Дитячий садок (3)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем sensual, 24 Грудень 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. madey

madey New Member

Відповідь: Дитячий садок (3)

згідна на 200%, саму бісить,що я постійно комусь винна за роботу,яку повинні виконувати працівники за свій оклад...але переживаю,що я якщо не зроблю як всі роблять, то аукнеться на моїй дитині :sad:

---------- Додано в 11:42 ---------- Попередній допис був написаний в 11:32 ----------

в нас сьогодні 3-й день, перший день мала не зрозуміла що відбулось, вчора трошки всплакнула коли віддавала, а сьогодні почала ще в машині плакати,коли побачила куди їдемо...хоча вчора,коли її забирали,то була задоволена ,сказала що прийде ще...зранку сьогодні встала і сказала ,що їдемо гуляти до діток, а коли до діла,то почала ридати :sad: няня забрала її,а я ще півгодини сама ридала біля дверей :sad:( потім няня ,ще за мною вибігла і сказала,що дитина відчуває настрій мами і якщо я буду ридати під дверями,то і вона так само буде поводитись
    треба налаштуватись на позитив і все буде гаразд,дитинка скоріше адаптується...легко казати,але треба!!! ;)

2. Nusja

Nusja Well-Known Member

можливо підбадьорю Вас: ми ходимо другий тиждень в садочок і саме 3й день був в нас найкритичніший - мала плакала і вихователька просто забрала її, а мені сказала іти (якшо шо то подзвонять), бо перші два дні ше теж не зрозуміла шо до чого. середина тижня ніби була переломна і тепер з кожним днем все спокійніше іде, а забираю взагалі веселою.

3. madey

madey New Member

сьогодні забрали в обід, мала була вже весела...пообіцяла няні завтра прийти :)) подивлюсь ,що завтра з ранку буде...

4. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Ми теж третій день). Малий з радістю йде в садок і так само з садочку))).
    Вчора лиш мали істерику через машинку, яку він мав з дому і загубив в групі, то мусіли йому дати садочкову але сьогодні знайшлась. Та більше ми не будемо брати з дому іграшки, бо то лиш провокує неприєні ситуації
    Найважче синочку дається підйом зранку), звик спати довше.

5. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Ми йдем на наступний рік в яслі, в 73 садок. Це за Океаном. Впинципі то не дуже далеко від Аквапарку. А ви взагалі до якого садочка належите?

6. Buriko

Buriko Well-Known Member

А в нас поки був 2 день доні в садочку (№114, вул. Караджича), поки все гаразд. До кінця тижня будемо ходити лише до обіду.

7. Котя

Котя Оптимістка :-)

Дівчатка, а що у Вас в садочку на третій день вже залишають на цілий день?:girl_sad:
    У нас вихователь наголошує (але не вимагає), щоб не залишати дітей відразу на цілий день, бо це дуже великий стрес для них, а максимум до обіду. Ми вже місяць ходимо (з перервами), то нам кажуть, що Домінік ще не готовий залишитись спати, хоча він і не плаче.:girl_nea:

8. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Залишають батьки , як вважають за потрібне. Ми будемо тільки до обіду ходити, хіба якісь форс -мажори)

9. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

а в нас сьогодні перший день в садочку, і доня (3 роки 4 міс.) залишилась відразу аж до 17.00.
    Привели її всім сімейством, на роботу я так і не поїхала, півдня немов на голках намотувала кола навколо садка та по району, двічі заходила і перевіряла обстановку, пропонувала їй вже йти додому, проте у відповідь двічі чула – "Мамо, я ще тут трошки побавлюсь, па-па!" :girl_bye:
    Загалом з її першого садкового дня склалось таке враження ніби вона вже там бувала і не раз і все їй знайоме та миле) ввечері тільки й розмов було про те, як їй "сподобавось" і про те, яку іграшку вона візьме зі собою завтра.

10. Nusja

Nusja Well-Known Member

Ми перші дні ходили на годину, потім дві, тепер ходимо на три години, тобто до сну. На сон не залишають ще нікого, навіть тих, хто ходить від початку набору групи - це вже десь місяць.

