Дитячий садок (3)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем sensual, 24 Грудень 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Відповідь: Дитячий садок (3)

Дівчата, а скільки по факту сьогодні було діток у ваших групах ( садочку)?
    бо в нас коли починали ходити в групу у вересні було по списку 30 чоловік і завідуюча билася в груди, що так і буде, а тепер бачу, що реально діток більше, бо є декілька без шафок ( а в нас якраз рівно їх 30). І по факту наявності було аж 28 сьогодні ( якщо з 30-ти, то якось нереально виходить)....

2. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Хтось чув про те, що цього року будуть набирати лише по 15 дітей в групу?

---------- Додано в 19:41 ---------- Попередній допис був написаний в 19:40 ----------

І ще скажіть, які у вас були перші внески? Бо в нас сказали по 1500.

3. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

В нас ясельна група. По списку 42.
    Сьогодні було 15, на сон 11 лишилось.
    Взагалі більше 20 на сон ще лишалось. Найбільше зранку було 28 діток.
    Така ось статистика) Буквально на тому тижні розмовляла за це з вихователькою.

В нас не було як такого першого внеску. Здали по 100 грн на початку року на утеплення групи.

4. Samanesvoya

Samanesvoya Active Member

А хтось водить дітей в 12 садок? Хотіла б почути вражень про нього. Мій малий ходить саме туди, і я починаю розчаровуватися в ньому. І ще прошу в Вас поради. Мій малий пропустив минулий тиждень. Сьогодні ми прийшли, нам сказали, що в четвер буде виступ до дня матері, але мій малий не буде виступати. Чи вимагати мені, шоб моїй дитині дали теж віршик, чи краще не рухати нікого. Бо якось так обідно, що всі будуть виступати, а мій буде окремо сидіти?

Отправлено с моего GSmart Roma R2 через Tapatalk

5. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

ну як це взагалі не виступатиме? він буде сидіти в колі разом із дітками та прийматиме участь в танцях та масовці))) в нас теж основні слова та ролі розписують між постійноходячими дітками, а решту додаткове тим. що ходять рідко..

6. Samanesvoya

Samanesvoya Active Member

Галю, дякую за відповідь. Тому питаю поради тут, бо малий з жовтня в садку, а ще ні разу не виступали. От і не знаю як воно має виглядати. ))))

Отправлено с моего GSmart Roma R2 через Tapatalk

7. Муська

Муська Well-Known Member

Проявіть ініціативу. Можете вдома вивчити якийсь віршик про маму(пошукайте в неті) і сказати вихователям, що дитина самостійно вивчила віршик і хоче виступити. Думаю мали би десь вставити на виступ. Це якщо вони не дадуть самі віршика.

8. Bree van deKamp

Як боротися з коропцієї в садочку? Куди дзвонити жалітись на вимагання грошей?
    Я не хочу платити 1500 тис за невідомо що, це ж чистого роду вимагання! Поділіться своїм досвідом бородьби з системою.

9. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Bree van deKamp, а що за садочок такі побори придумав?

10. Bree van deKamp

73 ,,Сонечко,,

11. Nastylove

Не давати.
    Я не думаю що гроші збирають під розписку. Скажіть, що не маєте...
    То вам завідуюча таку суму озвучила?
    Наші до свята десь місяці за 2 почали готуватись. Тому віршики мали всі. Додому нікому, нічого вчити не давали, все вчать в садочку з вихователькою, але може то в яслях так бавляться тільки.
    Я думаю що і у вас то не за 2 тижні підготовка йде, тому пісні і танці ваш синочок має пам"ятати, і не думаю що його посадять і не дозволять виступити. Якщо ваша дитина хоче розказати віршик, то я би попросила про це вихователів, щоб дали слова, мають поставитися з розумінням.

12. Hexe

Hexe Well-Known Member

а вам не сказали на що збирають?бо ми здавали по 1000грн - на заміну усіх вікон і дверей в групі.

13. Bree van deKamp

Як мінімум 10 мам чиї діти пішли туди минулого вересня.
    Я то настроєна не давати, але хочеться запастись якимись аргументами, посиланнями на закон і взагалі присікти то.

---------- Додано в 23:14 ---------- Попередній допис був написаний в 23:06 ----------

На все))) але якщо кожного року збирати такі суми, то садок має весь в євроремонтах має бути. Нє?

14. Hexe

Hexe Well-Known Member

абалдеть:khomyak: я думала на групу, щось там "капітально" змінити, ремонти,меблі.....а так, то скажіть не можете стільки дати. це ж ппц!

15. strochka

strochka Member

в садочку №33 благодійний внесок становить 2500грн в молодшу групу, в старшу тариф вищий)))

16. Nastylove

Знаєш, про наш садочок теж багато чого кажуть, а я просто не питала, чи треба щось давати. Прийшла, питаю
    -ми є в списках?
    -є.
    -попадаємо в групу?
    -так.
    -які документи потрібні?
    -те, те і те..
    - ясно. дякую. прийдемо такого-то числа.
    І все. Ніхто на мене косо не дивився і грошей не чекав.
    Але, навіть, якби і чекали...

17. Bree van deKamp

[QUOTE думала на групу, щось там "капітально" змінити, ремонти,меблі.][/QUOTE]
    Я сама згідна здати ті гроші комусь з батьків, організувати ремонт і таке інше. Але якщо в групі 30 дітей і кожен здасть по 1500, і таккожного року? Одна мамочка казала, що коли вони прийшли в групу то навіть іграшок не було, бо вихователька перший рік працює і не ,,нажила,, своїх. +постійно збирають на ,,хімію,, ксерокси, ламінування... Провожу виховну роботу з мамочками чиї діти йдуть з нами в садок, щоб не велись на розвод, але щось не особо помагає. Вони кивають, але тихенько шепчуться, що все одно платити прийдеться...не розумію..

---------- Додано в 23:33 ---------- Попередній допис був написаний в 23:29 ----------

Так і я не питаю))) просто хто чує, що ми туди йдем зразу каже ,,готуйте 1500,,

18. Mammy

Mammy Well-Known Member

А наша зав. на це відказує, що місць нема, як я розумію, щоб з"явилися, і потрібні ті внески( І в нас теж, кажуть про таку суму. Сама ще не знаю, маємо скоро туди йти, так хочу, щоб малий попав в садок, але просто не можу зараз віддати таку суму, та й нема за що. Умови не найкращі, величезна кількість дітей... Одним словом, я щось розгубилася...

19. raspberry

raspberry Well-Known Member

Попросіть віршик і вивчіть вдома. За кілька днів вірш на 4 рядки вивчити не проблема. Ну і навіть якщо не вдастся, дитина буде зі всіма брати участь в танцях, не буде ж сам на стільчику сидіти, тим більше, що лише тиждень пропустив, мав би пам'ятати рухи, пісеньки.
    В нас дочка минулого року перед Днем Матері кілька місяців не ходила в садок. Випало так, що прийшла саме в день виступу, про який мене ніхто не попередив. Особистого віршика вона не мала, але коли всі танцювали, вона дивилась на виховательку і повторювала рухи за нею. Танцювала краще ніж деякі діти, що репетирували :)

20. Багіра

Багіра Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.