Дитячий садок (3)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем sensual, 24 Грудень 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mammy

Mammy Well-Known Member

Відповідь: Дитячий садок (3)

І мене цікавить 70ий садок, він єдиний коло нас. Знаю, що групи там дуже переповнені, цього року в якійсь групі було по списку близько 50 дітей (сусідка там працює, то по її словах). На жаль, близько іншого садка немає, а з двома дітками далеко я не поїду, сама так переживаю, як то все буде:girl_impossible:

2. jalla

jalla Прогрес року 2013

Знадчить звітуюсь.
    Малого забрала. Вихователька сказала завтра і до кінця тижня по можливості діток не водити...
    Завідуючої не було.

На гарячу лінію з мобільного додзвонитись не можу. За ішими телефонами поки зайнято.

На разі іншого виходу не бачу, як тримати малого дома і не водити в садок поки опалення не буде. Бо як вже з ранку туди заходимо, потім не дуже хоче мені вертатись назад, бо в нього все чітко, прийшов-сніданок-заняття-обід-сон... і т.д. а в кінці дня я або чоловік мають його забрати. Іншу схему сприймає важко.
    ))))
    Я ходила в той садок.))
    Теперішня завідуюча- то моя перша вихователька)))

На рахунок як тепер, то багато моїх знайомих дітей туди водять.
    З плюсів- великий садок, є логопедична група.
    З мінусів- жахливо переповненні групи, бо реально один садочок на такий великий район.

3. Vероніка

Vероніка Never give up

Страшенно переповнений, особливо молодші групи, теріторія у поганому стані, майданчики дуже зруйновані. Але відгуки про вихователів хороші. Благодійний внесок в районі 1-1,5 тис., ще ніхто з знайомих просто так туди не попав.
    Вам краще знайти щось в районі В.Великого-Наукова - № 33 "Берегиня", 134, 69.

4. jalla

jalla Прогрес року 2013

Так, додзвонилась я на гарячу лінію. Передала інформацію.
    Попросили залишити свій мобільний, сказали передзвонять...

Не знаю чи буде з того толк, але вже в мені трохи легше стало, що хоч щось роблю для вирішення питання...)))

5. jalla

jalla Прогрес року 2013

Передзвонили до мене з відділу освіти.
    Сказали, що за ситуацію знають, опалення мало би бути після завтра, бо там поламалась в котлі деталь, яку замовляли з Києва. Деталь прислали, але вона не підійшла, тому чекають на іншу...
    З рештою майже те саме мені казала завідуюча, хіба то було ще минулої середи. Пройшло 5 днів і та сама історія...

Навіть не знаю чи той мій дзвінок щось толком дав.
    Малий поки буде дома, принаймі поки в садочку не стане тепло...

Я тільки не розумію, три тижні садок без опалення, ті всі аргументи для мене малозрозумілі... Хіба то так має бути?

6. gerwolf

gerwolf Active Member

Немає так бути звичайно, але Ви скаргу все одно на завідуючу зафіксуйте,бо стільки часу нічого не робити це просто БЕЗВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ!!!!

7. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

тільки моя Вам порада, як завтра будуть дзвонити з гарячої лінії ( а вони будуть дзвонити), то не погоджуйтесь щоб вони "закрили" Вашу заявку аж поки в садочку не буде тепло. Інакше все на тому і закінчиться. Я так воювала з комунальниками після ремонту теплотраси під моїми вікнами. Нервів було немало потрачено, але якби не це, в мене і досі була би яма під вікном. Вони будуть просити, погрожувати, але стійте на своєму: поки не буде тепло в садку, доти ні про яке закриття не може бути і мови.

8. Svitlana83

Svitlana83 Well-Known Member

Взагалі то група повинна бути на цей час закрита, а вихователі тоді йдуть у відпуску за свій рахунок. Тому вони всі так мовчать. Позвоніть в санстанцію

9. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ото і я думаю, що в даній ситуації щось не те...
    Ну, не мало б так бути, вихователі на роботі, опалення немає, а ви тим часом "дітей не водіть."

Та й ситуація з даною деталлю до мене не доходить. Може я підло помиляюсь, але темнять вони щось.

Та й зрештою хто зна які у завідуючої зв"язки в відділі освіти, що вони те саме мені говорять.
    Подивимось до після завтра, в четвер задзвоню до завідуючої поцікавлюсь.

---------- Додано в 10:12 ---------- Попередній допис був написаний в 10:10 ----------

То само собою.)

10. llb

llb Member

Хотіла електронно (http://misto.lvivedu.com/) зареєструвати малу в декілька садків - а не хоче. каже що вже зареєстрована в одному - і баста.

