Дитячий садок (3)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем sensual, 24 Грудень 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vероніка

Vероніка Never give up

Відповідь: Дитячий садок (3)

Не справляється, але в нас іноді так буває - друга вихователь на курсах\захворіла\у відпустці, у няні теж якісь справи, чергова няня з іншої групи зайнята, тому вихователь залишається один. Тоді в групі справжній дурдом, одній людині реально важко вгамувати усіх.

2. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

165 часом не "Барвінок":)))

3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

4. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

5. Багіра

Багіра Well-Known Member

дівчата, порадьте хороший садок в "квадраті" Кульпарківська-Виговського (Південний)-Любінська.. або відгукніться в які садочки точно не варто йти
    з тими електронними чергами хочу малого записати заздалегідь, а ходити зараз по садках не дуже маю можливості

6. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

а то що за електронна черга?

7. gerwolf

gerwolf Active Member

Ми ходимо в садочок №166 це садочок санаторного типу (він рахується туберкульозним) вул. Кульчицької за 4 училищем, садочок дуже хороший, в групах мало діток ( в нас в яслях 13), харчування 4-х разове, дуже різноманітне, кожен день м'ясні страви. Ще є на вул. Петлюри садочок 127 він також хороший, але завідуючка не дуже мені подобається. Ще хороший ОДИН ДВА ТРИ, він на Любінській, там теж ніби добре, зроблені ремонти, але багатто діток в групах.

8. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

А що, вже вирішили проблеми з вихователькою ясельної групи? Бо після її заміни батьки влаштували бойкот новій панії, яка дітьми не займалася взагалі. Ну і скільки спілкуюся з мамами нашого району, то таки там прихованих поборів в рази більше, ніж в 1-2-3.

9. Vероніка

Vероніка Never give up

Тут обговорення.

10. gerwolf

gerwolf Active Member

Не знаю, не в курсі чи вирішили, сусідка говорила що ще будуть вирішувати, воно дійсно з тими виховательками щось таке намутили що нема ради з тим. Хоча є й мамочки які ходять туди і нічого поганого про цей садочок не говорять (я маю на увазі інші групи окрім ясельок). А побори-так, цього року там вони ненормальні, минулого року такого там не було ( по словах одної мамочки). Просто завідуюча вже адаптувалась і знахабніла цього року. Просто немає слів. Я спочатку переживала що ми туди не попали, а тепер ні хвилинки не шкодую,бо такі суми не потягнули би.

11. сніжна

у родички дитина сюди ходила- теж були задоволені.
    племінниця зараз у 75 ходить вже 2 роки- теж задоволені

12. Багіра

Багіра Well-Known Member

сорі, я ще в тому всьому погано розбираюся
    але те що рахується туберкульозним - то він для всіх діток чи певної групи?

13. сніжна

за правилами- для тих діток, у яких позитивна проба Манту ( а позитивна вона буває не лише у інфікованих туберкульозом, а й при наявності глистів, та навіть у алергиків віраж проби завжди буде). Але насправді, у садках компенсаторного типу 2\3 дітей- без будь-яких особливостей.

14. gerwolf

gerwolf Active Member

[/COLOR]
    В цьому садочку додатково треба здавати довідку з тубдиспансеру що у вас є алергічна реакція на манту. Але всі ми знаємо як ті довідки дістаються так що думаю що таку довідку організувати це не проблема.

15. silvia

silvia Well-Known Member

біля нас поруч є такий садочок. Дуже хороший, але без щеплень ( записаних) туди зась!

16. рижик

рижик Well-Known Member

Завжди цікавило, а батькам не страшно віддавати здорових діток у такі садочки. Нехай там з 20 дітей - 4 будуть мати справді проблеми зі здоров"ям - не страшно заразитися. Чи туди допускаються лише діти, які не можуть бути джерелом інфікування?

17. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

сусідка віддала туди вже 2 дитину,
    перед тим поміняли вже 2 садки і тільки на цьому(туберкульозному) зупинились.
    У групі 23 дитини і всі !!!! 23 купляють довідки у певного лікаря ( за направленням завідуючої) .
    Так що робіть висновки))) які то всі хворі))
    а довідка відносно недорога, враховуючи що і харчування і умови, і няні набагато кращі ( за словами сусідки)

18. gerwolf

gerwolf Active Member

Що саме Ви маєте на увазі під фразою "ДЖЕРЕЛОМ ІНФІКУВАННЯ"??? В цьому садочку повністю здорові діти, але з алергічною реакцією, вони не мають ніякихформ туберульозу, якщо ідеться саме про це. Такі діти взагалі не відвідують садочки а лікуються в окремих закладах

19. рижик

рижик Well-Known Member

А для чого так кричати? ось ви далі все пояснили
    все ясно.
    Хоча по- логіці якщо в дітей офіційно
    то садочок мав би бути алергічного, а не туберкульозного спрямування.

20. gerwolf

gerwolf Active Member

Я не кричала, а просто виділила саме цю фразу, тому що багато батьків думають що там хворі на туберкульоз діти:girl_wink:
    Він туберкульозного спрямування тому що саме йде реакція на туберкульоз а не на інші хвороби.

Статус теми:
Закрита.