Дитячий садок (3)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем sensual, 24 Грудень 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

Відповідь: Дитячий садок (3)

в нас дають голубці, вареники ліниві, а зрази за рік тільки раз бачила (а колись це було моє улюблене блюдо в садочку:))
    з фруктів тільки яблука бачила, і то рідко, і в меню вони не були зазначені.
    і ще дають сардельки, хоча ніби їх заборонено давати в садочках (можливо помиляюсь).

2. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

і часто дають?
    в нас, нащастя, ніяких сосисок, сардельок, ковбасок немає.

3. Lemeshchuk

Lemeshchuk Well-Known Member

якби в нас було таке меню, то я б тільки рада була, гречку, рис дають може 1 на 2 місяці, тушкована телятина то як з області фантастики, так само яйця варені/смажені, курячі гомілки, фрикадельки...

4. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

зараз не зустрічала, а восени майже кожен тиждень були.

---------- Додано в 20:14 ---------- Попередній допис був написаний в 20:13 ----------

яйця варені приблизно раз в тиждень на сніданок, також омлет буває.

5. Lemeshchuk

мда, таке враження що ми ходимо в садок на різних планетах

чи може мені хтось надати інформацію, які і в яких кількостях завідувач закупляє продукти?

6. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Співробітниця майже ніколи не купляє додому продуктів (хіба тільки щось цікавеньке), бо її мама працює в садочку. ... Співробітниця має свою сім'ю в окремій від мами хаті....

7. strochka

strochka Member

стараюся йти шляхом найменшого спротиву, бо насправді в мене аж занадто вольовий характер, тому мені важче було в цій ситуації не підняти скандал, але не про це.... ситуація якось сама "вирулилася", нас вчора навіть перепитали чи не закрити вікно, коли я вдягала малого, та сама нянічка)), тобто виходить, що вони(персонал) все розуміють! якщо повториться ситуейшн, то зроблю чітке аргументоване зауваження, якесь дуже строге.

8. Lemeshchuk

Я спочатку добре розвідаю ситуацію, подзвоню в вілдділ освіти і спитаюсь за якісь норми харчування і тоді вже піду до звідуючої, щоб вона не мала що мені заперечувати.

9. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Оскільки нам із lovikyou за абсолютну правду, яка навіть не приховується працівниками садочків поставила "ЗЛЕ" форумлянка KardaMonka , яка має мабудь безпосереднє відношення до ДНЗ , то значить таки правда очі колить (с) працівників ДНЗ та їх родичів ))))

---------- Додано в 11:00 ---------- Попередній допис був написаний в 10:54 ----------

щодо щоденного виносу продуктів, готових страв із ДНЗ їх же працівниками пишу бачучи це особисто + маючи колежанку, яка є донькою техпрацівниці в садку і яка не приховує, що завжди в садочках готується на більшу к-сь дітей, ніж є по факту, щоб на всіх хватило рознести по домах; сусідка працює нянею, то щодня приносить в лоточках готові страви три порції - на всіх в сім"ї і не приховує, що економить таким чином, бо зарплатня маленька..
    Я не стверджую, що так є у всіх садочках Львова! Можливо десь є і совісне керівництво-персонал..

10. Lemeshchuk

Робити більшу кількість то нехай, але принаймі щоб і моя дитина щось нормальне зїла, а не так що я плачу за те щоб інші собі додому носили...
    воно реально вже так все дістало, як то потім совість не гризе що в дітей крадуть...

до слова вчора свекруха забирала малу з садку, то завідуюча зайшла в групу і сказала що тяжке повітря і щоб вихователька відкрила вікно, вона їй сказала що тутє ще діти, а вона підвищеним тоном сказала відкривати, була б то я то точно б не змовчала.

11. KardaMonka

KardaMonka Member

Маючи право оцінювати дописи, я ним користуюся, не тому що правда очі коле, а тому, що Ви дозволяєте собі оцінювати когось, не оперуючи фактами, а опираючись лише на здогадки, десь від когось почуті речі, поширюєте ці чутки, та прирівнюєте всіх під одну планку.
    Якщо такі речі, і мають місце, то аж ніяк не
    Це аж ніяк не факт, а лише висновки, які зробили собі Ви.
    Якщо ж, такі речі мали місце, і Вам відомо про це, то що Ви зробили для того щоб змінити цю ситуацію, окрім того, що написали про це тут?

12. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Я написала ту інформацію, яку знаю напряму, з вуст самої співробітниці, вона цього не приховує. Про які " не оперують фактами" Ви говорите?

13. Vероніка

Vероніка Never give up

А які саме факти вам потрібні - фото працівника кухні з торбами?
    Наприклад, я практично кожного дня зустрічаю таку жінку, яка несе то один, то декілька кульків, у яких прекрасно видно продукти.

14. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Наскільки то має бути добре харчування в садку, щоб його хотілось додому брати....??? Я наприклад, молочних страв не люблю, салатів з буряка, моркви на дух не переношу, рибних страв теж не можу їсти, супів з крупами не їм, так само ліниві вареники це не та страва, яку хочеться їсти, сирники - між садочковими і домашніми небо і земля, гречку і макарони ї"м раз на пів року, хоч моя би воля, я б гречку взагалі не варила дома (колись мала гречану дієту, то досі на неї не можу дивитись). От мене цікавить, що можна з готових страв брати додому? Або я настільки вибаглива до харчування, або я не розумію тих людей. Я мучусь в садку з кашами, зупою, гречкою, бо щось треба їсти за день, а я таке не ї"м. Розумію, що дітям корисне воно, але я це просто їсти не можу. Тому мене це дуже дивує, це не ресторанна їжа, яку б хотілось їсти.

Останнє редагування: 13 Грудень 2014
  15. KardaMonka

KardaMonka Member

Не повірите, та я, зустрічаю не одну жінку, що несе пакети, із продуктами, в тому числі, та це не означає, що вони ті продукти вкрали...

Чи питали Ви цю жінку про вміст пакетів, та їх походження?
    Скільки разів Ви зробили зауваження цій людині(якщо має місце факт винесення продуктів, саме з дитсадка)? Або, що Ви зробили щоб це не повторювалось?
    Якщо нічого, то, можливо, Вас це влаштовує...
    Якщо я бачу, те чого не має бути, то реагую на це. Розмови тут не вирішать цієї проблеми.

16. Gabi

Gabi Dum spiro spero

А скільки ви зараз платите? Садок коштує 12 грн в день, 6 грн платить держава і 6 грн батьки. Може вона мала на увазі здорожчання до 16 грн за день, тобто 8 і 8.

17. Зорянка

Зорянка Well-Known Member

То в яслях день коштує 6 грн, всі решту групи по 9
    та ні вона якраз сказала що їм вже завідуюча говорила що буде не 9 а 16 грн, а от скільки буде в ясельних групах то не запитала.

18. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Я й не знала, що в старших групах дорожче. Моя ще в яслях.
    В нас поки нічого не говорили. Але то дійсно щось дуже круте здорожчання, якщо це правда.

19. ultra

ultra Well-Known Member

Яслі менше платять бо по нормі на дитину іде менше харчування

20. Lemeshchuk

Звичайно не питала, а якби й спитала, то певно вона б відповіла що це продукти садочкові? звичайно ні. і я ніяк цього не доведу, але мені і не треба доводити бо це очевидно що це за продукти, чи вона в 7-ій ранку перед роботою на закупи ходила?

Статус теми:
Закрита.