Дитячий садок (3)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем sensual, 24 Грудень 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. marycherry

marycherry Member

Відповідь: Дитячий садок (3)

Хочу похвалитися нашим дитячим будиночком, який нам зробив майстер.
    Ще планів багато в нас щодо облаштування майданчика, лиш би грошей вистачило.
    [​IMG][/URL][​IMG][/IMG]

2. Жменька

Жменька Well-Known Member

Мамочки дівчаток, поділіться досвідом чи думками - яке платтячко дитині на випускний в садку взяти? Бо я щось "мучаюсь в сомнениях" - чи пишне, чи не дуже, чи просто гарненьке нарядне?..

3. Hexe

Hexe Well-Known Member

я думаю, головне щоб дитині зручно було в ньому пересуватися і в разі чого не було катастрофи якщо пірожине впаде і залишить на ньому сліди:)

4. Жменька

Так, погоджуюсь, це основний критерій. Але ще б його об'єднати з "красою неземною" :)

5. Katrine

Katrine Member

минулого року в ясельну було 1500 грн. :girl_impossible:

дівчата, підкажіть, маємо свято до Дня Матері на наступний тиждень, і хлопчики мають бути сонячними промінчиками ))). в мене ідей стосовно костюма взагалі нема, так що поради-рекомендації креативних і досвідчених мамусь вітаються :)

6. Жменька

У нас минулого року теж хлопці були промінчиками - вихователі казали, що може бути біла сорочка і жовтий галстук (або бант чи "бабочка"). Так хлопці й були в дягнуті - білі сорочки (у кого із брюками чи джинсами) і з зав'язаними краватками або просто стрічками жовтого кольору і в руках мали всі жовті стрічки.

7. Panna Land

Panna Land Well-Known Member

Матусі-сихівчанки, порадьте, який садочок обрати: "Галичанка" (№181), №175 чи "Пізнайко" (№176)? Де найменш виявлена корупція, адекватний "благодійний внесок" і хороші умови та виховання для діток?

8. Mechtalka

Mechtalka New Member

Можу розказати про садок №181, "стосунки" з яким у нас не склались. Намагалась влаштувати туди свою старшу дитину, це було 2 роки тому. Спочатку прийшли - коли дитині було 9 міс, хотіли написати заяву, завідуюча - яка з першого погляду здалась мені нормальною, адекватною людиною - скзазала, що так вони заяви не приймають, а тільки тоді, коли вона організує живу чергу, десь на початку року в січні, і казала час від часу навідувась. От ми і прийшли: 2,3 січня - її не було, 4,5 - чи на лікарняному чи як - теж не застали, прийшли 10 і виявилось, що жива черга було 6 січня на Святий вечір, люди стояли з самого рання, і ми на жаль в же не попадаємо. Про те, що ми ходили раніше, і ніхто навіть словом не обмовиися за 6-те число, навіть слухати не хотіла. Це при тому, що ми готові були заплатити любу ціну... Потім був 2-й етап: прийдіть в травні коли формуватимуться групи, можливо з"явить місце... ходили, і травень, і червень, і... багато разів, і я і чоловік, вже навіть підключили нашого знайомого директора школи, який би мав на неї трохи вплинути - нічого, місць не має. В результаті, чоловік знайшов "високу" людину з обл. відділу освіти - і в грудні (дитині було 2р 3 міс.) ми пішли в садок №44, де дитина ходить по сьогоднішній день і ми дуже задоволені. В 181 садок, не пішли вже з принципу, хоча нас влаштували б і туди без питань. Доречі, цей садок дуже близько біля нас, на нього я дивлюсь з вікон, біля нього гуляю з дітьми, але так мене заїла та завідуюча, що просто слів нема. Ось так...:)

9. Vероніка

Vероніка Never give up

По цим критерієм краще 175 - але він санаторного типу, тобто постійно потрібно виробляти довідки у тубдиспансері.

