Дитячий садок (3)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем sensual, 24 Грудень 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Надька

Надька Well-Known Member

Відповідь: Дитячий садок (3)

а як там на рахунок вступних?

2. Katrine

Katrine Member

ми платили 1500 грн., і пачку паперу А4 формату при приході в групу, а там далі оплата вже по факту наявності дитини в групі

3. Надька

Надька Well-Known Member

ндаааааааааааа а круто беруть

4. Mammy

Mammy Well-Known Member

Дівчатка, ходив чоловік в садок записати малого. Ніби все нормально, але завідуюча сказала слідкувати (я так розумію, за новинами), бо, можливо, наступного року вже будуть електронні списки. Шукала я інформацію і натрапила на такий-от цікавий сайт http://dnz-reg.nz.ua/ Чесно кажучи, не дуже я в те все вірю... а може, дарма? :girl_in_dreams:Хтось щось чув про це?

5. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Так-с, прийшли ми додому:) Малий там і їв і спав і дуже йому сподобалося. Прийшли з чоловіком по нього то казав, щоб ми почекали поки він ще поїсть і побавиться. Одним словом, дуже добре йому там було, казав що хоче ще і казав що не хоче спати вдома а хоче з дітками.

6. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Дівчата, може хтось ходить в 163 садок на Симоненка, в групу Дзвіночок.? Зголосіться будь-ласка, є пару запитань
    Або просто хто ходить в 163 садок?

Останнє редагування: 2 Вересень 2013
  7. Burberry

Burberry Well-Known Member

Дівчата, а чиї дітки ходять в садочок на Чайковського, здаєтья №29?. Ми ніби туди записалися з 2,5 років, але мене мучають сумніви...Які там умови,бо будинок доволі старий, як вихователі, чи є якісь гуртки і що вам вартувало туди віддати дитину?А ще цікавить садочок на Грабовського, чула, що там дуже строга завідувач, наскільки це правда і наскільки "дорогий"цей садок?І які ще садки можна розглянути в центрі?

8. Nana11

Nana11 аспіранточка

І мене це цікавить, ми записані в черзі, тепер появилися ці електронні черги, щоб потім не лишитися біля розбитого корита...

9. L i s s a

L i s s a New Member

ми сьогоднi пiшли у садочок записуватися, i нам сказали що не записують ось так, як ранiше, а незабаром уде праювати сайт, електрона реестрацiя, але я щось нiчого знайти не моджу, на сайтi http://dnz-reg.nz.ua лише один львiвський садочок

10. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

і той у Моршині :) в Луцьку здається вже працює та електронна черга, в нас поки тільки обіцянки. І дійсно цікаво чи неелектронну чергу будуть якось вносити в електронну чи просто все спочатку?

11. L i s s a

L i s s a New Member

напевно все спочатку....

12. LadyLand

LadyLand New Member

А нам символічно сказали - мило, серветки сухі та вологі і туалетний папір.
    Ну і особисті речі для дитини.
    Правда казали що пізніше ще якісь канцтовари потрібно буде.

13. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

От і мені сьогодні дали список, то ще з вологоми серветками, губками для миття посуди, плином, пральним порошком можна ще якось миритись. А що вони робитимуть з 35 тюбиками пасти на одну кімнату (бо в нас спальна та ігрова разом) - я взагалі не розумію та ще ж, як мініміум, щотижня пастувати той паркет було б потрібно. Це при тому, що в минулому році ми також купували кожен по тюбику пасти :girl_devil: Завтра буду в вихотельки питатись як вони ті списки складають.

14. LadyLand

LadyLand New Member

так, є інколи нелогічні прохання :haha:))
    краще б мабуть просили якусь іграшку розвиваючу купити, чи щось діткам в групу
    нас і не просили, але я мабуть щось таке спрезентую до своєї групи - типу Лєго якесь дитяче чи пазли-коврик-букви.

15. Женічка

Женічка Well-Known Member

А вивпевненi, що в кожному списку е зубна паста? Коли ми були у держ. Садку, то списки були рiзнi, але приблизно на одну й ту саму цiну. Можливо, трьом чотирьом казали зубнi пасти купити.

16. arkka

arkka Well-Known Member

вчора, коли забирала малу, побачила дітки бавились пазлами (такі великі мякі, що в коврик складаються), то вони були вже безколірні і такі обдерті. Піду в понеділок на гуртовню куплю нові, бо щось наша вихователька казала, що буде збирати по 50грн на оновлення іграшок і глухо.... в нас правда ще групка досить маленька 12 діток.

17. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

Не зубна паста, а паста до паркету. Ну принаймні у тих мамочок, котрих я втой день бачила, то була. Стосовно цього питання ще не з"ясовувала, бо малий мені трошк прихворів, то ми в садок не ходили.
    А щодо іграшок, то ми щомісяця ще збираємо по 20грн. в фонд групи. Туди ж і входять витрати на оновлення іграшок, різних розвивалок, купили також кубики для навчання читанню по методиці Зайцева, різноманітні книжечки, розмальовки і таке інше.

18. Arabika

Arabika Well-Known Member

Мамочки, як проходила адаптація у ваших діток до садочку? Чи довго кричали, плакали?
    Ми ходили на минулому тижні 5 днів, і всі 5 днів Вікуся кричить-"Хочу додому, хочу до мами." Лишала на 30-50-60хв, і вона весь цей час кричить, її нічим не можуть забавити. А приходимо додому, вона кричить-хочу в садочок.
    Як наслідок, ми хворі, захрипли, ще й соплі надодачу.:girl_sad:

19. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Дівчата, дуже треба знати. Ми в садку не були в четвер і п"ятницю. Завтра ще можна сидіти вдома чи то вже треба буде довідка?

20. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

наскільки я памьятаю, то в тому садочку було дозволено 5 робочих днів без довідки пропустити.
    Я тоді ще планувала скажімо лише по середам водити, щоб і ніби ходити, і більше вдома бути. Хіба, зараз може щось змінилось...

Статус теми:
Закрита.