Дитячий садок (3)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем sensual, 24 Грудень 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. gerwolf

gerwolf Active Member

Відповідь: Дитячий садок (3)

Не обов'язково мати знайомих, ліпшим варіантом буде якщо піде чоловік домовлятись, бо як показує практика, наші так би мовити завдуючі садочків полюбляють спілкуватись саме з чоловіками, хоча ще залежить від самої завідуючої і їїнастрою :))

2. silvia

silvia Well-Known Member

3. arkka

arkka Well-Known Member

ви думаєте, що якщо зараз
    подзвонять і скажуть щоб вас взяли в садочок, то завідуюча рік буде про це пам"ятати? підіть запишіться, а там через рік чи два, коли будете давати в садок, то можливо і не треба буде ніяких знайомих. Ми записувались в 1.2, то нам ще тоді завідуюча сказала, що ми впринципі попадаємо, краєм ока побачила, що ми були 23 в списку. То і вам як підете записуватись зразу скажуть чи вас візьмуть. Принаймі серед знайомих, які записували діток в садочки в нашому районі всім зразу так сказали. Лише одній мамі сказали, що певно не попадуть але в список записали, бо ж не всі дітки зі списку прийдуть. Так і сталося, вони вже ходять в садочок.
    Тай взагалі не дуже розумію для чого підключати знайомих, яким потім теж треба "віддячитись" якщо можна прийти за рік-півтора-два і записати дитину в той "неофіційний список".

---------- Додано в 14:56 ---------- Попередній допис був написаний в 14:51 ----------

ги-ги мій ходив три рази, то не прийомний день, то нема завідуючої, то ще там щось не памятаю вже.... пішла сама(вірніше з малою:girl_haha:) попала з першого разу. Це зайняло 5хв мого часу.

4. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Та навіть, якщо є дуже хороші знайомі -треба
    А ми сьогодні вже були перший раз, перший день(до обіду)- поки не зрозуміло, як йому але лопатку казенну притащив)

5. gerwolf

gerwolf Active Member

Це ще залежить від настрою і бажання завідуючої, я ходила записуватись і навідватись кілька разів, нічого не говорила, а коли прийшло до діла то відфутболила мене, сказала більше не бере дітей. А потім як виявилось що набрала в группу 30 дітей. Це я просто зустріла знайому і вона сказала що ходить в наш садочок, хоча і не записувалась в нього і це не її район (треба йти 20 хвилин до нього) а пішов чоловік і записався. Питаєтья: Яким це чином? Вот і робіть висновки, це як лотерейка: повезе-неповезе.

6. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Якщо можна, то файно, але чи то той список не всюди є, чи я не так питала...
    Вже писала, що коли малому було 9 місяців, пробувала записатися, то в трьох садках мене так чи інакше відфутболили, про ніякий запис навіть мови не могло бути. Ну, а цієї зими, звичайно, вже було запізно," де ви досі були ". І якби не один нюанс, який цілком несподівано посприяв тому, що нас таки погодилися прийняти, то й довелося б шукати знайомих.

7. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

в нас так було))))))))
    записувалися в 4-ри садочки, то лише в той, де ходив чоловік домовлятися нас взяли, а де я - ні))))
    ну але то таке - збіг мабудь..

---------- Додано в 17:52 ---------- Попередній допис був написаний в 17:50 ----------

нас так було - із 50-ти дітей по списку на збори прийшло лише 20..

8. bomgur

bomgur New Member

Хочу записати синочка в садочок ,нам 6-місяців.Підскажіть які документи чи яка інформація потрібна.???Дякую.

9. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Була в мене сьогодні міні прогулянка по садочках. В 37 ми в списку 147!!!!- беруть перших 60. Завудуюча порадила прийти 16 травня, мо шось поміняється. Ще порадила піти в той садочок до якого ми територіально належим, то 73. Я заїхала туди, там сказали, що вони затисують з вересня, і запевнили, що проблем не буде. При собі мати свідоцтво про на родження і все. Але якось мені 73 садочок не "ахті", "бідненький"... а ще в 73 з додаткових занять тільки англійська.

10. gerwolf

gerwolf Active Member

Для запису ніяких документів не потрібно, просто ідете до завідуючої і питаєте що хочете записатись і Ваш садочок, вона сама скаже що і коли, тому що в кожному садочку свої правила запису.

11. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Видали нам довідку в садок на тиждень з 1.08 по 07.08 включно, в звязку з забійною раню голови. Але в садок планую аж в понеділок давати. Тобто 2 дні без довідки виходить (четвер і п"ятниця).
    І я от мислю. 2 дні ж можна пропускати без всяких папірців? Чи якщо перед тим не було відвідування згідно довідки, то всеж і на ті 2 дні треба йти в поліклініку і щось щоб писали?

12. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

до5 днів можна без довідки

13. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

в нас до 3-х(((

14. мамочка

мамочка Well-Known Member

а в Барвінку на Шафарика довідку треба нести аж на шостий день)

15. madey

madey New Member

Дівчата,пішла моя мацепа в садочок ,в яслі...сьогодні другий день :) і мене бентежить таке питання, чи "стимулювати" виховательку та няню за турботливе відношення до дитини?

16. mumija

mumija Member

Ми, окрім коробки цукерок на самому початку відвідування садочка, не давали нічого. відношення до дитини чудове. як на мене, відношення до дітей залежить не від того, чи батьки "щось" дали, а від самої виховательки чи няні.

17. madey

madey New Member

то зрозуміло,що в першу чергу все залежить від вихователя та няні,але я вже зомбована , що треба весь час треба віддячувати :sad: вот і питаю,як роблять інші :)))

18. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

ми б мали теж іти цього тижня, але щось я сама затягую той процес(((((
    щось мені так важко наважитися на цей перший крок :girl_cray:
    Чоловік з мене сміється, що виглядає ніби-то я маю іти в садок, а не малюк, що я така перелякана))))))))
    Чи є ще хтось такий як я??
    як побороти себе, страх, що твою дитину не доглянуть, не зрозуміють, що хоче і т.д. і т.п??

19. Jane

Jane вєчно в бєгах...

Ліпше не віддячувати, бо до всіх решта батьків потім буде теж заглядання, чи не віддячать і вони. В садочку до всіх діток відносяться добре, і погодують, і перевдінуть, і не треба вихователів "стимулювати" робити різницю у дітках, бо потім може самим боком вилізти, якщо далі дякувати перестанете. І взагалі оце "весь час треба віддячуватись" з"явилось саме через людей, які "дякують", і тепер куди не сунься - всі звикли робити свою роботу за додаткову подяку, бо ж самі люди і навчили.

20. Lintiajka

Lintiajka Active Member

Запитаю ще раз . Можливо хтось знає чи можна зараз без проблем записатися і потрапити в якийсь садок неподалік Аквапарку на наступний рік в яслі?

Статус теми:
Закрита.