить її годувати (бо інакше в рот не візьме). З дітьми ніби також нормально(зі слів вихователів). Правда з їжею проблема, перебирає. Так що

---------- Додано в 21:03 ---------- Попередній допис був написаний в 20:59 ----------

Ну не знаю - у нас ясла не пішли, що старша, що молодша. Старша пішла власне в школу в 5,8років, бо садок ну ніяк, а школа на ура. Але перед ти ходила рік в "Мудрагелики".

12. Fast

Fast Well-Known Member

Щодо одежі - треба поцвкавитись саме в садочку. У нас тепло, то міжаму на двгиц рукав навіть взимку не використовували, спить на короткий рукав. Зараз сплять в трусиках і маєчці. Восени і взимку в садочку на довгий рукав, але щось тонесеньке. На двір - комбінезон і куртка. Швидко, зручно і спина не гола. Навіть зараз в прохолоднішу погоду мала на двір передівається в легенький джинсовий комбінезон.
    Пішла зразу в молодшу групу в 2,8 ( почали в червні ходити). В вересні уже в старшу переходить. Швидше за все в вересні в неповних 6 піде до школи. Дітьо самостійна дуже і завши була така була. Тягнеться до старших. Правда в неї рот з 2х років не закривається. Присутній словесний понос постійно.

Надіслано від мого GT-I9300, використовуючи Tapatalk

13. Андріана

Андріана Well-Known Member

В нас в теплій піжамі сплять, коли вже холодно, а опалювального сезону ще/вже нема. А зимою дуже тепло в садку, то в тонкій і в групі в легкому одязі.

14. Inglor

Inglor Well-Known Member

Дівчата, розмовляла в неділю з родичкою чоловіка (вихователь в садочку), то вона казала, що вийшла якась постанова чи наказ, що якщо дитину після старшої групи лишають ще на рік, то її не залишатимуть в старшій групі, а будуть кидати в будь-яку групу де буде місцу. Тобто дитина може опинитися з геть маленьким дітьми в групі((((((((((((((((((

15. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

враховуючи вік, а не взагалі будь -куди
    в меншого група минулого року "випустилась", то його перевели в групу, яка цього року мала випускний

16. Inglor

Inglor Well-Known Member

Власне, що вік не будуть враховувати(((((

То було до того року, а те, що я описала, то мають зараз зробити. Це десь хтось такий "розумний" тепер придумав.

---------- Додано в 10:41 ---------- Попередній допис був написаний в 10:36 ----------

Сказали, що якщо будуть місця в старшій групі, то дитина буде з старшими, а якщо місць не буде, то з молодшими(((((((

17. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Так як в наших садках вічні проблеми з місцями в ясельних і молодших групах, то дуже сумніваюсь, що старшу дитину туди переведуть. Максимум, в середню. А тут різниця у діток буде рік-півтора, не так вже й багато.

18. Inglor

Inglor Well-Known Member

Можливо й так. Але, що сама чула, те й вам кажу.

19. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

Вчора якраз говорила з однієї мамою, то почула від неї, що дітки старші, котрих не забрали з садка зараз в групі з молодшими. За що вона трохи переживає, бо мала тільки третій день в садку. Але вихователі, типу, дуже ручаються, що пильнують, щоб ті не ображали малявок.
    То, наскільки я зрозуміла, лише на літо.

20. Halina

Halina Well-Known Member

В нашій молодшій групі є дітки старші яких не забрали. Точно не знаю скільки їх але 5 діток точно. Звичайно вихователі кажуть, що пильнують і пильнують але все не впильнуєш, коли в групі 30 діток. Ось наша свіжа історія - вчора доня дуже плакала і впісялась. Для мене це було дивно, бо залишала її на 2 години. А потім її питаю чому ти так плакала - а вона каже що одна дівчинка її сказала, що мама її тут залишила і ніколи по неї не прийде. Таке сказати могла дитина якій 5-6 років, бо ті які тільки прийшли немаючи 3 років ще не спілкуються дуже між собою, тим більше на такі теми.

Статус теми:
Закрита.