Дитячий садок (3)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем sensual, 24 Грудень 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Seferi

Seferi Well-Known Member

В нашому садочку теж холод собачий. В п"ятницю забрала не дитину, а бурульку. Тепер хворіємо вдома. Садок приватний (при єврейській гімназії). Зла як пес

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

в 165 вчора просили дитину мінімально роздягнути - холодррррига....

3. Hruska

Hruska Well-Known Member

В нас в молодшій групі вчора було +14 ....сама на власні очі бачила на термометрі в групі. Садок - 57

4. Krosha

Krosha Well-Known Member

В нас той самий садок і та сама біда. Малій вже ніби краще, але навіть не знаю, коли той садок прогріється ...

5. Samilla

Samilla New Member

Дівчата Хелп! У мене така ситуація. Моєму синочку 3 роки. В чергу я встала коли сину було 2,3 р. оскільки ми часто переїздили і не знали на який садок вставати в чергу, нам сказали, що потрібно вставати в садок в той саме, який хочеш віддати свого малюка!
    На даний час ми вже осіли на одному місці нарешті. Біля нас де ми проживаємо три садки. Хотіла якраз віддати на літо, черга наша взагалі в садок підходить на 4 роки на вересень! Ходили з чоловіком по садкам, при чому по два рази, ні в одному не було місця, хоча ми пропонували золоті гори,але гарно, на фонд садочку, любе і різне! Ні, і все, хоч бийся головою об стінку. Приходьте у вересні, а там як Бог дасть! Та що то таке???
    Моя подруга, з якою ми діток родили різниця у чотири дні, 1 травня йде в садок, в той, який нам категорично відмовили, при чому вона так само встала в чергу як я!!!!:girl_cray: Як таке можливо??? Мене просто це бісить?! Чим одні діти відрізняются від інших? Може грошима, може знайомствами? Як це все дістало! Європа!!!!:girl_sad:

6. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Знаєте приказку про дрібку у чужому оці і колоду в своєму?

• Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Подобається Подобається x 3
  7. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Чого ви обурюєтесь, про гроші чи знайомства, ви ж самі хабар пропонували?

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  8. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

А ваша подруга коли дитину поставила у електронну чергу?

9. Samilla

Samilla New Member

До чого тут приказка?? До чого тут колода? Я пишу зовсім про інше! Не про коліжанку, а про директорів які там сидять і як вони взагалі працюють?!
    --- дописи об"єднано, 22 Квітень 2015 ---
    Я написала в темі, прочитайте уважно, на фонд садочку-це хабар? Сказали не має місця,я сказала куплю ліжко! Ну в принципі, кожному своє)))
    після того як я поставила. можливо місяць після мене!

10. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

ну якщо у директора зареєстровані дітки набагато заздалегідь і директор чесний, то як він може вашу дитину взяти?
    а оце, на мою думку, таки спонукання до корупційних дій.

11. Samilla

Samilla New Member

Ви уважно читали тему?

12. Khrystik

всім відомо, що з садочками у Львові проблема. батьки реєструють дітей ледь не від народження. розумію, що Ви хочете влаштувати дитину в садок. але якщо бути чесним, то як Ви собі це уявляєте? є черга, електронна\паперова, не важливо. і як Ви в тій черзі в кінці, то чому "золоті гори на фонди\чи не на фонди" мають Вам допомогти? де має взятися місце?
    а те, що дитину подруги\сусідки\сестри прилаштували невідомо яким шляхом честі їм не робить. якщо Ви хочете йти тим самим шляхом, то я не розумію якої поради Ви тут питаєте...

• Подобається Подобається x 7
  13. Samilla

Samilla New Member

Я бі із задоволенням встала в чергу, як би знали де ми будемо проживати! Беруть дітей і без черг, чи Ви того не знали?

14. Khrystik

те, що беруть дітей за гроші\зв*язки -це корупція і крапка. я не дам ні копійки аби мою дитину взяли в садок. а про те, що хтось "дає і їх беруть без черги...", то вище Вам відповіла вже.
    робіть так як Вам дозволяє сумління.

• Подобається Подобається x 2
  15. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Цитую
    А потім кажете що немає Європи :negative:

Погоджуюсь з Христинкою.

• Подобається Подобається x 2
  16. Samilla

Samilla New Member

Я можливо не так виразилась, але я не вважю, що я пропонувала допогти садочку , ремонтом, вікнами чи іншим, що це хабар) Кожен трактує це як на його думку! Думки бувають різні!
    А Європи не має і не буде)

17. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Ну от в завідуючої думка, що місця для вас нема.
    Як ви собі то практично уявляєте? Забрати місце в дитини, яка має на нього право за чергою і віддати вашій дитині? Бо ви запропонували золоті гори?

Європа в головах) Оскільки вам відмовили, сподіваюся, що в голові завідуючої теж, і для всіх однаково. А якби вона по-європейськи поскаржилася на вас в прокуратуру, вам би така Європа сподобалася?:)

Єдине шкода, що беруть таки в садки по блату. Може зараз трошки обережніші стали.

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
  18. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

А хтось, що в черзі давно може не мати змоги оплатити " фонд садочку". Навіть якщо це дійсно на садочок. То таку дитину посунути, бо Ви можете допомогти? І далі будуть брати скоріше тих, хто може допомогти. Хабар він в любому випадку хабар. Навіть якщо під виглядом благого наміру.

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
  19. Inglor

Inglor Well-Known Member

О, так. Думаю саме так, прийшли до завідуючої садка в який я зареєструвала дітей більше 10 батьків. І моїх дітей посунули вниз. Та й не тільки ми, а й діти, які були після нас.І ми на грані непопадання в садок. Шановна @Samilla ви вважаєте це справедливим?

20. maha

maha Member

Ой дівчата, ви так емоційно засперечались, що скажу чесно, навіть не все перечитала. Але скажу одне: як ви себе настроїли, так і буде! Ми теж довго не знали де будем жити, мене теж лякали домовлянням з самого народження(тоді ще не було ел. реєстрації), великими хабарями та ін. Але я тим не переймалася, була певна що все буде так як нам треба. От коли було диті 2 роки, ми нарешті визначились і я її зареєструвала. Правда, ще письмово записала в другий садок. Довго нас водили, тягнули, нема місця, але через рік доня благополучно пішла в садок, причому брали в два, але я вибрала той, що зареєструвала. І без всяких подяк, правда на вікна в групу мусіли скинутись.

Статус теми:
Закрита.