Дитячий садок (3)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем sensual, 24 Грудень 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Надька

Надька Well-Known Member

Відповідь: Дитячий садок (3)

Привіт всім мамочкам. Зголосітся, хто водить свою дитину у садочок №69 на науковій.?

2. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

3. Mammy

Mammy Well-Known Member

Дівчатка, а які найближчі садки є навколо перехрестя Стрийська-Наукова? Бо я щось не знаю, що робити з малими, наш садок дууже переповнений. Чула,що десь на Хуторівці будується новий, це правда, хтось знає?

4. Solomi

Solomi New Member

ця людина знаходиться на роботі в держ .структурі + на роботі з малими дітьми

і завідувач має про це нагадати вчителю, утримуватись від погроз на дітей, а завідувачу про це має нагадати відповідальна особа з відділу освіту

5. Pesyk

Pesyk Member

Дівчата, можливо хтось водить своїх діток у ці садочки, дуже потрібні Ваші відгуки.

Цікавлять:
    1. Навчально-виховний комплекс «Один, два, три»
    Адреса: вул. Любінська, 89-в, м. Львів

2. Дитячий садок №114
    Адреса: вул. Караджича,20, м. Львів

3. Дитячий садок «Паросток», №127
    Адреса: вул. Петлюри, 19, м. Львів

4. Дитячий садок №51
    Адреса: вул. Виговського, 43, м. Львів

5. Дитячий садок «Нехворійко», №166
    Адреса: вул. Кульчицької, 10А, м. Львів

6. Дитячий садок №75
    Адреса: вул. Виговського, 75, м. Львів

Можливо хтось порекомендує інші хороші державні садочки в районі вул. Любінська. Буду дуже вдячна за будь-яку корисну інформацію.

6. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

7. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

в нас дуже тепло, сказали навіть піжам не давати)))

8. mumija

mumija Member

ми туди ходимо))) мені дуже подобається садочок))) дочка звикала, правда, довго. є нюанси, які мене не дуже влаштовують (наприклад, з ясельною групою гуляють тільки літом, або пізньою весною) але вихователі дуже хороші))))

9. сніжна

племінниця його відвідує вже 2 роки- задоволені.
    це садок санаторного типу ( з позитивною пробою Манту). Сюди ходили діти двоюрідного брата- теж були задоволені ( малі групи, хороше харчування). Але тут або треба скерування мати- реальне або "домовлене" ( таких тут більше 90:wacko:

10. Багіра

Багіра Well-Known Member

дівчата, а садочок "Один, два, три" на Любінській то приватний чи державний садок? ( я вже когось питала, але з голови вилетіла відповідь))) )
    відгук теж хотіла б почути

11. сніжна

це державний садок

12. Pesyk

Pesyk Member

Так, державний. ТУТ є більше про нього інформації, але нажаль, жодного відгуку. Він би нам теж був дуже актуальним...

13. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

ми ходимо, правда тільки місяць, поки задоволена (якщо не рахувати того, що на все треба гроші здавати: шафку для одягу купити, вікна поміняти, ремонт в групі зробити, ще й за ліжечко натякали, що гроші треба буде здати, і це не рахуючи "вступного внеску") :girl_crazy:

14. Pesyk

Pesyk Member

Дякую, це дуже потрібна інформація, але то так мабуть усюди..))
    Були якісь "особливі" вимоги при прийомі в садочок?

15. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Садочок державний.
    Ми ходимо вже місяць в ясельну групу.
    Записувались в січні в відведений для запису день. Зайняли чергу в 6-ій ранку, були по списку 18-ті. В садок взяли нас без проблем, ні на які внески не натякали. Але я і не налаштована була давти) Хоча "по-домовленості", думаю теж діток беруть, але щось сказати про це не можу.
    Коли йшли в садок, то я переживала, бо казали що в яслях дуже сиро. Дійсно сиро. Зараз з опаленням не так чутно, але сирість є, грибку немає, в спальні стоїть вологопоглинач.
    Вихователів 2, одна до обіду, одна-після. До обіду вихователь - то дійсно людина, яка тими дітками живе, така собі бабуся, але дуже енергійна, не сидить на місці ні хвилини, завжди в русі разом з малятами, дітки її дуже люблять. Кожного зустріне, кожного на ручки візьме. Коли йшла повним ходим адаптація, то отак сяде на диванчик, посадить біля себе всіх плачучих і сидить з ними, як квочка, втішає, віршики читає, розказує казочки. А людині вже років 60 (так, на вигляд, може і більше і стажу більше 30 років). Кожного встигає погодувати, витерти, вимити, багато займається з дітками: і ліплять, і малюють, і зарядки усілякі. Сьогодні ось перший раз вивели діток гуляти (раніше не виходили, бо більше половини діток плакали), тому бачу що і з цим не лінується. Про іншу виховательку сказати нічого не можу, бо ми на сон ще не лишались.
    Великий мінус - то кількість діток в групі: 35 по списку. Ходить в середньому десь 20-22. Максимум був 26.
    На рахунок витрат.
    Були батьківські збори. Доречі дуже приємно було, коли ми прийшли на збори, то нас пригощали кавою з цукерками і печивом, наче дрібниця, але приємно! На зборах сказали що просять здати на утеплення групи -100грн, роздали списки канцтоварів - в мене вийшло десь на 100 грн, і 20 грн кожен місяць на миючі засоби для групи. Ніяки кошти на постіль, посуд ми не здавали, все це є в групі і досить гарне і якісне. Іграшок теж, велика кількісь, і всі справні, достатньо якісні.
    В садочку постійно щось ремонтують, освіжають, на території чисто, в садочку тепло, завідуюча дуже приємна і уважна, якщо зустріне часом, обов"язко запитає як дитина адаптувалась, чи є якісь зауваження.
    Тому на сьогоднішній день я садочком і вихователями повністю задоволена, малий ходить з інтересом, без істерик, а це для мене теж показник, можливо найголовніший.

16. сніжна

"мої" за 2 роки здавали лише 800 грн "спонсорських" на ремонт після прийому , стандартну оплату за садок, ну і збори , як звично, до дня усяких свят ( 8 Березня, День вчителя ..). Ліжечок, шафок, вікон і т.п. за 2 роки не спонсорували

---------- Додано в 22:53 ---------- Попередній допис був написаний в 22:51 ----------

теж скажу за наш випадок- ніяких вимог не було. Записували тоді у порядку живої черги, то от її доводилося займати в той день мало не з 6 ранку. Ще рік тому туди записали і молодшого брата племінниці- теж без усяких дзвінків чи хабарів ( правда, малого так тоді і не дали ще в садок). Зараз же електронна реєстрація, то вже по іншому

17. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

я не знаю, але можливо це тому, що група розрахована на 25 здається дітей, а в нас 37. Шафку нам пропонували з кимось стару розділити, але ми самі вибрали нову. А от за ліжко, наприклад, я не готова платити.
    На рахунок особливих умов не знаю, але мені здається, що в ясельну групу легше попасти, ніж в молодшу. Записувались в перший робочий день січня, то в яслі завідуюча брала перших 40 по списку ( але зараз ел. реєстрація, тому не знаю, як то буде зараз виглядати). А так як ми йшли в молодшу, то нас футболила від весни аж до жовтня

18. Pesyk

Pesyk Member

Ми плануємо саме в ясельну.. Буду пробувати реєструватись.
    Дякую за Ваш відгук.

19. Pesyk

Pesyk Member

Ще, будь ласка, може хтось щось скаже про садочок № 139, вул. Ряшівська, 25. Дякую

20. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Сьогодні тільки прийшла на роботу - 8.20год вже дзвонить чоловік ( зранку він заводить малюка), що вихователька повідомила, що сьогодні мінятимуть 4 величезних вікна, тому необхідно забрати діток о 13.00год..
    ну ладно відпросилася я з роботи, щоб його забрати, але щось не розумію для чого це робити посеред тижня ?
    1. поки то все поміняють - кімната охолоне страшно і так опалення левдве-ледве(( і завтра дітки прийдуть в той дубак..
    2. це ж буде купа пилюки на всьому, а коли і хто це все втигне відмити до ранку завтрашнього? ( в нас ігрова і спальня разом..)
    Розумію, що ідеальний варіант, що завтра дитину не вести в садочок, але ми обоє працюємо, дідів-бабів-няньок немає і будь мудрий :girl_nea:

Останнє редагування: 13 Листопад 2013
Статус теми:
Закрита.