10. Ylyona

Ylyona New Member

Дівчатка. Може хтось розповісти про садочок -Навчально-виховний комплекс «Веселка» на Вул. Китайській??? Планую віддати туди синочка в ясельки з 2:5 р.

11. Panna Land

Panna Land Well-Known Member

а там реально здорові діти ходять?

12. maniunia

maniunia New Member

привіт а ми стали на електронну чергу у січні і заява все на розгляді , були там в 109 садку то завідувачка каже мов тільки через електронну чергу і все навіть говорити не хоче так і не знаю коли формуюся групи до якого місяця де прочитати, скільки часу розглядають ті заяви ??? чи то іти знову до завідувачки ...

13. napoleona

napoleona Well-Known Member

а в нього реально потрапити?:)

14. MIra

MIra Active Member

Останні місяці мій малий з болячок не вилізав, і сидів вдома, хоча на 2-4 дні приходив в садок. Ми час від часу вчимо якісь віршики, і вирішили вивчити віршик про матусю. Ходив і питав чи буде він його розказувати на святі. Пішла я до виховательки попросити, щоб він розповів його хай по закінченню виступу ... І що ви гадаєте?!Навіть не спитала що за вірш. відразу НІ-НІ... малий засмучений...
    А осени теж мали неприємну історію з виступом, ходили-ходили в садок, і тиждень перед виступом малий захворів, у п"ятницю виступ, а у вівторок дзвонить вихователька:"Прийдіть візьміть віршик для малого" прийшла. Вірш велики. ми його зубрили цілими днями. Ну вивчили... А вона забула сказати дитині коли він мав його розказувати. По виступі питає дитина: а коли я вже буду виступати? Він тиждень вранці ставав і запитував чи буде сьогодні свято,щоб розповісти вірша.

15. Chrystal

Chrystal Well-Known Member

Дівчата,цікавить інформація про садок Дивосвіт на південному. В скільки обходяться відвідини цього садіка і чи варто?

Надіслано від мого GT-I9300, використовуючи Tapatalk

16. Муська

Муська Well-Known Member

Я би відстоювала право своєї дитини розказати віршика на святі , а не сидіти збоку і робити "масовку" на святі.
    Бо я, чесно кажучти, не розумію , як можна одним дітям давати по два-три віршика і ще якусь сценку , а іншим дітям просто збоку сидіти (у нас таке було в садочку). Хоча би рядочок-два можна дати дитині розказати (незважаючи на то як та дитина може-вміє розказати). Свято-виступ ж не для обраних діте , а для усіх. І мені було б не приємно якби, на святі матері, вихователі не дозволили моїй дитині виступити.

17. Януся

Януся Well-Known Member

У нас логопедична група і в силу своєї особливості дітки, які поки що не можуть розказати вірш самостійно, розказували всі разом з допомогою логопеда. Як на мене це правильно, і діткам і мамам не образливо. І оплески для них були найгучніші)

18. Vероніка

Vероніка Never give up

Напевно, все залежить від завідуючої - спробуй підійти до неї.

З 5 моїх знайомих всі діти абсолютно здорові, робили довідки по домовленості.

19. MIra

MIra Active Member

Якихось 10 слів він розказує, але це що вірш? Нам дуже "пощастило".В нашу групу ходять внуки няні з яслів, так вони кожного виступу "зірки" свята. я чекаю зборів, бо вже дійсно все накипіло, і нема сил це тримати в собі, таке враження що інші діти другосортні.

Дівчатка-юристи, було тут питання в якому законі чітко вказано,що не мають права посторонні люди фотографувати вашу дитину, а потім витребувати у вас гроші...

20. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

і ті, у яких куплені довідки, і ті, у яких віраж проби Манту ( ну а вона позитивна може бути при багатьох нюансах, поза носійством туберкульозної палички- при алергіях, глистах і т.п.).

Статус теми:
Закрита.