Дитячий садок (3)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем sensual, 24 Грудень 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. raspberry

raspberry Well-Known Member

Скільки дітей офіційно має бути в ясельній групі по списку? Щось такої інфи знайти не можу. Був малий 18, тепер 23. Ми ще попадаєм чи вже ні?

Останнє редагування: 3 Червень 2015
  2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

за санітарними нормами в ясельній групі від 1 до 3 років- до 20 http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/v3231400-85

• Інформативно Інформативно x 2
  3. Isa

Isa Well-Known Member

Я туди зареєструвала малого на 2016 рік в ясла,сама ніякої інфи не мала і не можу знайти,тільки подобається,що гарно розміщений...а ви на який рік хочете подавати?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

в нас набирають 2 групи, в списку 32 дитини (висить список в коридорі), але думаю що вони все одно будуть більше добирати неофіційно.
    ви в який садок? ми ніби сусіди.

5. raspberry

Це на дві групи разом чи по 32 в кожну?
    В 165, а Ви?

6. Borsychok

в 75
    --- дописи об"єднано, 3 Червень 2015 ---
    так, на дві групи.
    я думаю, ви попадаєте, бо ясельних мінімум дві набирають.

7. raspberry

Так, в нас дві, але якось дивно, в ту, що я хочу, вихователька казала, що по списку 15 дітей має бути. Хоча, коли Яна ходила, їх в списку більше, поза 20 було. А в іншу групу офіційно більше набирають. Чому так:meeting:

8. Borsychok

ну якщо ви 23, то полюбе попадете.
    ми 27 і 28, то нам сказали, що скоріш за все :girl_crazy: попадемо (але ми на наступний рік).

9. Dominika

Dominika Well-Known Member

на 2017. Також обрала, бо подабається, що розміщений в затишному закуточку біля лісу. А не біля дороги, як на Некрасова.

10. Afrika

Afrika Well-Known Member

Медогляд реально пройти за 1 день. Аналізи ми здаємо в Чорнобильській лікарні, то віддають через 1-2 години, якщо здавати в поліклініці, то 5 днів:)
    --- дописи об"єднано, 4 Червень 2015 ---
    Ага. Ми записалися на чергу в ясельну групу, то там аж 28 місць.

• Подобається Подобається x 1
  11. M_Talya

M_Talya Active Member

Власне в нашому садочку так і зробили. Малий пішов у садок в 2 і 10. В групі діти від 2 і 6 до 3. Інша група від 2 до 2 і 6.

12. M_Talya

M_Talya Active Member

минулого року ми були зареєстровані в одному садочку, але склалась ситуація, що йти мали в інший. То нас знімали з черги в першому садочку і ми ставали в чергу в другий садок уже поточною(новою) датою. Але зараз, якщо батьки міняють місце проживання і вже ходять в садок, то можна перевести дитину в садок за новим місцем проживання.

13. Mawa

Mawa Member

Дівчата може хтось ходить чи ходив у садок № 134. Цікавить група "Метелик" як там вихователі. Буду дуже вдячна за інформацію

14. Nelpis

Nelpis New Member

А підкажіть,будь-ласка.... Якщо старша дитина ходить в садок,то чи зобовязані в цей садок взяти і молодшу дитину, незалежно від реєстраційного номеру чи бажанні завідуючоі. Чи є це десь прописано в положеннях-законах?

15. Hexe

Hexe Well-Known Member

це що за аналізи 5 днів роблять???
    в нас після обіду результати вже в лікаря(ЗАК, ЗАС,калл та скребки на ентеробіоз)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Afrika

Afrika Well-Known Member

То наш дільничний лікар каже, що так довго передають із поліклініки, бо тут на місці не роблять.Хочете, їдьте забирайте.

17. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

Дівчата, а що з "приданного" треба дитині в садок? Ну, типу розумію що індивідуально від законів кожного садка, але хочу хоч приблизно зоорієнтуватись - піжамку(літню?),спортивний костюм, тапки, чешки?

18. Nusja

Nusja Well-Known Member

Літом наші сплять просто в майках/футболках, в інші пори року піжама. Як Ви і написали тапки, чешки, а ще запасний одяг: трусики і по сезону чи там сукня з колготками, чи лосини з футболкою і шкарпетки. Нам на літо ще рушничок казали принести, щоб ножки після гуляння мити. В своїх шафках ще тримають гребінці/щітки. Я ще кладу вологі салфетки і в жару маленьку водичку. А ще панамку, можна її кожен день приносити і забирати, але для садочку купила і лишаю, щоб не забути часом.

• Інформативно Інформативно x 3
  19. Kandya

Kandya Well-Known Member

звичайну кров теж так довго роблять... це таке практикується у амбулаторіях сімейної медицини, які не при поліклініках. Там реально можна здавати аналізи тільки під час вагітності, або для там якоїь довідки: ну тобто тоді, коли не спішно і коли не треба лікуватись. Бо як здаш аналізи хворий, то результат отримаєш через тиждень або вже здоровим, або вже в лікарні)))

20. Hexe

Hexe Well-Known Member

ми в 5й поліклініці, то роблять за день(тобто ранком здав в обід - вже готовий аналіз).хіба в жк якісь там сніди чи щось таке,то тре було чекати два тижні.
    я взагалі не розумію, чому так довго роблять. в охмадиті роблять годину - і то,в випадку якщо тре ШОЕ порахувати

Статус теми:
Закрита.