хтось з таким зустрічався ? що робити - бо кажуть що місць нема

11. Margarett

Margarett Well-Known Member

Та ясна річ, бо ви ж реєструєте не просто ім"я дитини, а реквізити свідоцтва про народження (серію, №). Тому і в ін. садок вас система не пустить зареєструватись. Лише одне місце (ніби) відводиться на одну дитину.

По любому треба зареєструвати дитину в садок (який ви обрали) в системі і ще в книгу в завідуючої. А там дивитись, ІМХО.

12. jalla

jalla Прогрес року 2013

13. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

мда, в нас по 10 грн. на хімію, а по 50 платимо в батьківський комітет і більше нічого не цікавить: ні подарунки дітям на свята ні вихователям, ні канцтовари асолютно нічого.

---------- Додано в 12:29 ---------- Попередній допис був написаний в 12:25 ----------

100%, санстанція мала закрити садок на наступний день, або домовились або досі не знає.

14. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

в місяць?
    багато якось..

15. jalla

jalla Прогрес року 2013

Нуууу, слухай, 50 грн в батьківський комітет то тоже не мало.

У нас 30 грн, а тих 50 грн на ремонт, про які я писала, це велику суму нам розбили на 10 місяців, щоб відразу не платити 500 грн.

16. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

це вигідніше виходить, бо ми не збираємо ні на що. А на ці кошти купуємо канцтовари, іграшки, подарунки на дитячі свята, подарунки на дні народження вихователів і свята типу 8 Березня, бутильовану воду для дітей в групу, на солодкі столи для дітей і т.д. Тобто я точно знаю, що ці грошщі йдуть на дітей!!!

---------- Додано в 12:52 ---------- Попередній допис був написаний в 12:45 ----------

а я зрозуміла, що постійно збираєте)))

---------- Додано в 12:53 ---------- Попередній допис був написаний в 12:52 ----------

я більше схиляюсь платити в батьківський комітет і щоб усе діти мали, аніж на садок, і потім реально важко добитись куди пішли гроші.

17. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

ми платимо квитанцію + 50 грн.( 20 фонд садка, 10 фонд групи і 20 в батьківський комітет ), але на початку року здаєм по 150 - 200 грн. на канцтовари, хімію, і т. п. А на всі свята (день вчителя, Миколая, новий рік, 8 березня, день матері і дн вихователів) ми здаєм окремо, трошечки ще додаються гроші з БК, якщо є ще залишок

18. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ого, і таке свято є.)))
    Добре, що у нас в садку про нього ще нічого не знають...)

---------- Додано в 14:36 ---------- Попередній допис був написаний в 14:34 ----------

Та ну, як... Від коли малий перейшов в молодшу групу, так і збираєм щомісяця і так буде включно поки не закінчиться навчальний рік.
    А там, коли перейде в середню групу, щось нове придумають, а як ж без того.:)

19. Mammy

Mammy Well-Known Member

Дівчата, йду до вас поплакатись і порадитись))) Вже чоловіку, мамі і навіть нашій
    jalla вуха прожужжала:girl_blum:
    Одним словом, живемо ми біля 70 садка, до інших садків треба добиратись транспортом. В садок ми записувались, реєструвались, але поки немає ніяких гарантій, що туди потрапимо...Та й умови там далеко не найкращі, а платити немаленькі внески за те, щоб дитина потім навіть не гуляла, бо вихователі не встигають 40-50 дітей одягнути (розказувала сусідка, котра там працює) - якось не охота. Є варіант возити малого на Сихів, але тоді доведеться зранку збирати обох, по дорозі заводити малу до бабусі (живе недалеко від нас) і їхати з малим в садок:girl_impossible: а через рік - їхати вже з двома... Чоловік взагалі схиляється до того, щоб не давати дітей в садок, але це автоматично дорівнює моєму звільненню з роботи, що мене не дуже тішить:confused:
    Одним словом, не знаю, що робити, а рішення треба приймати...
    Підкажіть, що б ви робили в моїй ситуації???

20. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

делегувала б обов*язки на мужа)))
    раніше я і відводила, і забирала Сашка. Тоді ще адаптація йшла повним ходом, то я майже всю дорогу його несла на руках, залишала і гнала на роботу. Ото був кайф. Потім вирішили що раз муж їздить на роботу машиною, то зробити лишніх 500 м в сторону садка не є проблема. Тому тепер зранку нас водить тато. Правда останнім часом ходять пішки. Забираю я.

Статус теми:
Закрита.