Дитячий садок (3)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем sensual, 24 Грудень 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Відповідь: Дитячий садок (3)

Та звичайно таких ситуацій багато. І я впевнена, що і в цьому садочку теж таке практикують. Просто зазвичай ті батьки, яки 100% націлені попасти в конкретний садок
    .
    В нас не було прям дикої необхідності піти в садок з вересня, але було б бажано, і саме цей садочок за розташуванням нам найзручніший, тому старались бути записаними в числі перших. Бо ні в які інші садочки я б не записувалась.
    Але у Вас, я так зрозуміла, ситуація з садочком вже вирішилась, тому бажаю щоб і надалі Вам в ньому було комфортно:girl_yes:

2. gerwolf

gerwolf Active Member

Дякую! Просто стикнувшись з такою ситуацією особисто, обуренню немає меж. Є завідуючі які нормально до тебе ставляться як до людини, а є такі які рахують тебе за "ніщо". І всі дивуються чому нам так жити "легко і весело"

3. madchen

madchen Member

Чи є тут хтось, хто дає дитину в молодшу групу в 179 садок "Зернятко"?

4. Януся

Януся Well-Known Member

Ми ходимо від червня в молодшу групу "Сонячні промінчики", ще є 3 молодші групи. Яка саме Вас цікавить?

5. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А в мене от виникло питання щодо інфекційних хворіб в садочку.
    Якщо є випадок, наприклад краснухи, нехай навіть одиничний, чи повідомляють зразу про це всіх батьків в садочку?

6. Януся

Януся Well-Known Member

У нас про вітрянку повідомляли. Висіло оголошення на дверях групи.

7. нталька

нталька Well-Known Member

У нас в садочку ні про які хвороби офіційно не повідомляли. Хоча були і скарлатина, і краснуха, і вітрянка. Може це тому, що не було масового зараження, не знаю. Цієї зими, наприклад, частина нашої групи перехворіла на вітрянку, а я це дізналась випадково від малого, коли той розповідав що декому дід мороз приніс "чухалку" (так діти то самі називали). А вихователі віднєкувались, типу вони не знали спочатку.

8. madchen

madchen Member

група "Барвінок":)

9. Януся

Януся Well-Known Member

Випустився цього року сусідський хлопчик. Особливих нарікань від них я не чула, єдине що було у групі багато дітей і відповідно була проблема з ліжечками. Ця група має майданчик навпроти нашої, гуляють майже завжди, вихователі виглядають спокійними.

10. manka

manka Member

нас навпаки просять нікому не говорити.

11. madchen

madchen Member

це, мабуть, загальна проблема всіх груп:girl_wink:
    ну і файно:) мені сподобалось, що це на першому поверсі, і не потрібно дітям підніматись сходами наверх, а в приміщенні групи робиться ремонт і на осінь все має бути "красіво" :)

12. Януся

Януся Well-Known Member

Ремонт це звичайно добре, та дітям значно важливіше ставлення вихователів, ніж нові меблі. У нас в групі ремонт робив попередній випуск, ми лише щось косметично робимо. Мене тішить, що дитина з радістю заходить в групу і щодня розказує, що вони читали, який віршик вчили, чи в яку гру грали надворі. Тобто навіть влітку їх не тупо "пасуть", а щось роблять.

13. madchen

madchen Member

звичайно, що так:d25::girl_wink:

14. mumija

mumija Member

дівчата, а медогляд в садочку кожного року треба проходити? Чи як? бо ми від березня в садок ходимо, завтра дітки, які ходили з нами, підуть вже в молодшу групу, а ми залишимося в яслах ще на рік. звичайно, що всі "новенькі" будуть з медоглядом, а нам не говорили проходити. то так має бути?

15. Жменька

Жменька Well-Known Member

Не треба, принаймні, я такого не чула. Треба тільки аналізи на глисти, якщо дитина не відвідує садок довго

16. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

дуже потрібні відгуки про садок 25 на Листопадавого Чину. А може чиясь дитина піде там в найстаршу групу?

17. silvia

silvia Well-Known Member

щоб записатись у садочок потрібно мати з собою с-во про народження?

18. Dolche

Dolche Well-Known Member

так, бажано. Особливо, якщо не маєте знайомих там :)

19. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

І все? Чи ще, щось треба? Дівчата, хто планує водити своїх діток у Струмочок з наступного вересня?

20. silvia

silvia Well-Known Member

Оо-о-о питання назріло. Підключати знайомих, що мають вихід на завідуючу зараз при записі чи вже потім як буде "ближче до справи"

Статус теми:
Закрита.