Дитячий садок (3)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем sensual, 24 Грудень 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fast

Fast Well-Known Member

Відповідь: Дитячий садок (3)

Більше 5 днів (це якщо без довідки, що хворіла, бо як є довідка мазків не тре)

2. Lemeshchuk

Lemeshchuk Well-Known Member

Медогляд дійсний півроку, єдине що мазки треба буде здати перед початком відвідування садка.

3. prolisok

prolisok Member

Дівчата , підкажіть , порадили нам знайти логопеда , сказали ,що хороші є на привокзальній є спеціалізований логопедичний садочок , може хтось , щось чув (як до логопеда попасти ) , або маєте толкового логопеда , буду дуже вдячна ))

4. gerwolf

gerwolf Active Member

Дівчатка привіт! Має хтось досвід влаштування дитини в садочок 166 "Нехворійко". Як брали довідку з тубдиспансеру і чи говорили своїй дільничій лікарці в який садочок ідете?

5. MarMar

MarMar Active Member

наш садочок - № 94 на вул. яцкова (бічна шевченка) - частково логопедичний, має здається дві логопедичні групи. а ще є садочок на вернигори (ближче до городоцької) - він суто логопедичний, з 4-х років. наскільки розумію, треба проходити комісію. мої сусіди хочуть туди, чекають 4-х років. казали, що про цей садочок на вернигори дуже добрі відгуки.

6. didymos

didymos New Member

Моя ходить у 136 Ряшівська,там є 2логоп. групи.Коліжанки мала у цій групі,вони проходили комісію,енцефалограму,але займаються там дітками,бо результат очевидний.

7. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

Це Ви для дитини 1р.8м. шукаєте? Наскільки знаю з такими маленькими ще ніхто не займається.

8. Jane

Jane вєчно в бєгах...

А нас лякали, що з 1 липня садок повністю закривають, а тепер вже сказали що будуть чергові групи :girl_dance: і питання куди діти дитину відпадає. Бо в мене вже такі придумки с тим були...

9. prolisok

prolisok Member

Так , я тільки підшукую ,щоб знати до кого звернутися ))

10. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

Ще трошки почекайте, може почне виговорюватись, бо надто ще маленька у Вас дитинка. А знайти логопеда у Львові, то не така вже аж надто велика проблема.
    Майже у кожному садочку є одна або дві логопедичні групи і відповідно логопед.

11. jalla

jalla Прогрес року 2013

І в нас. Але я сказала, що ми не будемо ходити, бо взимку, коли також були чергові групи, малий два рази походив, а потім сильно вередував, хоч до і тепер ми ходимо в садочок без проблем. Мені самій не подобається факт тої чергової групи, де і старша група і ясла все на купу. Ще й вихователька щодня інша. Трохи важко там діткам...

12. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Дівчата не знаю де писати тому напишу тут
    у нас в садку вимагають ідентифікаційний для малого. Це ми такі особливі чи така практика у всіх садочках

13. Jane

Jane вєчно в бєгах...

Влітку з тим простіше - вони по півдня гуляють, ну і то варіант ліпший, ніж взагалі не знати де дівати дитину. Наразі буде трохи ходити, трохи бабця забирати буде, коли буде мати вихідний, потім вже може я не буду бігати на роботу, то буду в хаті лишати...
    Ще й не знаю як цього року буде, але після минулого літа (поки не ходив) малий дуже погано потім знову до садка звикав, але то вже кожна дитина по свому.

14. Жменька

Жменька Well-Known Member

і нас лякали - і таки закривають, без чергової групи...до 15 серпня

15. Vitusja

Vitusja Well-Known Member

Оце ще новина. Я ще такого не чула. Хоча одна знайома розповідала що тепер треба ідентифікаційний при виїзді дитини за кордон. І коли вона запитала для чого це дитині, вони їй відповіли, що якщо раптом якась бабця щось вашій дитині передасть у спадок то дитина вже має платити якийсь там податок. Хоча я ніяк не можу того зрозуміти, про яке оподаткування троьхрічної дитини може йти мова. Може то тепер будуть вимагати той ідентифікаційний виробляти разом зі свідоцтвом про народження.

16. didymos

didymos New Member

у школу теж вимагають.Ідем до Європи.

17. maha

maha Member

Дівчатка, хто що знає про садки №№159, 165, чи якісь в районі Наукової. Бо не знаю куда перше йти проситися-хочу віддавати доню з наступного літа.

18. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

в цій темі є відгуки про ці садки та ін. у р-ні Наукової ( 134, Малюк, 155,153 і т.п.). Стосовно 165- цілком нормальний садок

19. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

Старшу донечку спочатку водила в 165,так як він вважається ніби кращим. Нажаль він нам чомусь не пішов. А через місяць перевела в 159, і донька вже з кращим настроєм ходила туди. Молодшу також буду давати в 159. Правда 159 нам територіально ближчий (прямо в дворі). Була там на днях - досить непогано оновили з середини, в групах роблять ремонти. Ну і персонал садочку більш спокійний (якщо можна так сказати :)). Єдини мінусом в порівнянні цих садків для мене є те, що ворота 159 не закриваються на ніч на замок, і відповідно там трохи не так симпатично на території як в 165.
    Можете ще ось тут почитати http://www.osvita.com.ua/ua/kindergartens/lvov/. Щось в тому таки є.

Останнє редагування: 28 Червень 2013
  20. maha

maha Member

Щось я напевно недогледіла, бо прочитала всю тему, а про ті садки не бачила:girl_smile:

Останнє редагування: 28 Червень 2013
Статус теми:
Закрита.