Дитячий садок (3)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем sensual, 24 Грудень 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Відповідь: Дитячий садок (3)

в таких групах двоярусні ліжечка ставлять загалом, в малого є, а в малої, дякувати, звичайні, бо щось не уявляю її на тому другому поверсі:connie_pull-pigtail

2. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Ми теж 20 грн. платимо.
    Але в вересні не були ні дня, то з нас і не брали зовсім. А от в жовтні ходили лише 4 дні за весь місяць - то мусіли здати вже 20 грн.

3. izz

izz Well-Known Member

Я почала малого водити з вересня, тоді нам сказали купити матрас, все інше в них було.Поки син звикав водила по 2-3 години (так сказала завідуюча), а минулого тижня кажу вихователям, що буду лишати спати, а мені у відповідь-купіть ліжко, матрас, подушку, і постіль.Хіба так може бути?

4. olerusya

olerusya sweet candy ;)

в нас так само, тільки здаємо не по 20, а по 40 грн щомісяця:girl_cool:

5. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Ми теж даємо "га групу" 20 грн. щомісяця (але якщо в той місяць ходили).

6. Lemeshchuk

Lemeshchuk Well-Known Member

Я розумію якщо ходили хоча б пару днів, але якщо ми не будемо ходити 2 місяці зовсім, а здавати кажуть.

7. Муська

Муська Well-Known Member

а ви кажіть, що не будете здавати. Почнете ходити, то будете знову здавати .

8. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

та казати можуть багато чого, дитина не ходитиме в садок, то для чого здавати гроші, принаймні ми коли не ходимо, тоді не платимо ( в нас 30грн./міс.)

9. konfety

konfety Лучший изгиб на теле девушки - это ее улыбка!

..у 44 садочку стягують щомісячну плату - 30 грн (хоча ще донедавна було 25), ходиш ти чи ні - всеодно платіть. Хоча я намагалась не раз оспорити це, адже ці гроші ти наче здаєш на хоззасоби, що дитина наче використовує..от і постає в мене питання, як дитини не було, руки милом не мила, попу не підтирали, постіль не прали і т.д. - за що платити? Ну так і скажіть, що вам у кишеню, а то вічно щось видумують..а тепер взагалі хохма, малий ходить на англійську все декілька місяців, так вимагали гроші за англійську як за цілий місяць, хоча малий 2 тижня хворів і в садок не ходив..знов посварилась..ну що за наглість така? Там один урок - 20 грн...Я що маю викласти 100 грн просто так? А ще й далі вимагають 300 грн на всі різдвяні свята, я дала 100 грн- і сказала, що більше не дам, бо цього достатньо, що то мають бути за подарунки за такі гроші? То тепер мене кожного разу дістають, як я прихожу, намагаються позорити між іншими батьками, що наче всі платять, а наша сім"я - ні.. Хоча 2 місяці назад я здавала 300 грн, а ще раніше - 400 грн..А всі батьки мовчки, очі опускають, а як тільки вихователька виходить-то кажуть мені, що теж незадоволені , але платять, бо бояться, щоб на їхніх дітях не відігрались і мені типу радять, дайте гроші - і майте спокій..
    Одне бажання - забрати сина з цього корумпованого садка, бо немає вже сил(та й фінансів таких немає, я виклала декілька тисяч, щоб малий туди потрапив, тепер дуже жалкую).. Прикриваються Богом, а самі тільки на гроші хватські..:girl_devil:

10. jalla

jalla Прогрес року 2013

У нас по 80 грн здають. 30 грн в фонд, 50 грн на ремонт туалетної кімнати в середній групі.

Вважаю що це таки не правильно. Як не як дитина не ходить, побут. хімії і т.п. відповідно треба менше. Ну, але там мало імовірно, що щось докажеш.
    Минулого року малий не ходив місяць, чоловік тільки прийшов за квитанцією про оплату, як з нього на місці ж здерли ту тридцятку. Казали, що хімію привезли і їм не вистарчає доплатити.
    А куди поділася та купа хімії, яку батьки з початком навчального року понакуповували як на пів міста, а не одну групу в садочку- не відомо.

11. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Люди, а нащо стільки?? Що планують купляти? То ж тільки з десяти дітей - вже 3 тисячі...

12. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

13. Witlof

Witlof Member

В нас щомісяця здають по 30 грн: 15 у фонд групи і 15 у фонд садочку.
    На Миколая збирали по 80 грн. Планують купити подарунки дітям по 12 грн., іграшки в групу і ще щось вихователькам.

14. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

ого! в нас по 20 збирали, але то тільки на дітей.

15. konfety

konfety Лучший изгиб на теле девушки - это ее улыбка!

уявіть, що у групі в нас зараховано 35 дітей( а дехто казав що і всі 40 є), ну нехай ходить 25-30 діток- то сума в середньому 9000 тыс.грн!! Коли питалась на що - то казала голова батьківськ. комітету типу на подарунки дітям, вихователям, а що ж ви хочете скупе свято для дітей? аніматорів треба брати, Миколая запрошувати, Діда Мороза... і всяке таке..

16. olerusya

olerusya sweet candy ;)

то вже просто цирк якийсь - нема нічого зворушливішого ніж свято у виконанні самих дітей - віршики, пісеньки, сценки!
    які аніматори в дитячому садку???:khomyak:

ніякої скупості в такому святі не бачу, а от тупість людська просто добиває:girl_in_dreams:

---------- Додано в 19:56 ---------- Попередній допис був написаний в 19:54 ----------

в нас на свято Миколая збирають по 60 грн - 30 грн для подарунку дитині, решта на подарунки вихователям, няні, музкерівнику(вона в нас просто чудова:girl_in_love:)

хоча, зважаючи на кількість дітей в групі, сума теж не маленька виходить...

17. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Кльово вихователям, наймуть аніматорів і паритись з святом не треба. То або батьківський комітет попався такий, або вихователька собі гонить. Чи то в усьому садку так прийнято?

18. Natalya

Natalya Well-Known Member

А хіба це свято не для дітей?.. При чому тут вихователі, няня, музкерівник?

19. olerusya

olerusya sweet candy ;)

я вважаю що наші дуже навіть "при чому" - а як ви уявляєте щоб 4-річні дітки самі собі організували свято?
    наші їх вчать віршики, пісеньки чудові, сценки дуже гарні, а танці які:girl_in_love:
    я розумію що то їхня робота, але вони викладаються на всі 100.
    крім того, вам не було б приємно якби вас на роботі привітали зі святом?

20. Valensia

Valensia Well-Known Member

Дівчата, ті у кого дітки ходять в ясельну групу, маю питання, у Ваших діток буде свято до Миколая, чи Нового Року? Моя доця ходить в садок тільки місяць, і про свято я нічого не чула. Питалась інших батьків, то казали, що ніби буде, але закрите, тільки для діток... Як це?.. А як же костюми, танець, віршики, і т.д.? Чи в ясельних групах такого немає, тільки в старших?

Статус теми:
Закрита.