11. Януся

Януся Well-Known Member

Це мабуть залежить від вихователя. Янусі свого часу (ми пішли в яслі в 2,3) адаптація пішла дуже легко, і сама вихователь на 3 день запропонувала лишати спати. Якщо щось не так, то задзвонить.

12. Buriko

Buriko Well-Known Member

А моя Настуня каже,що хоче з дітками залишитись, але вихователька порадила тиждень до обіду походити. Так що з понеділка будемо пробувати на цілий день.

13. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

йдемо в садочок з початку вересня. Але ще маю переговорити з завідуючою на рахунок групи. Вона радить групу куди ходить її внук, але то середня група. Нам буде 3,78. Ті дітки ще вчитимуться два роки і випустяться, а нам потім ще рік ходити з іншою групою. Бо в 5,9 я дитину в школу точно не відправлю. Йти так як радять чи проситись в молодшу групу, щоб Софійка випускалась вже одразу зі всіма дітками?

14. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

о! вітаю!:girl_claping:
    а я планувала-планувала, що влітку Домчик почне ходити в садочок, спочатку вагалась між садочками, потім почали їздити і коли вдома ночуєш ніч через 8 то і не дуже про садочок думається ну і так і літо пройшло і в результаті вирішила, що синочок в садочок піде, але не в 3 роки, а в 4-ри:) тобто якщо нічого не зміниться в наших намірах то почнемо пробувати весною:) ось так

15. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Та сама історія. Записаний був ще з червня цього року. Бо ж мала на роботу виходити. Потім думала не давати взагалі, бо ж робота відміняється :). А тепер розумію, що не дам собі ради з ревнивим та активним дітьом, тому з весни таки плануємо. Малому якраз буде 3,8 приблизно. Правда питання "Який садок?" залишається відкритим. Маємо ще пів року на роздуми.

16. Lemeshchuk

Lemeshchuk Well-Known Member

А ми ходимо вже місяць часу, але з них два тижні хворіли (тиждень ходили потім 2 тижні хворіли і вже другий тиждень ходимо знову), то в перший день пішла і навіть за мене не згадувала, наступні йшла і подорозі казала "Еля не піде до діток", але йшла і не плакала лише коли заходила в групу то могла поплакати, але я скоро втікала і вихователька казала що не плакала потім. Маю вийти на тиждень на роботу і сьогодні вже лишила її спати і вихователька казала що було важко з нею, плакала, нудилась і заснула аж через годину, казала що це ще заскоро її лишати на сон, але я її пояснила що вдома їй теж важко заснути і так рано (о 13.00год) вона ніколи не засинає а буває що і зовсім не спить. Я надіюсь що вона адаптується до такого графіку.

17. sherry

sherry Well-Known Member

Може хтось знає що то за група в 41 садочку з окремим входом? І дивно в 41 садочк за часів мого дитинства було по 2 групи кожного віку, а зараз тільки по одній. Дітей менше не стало, то чому так?

18. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Сьогодні була в садочку і на стіні побачила вивіску-меню на сьогодні.
    там на сніданок було вказано сирно-вермішельна каша..... - Що це таке?? творог змішаний з макароном?
    І взагалі які приблизні меню в садочках - поділіться досвідом.
    В нашому сьогодні так пише ( дослівно):
    Сніданок : сирно-вермішельна каша, чай
    Обід: рисовий супчик з помідором, картопляне пюре, котлета, огірок, компот
    Вечеря: булочка з молоком.

19. Котя

Котя Оптимістка :-)

Якийсь, чесно-кажучи у Вас скромноватий підвечірок . У нас переважно, або якась сирна запіканка з какао, або ще якась запіканка, але щось досить ситне. У мене малий дуже любить в садочку їсти. Про сирно-вермішелеву кашу перший раз чую:d23:

20. Златка

Златка Well-Known Member

Думаю, що так. У нас періодично теж таке дають. Златка дома такого не їсть, то й в садку не їсть...

Статус теми:
Закрита.