дитячий садок (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Ніколь, 11 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Natalysa

Natalysa Well-Known Member

Відповідь: дитячий садок (2)

Ми туди власне і ходимо-то давали немалий внесок на користь садочку просто в руки виховательці

Я нашим двом вихователькам дала на День Матері по пачці цукерок- то дякували дуже. Хоча ставлення до мого сина позитивне-якщо б до нього погано ставились, то він би говорити про садочок навівть не хотів

2. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

а яка причина "відфутболення", якщо не таємниця? наразі заяви ще не писали, сказала завідуюча, от коли почнете водити в садочок, тоді і напишите, головне, що внески чим пошвидше необхідно здати :)

3. Natalysa

Нам давали заяву вже готову. І шапочка була-я лише себе вписала і дитину і все.

4. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

нам давали вже готовий бланк. де ми вписували тільки особисті дані. стандартна форма: шапка (комі від кого) прошу зарахувати мою дитину ПІБ до ДНЗ номер..., дата, підпис

5. Holly

Holly Moderator

Яринка собі придумала, що хоче ходити в садок. Я з однієї сторони не проти - бо вона реально не має з ким бавитись вдень в будні дні. Але мене лякають оті постійні хвороби, та й лишні гроші платити не дуже хочеться, я ж все одно буду вдома. Що порадите? Та й підготовка в неї 3 рази на тиждень в школі буде.

6. Made in USSR

можете водити за вільним графіком. наприклад тільки до сну, або будете самі обирати в які дні водити. наприклад запланувала мама собі генеральне прибирання-готування-прання-закупи, доня пішла в садок, мама спокійно робить що їй треба))) а якщо Ви постійно вдома то і болячки легше попередити. бо при найменших симптомах чи коли знаєте що дітки масово почали хворіти залишаєте дитину вдома.
    хоча щодо болячок то я не дуже переживаю за це. краще нехай перехворіє в садку. ніж в школі, потім буде важче наздоганяти. хоча краще було б якби взагалі не хворів, але то треба не знаю де і як жити...

7. Donata

Donata Active Member

Заява пишеться напередодні початку ходіння в садок. З сином, то я писала в той же день, що і прийшли. З донею написала в четвер - пішли на наст. понеділок.
    Сама звич. заява, нічого особливого

8. parochka

parochka New Member

скажітьбудь-ласка про садочок 128 на Кондукторській які там розцінки ))) ми записались але нам говорять що вже немає місця

9. Відповідь: дитячий садок (2)

Цікаво, а нам про заяву нічого не казали, сьогодні вже сьомий день ходили в садочок, вчора вже оплатили квитанцію.

10. Holly

Holly Moderator

та я не за дитячі хвороби (вітрянка, кір і т.д.), я про ГРВІ. Яринка ходила в садок, але коли оленці було 3 міс, принесла цю заразу додому. Лікувала обох антибіотиками. І троє хворих дітей в хаті я не хочу мати((( З другого боку. така погода як зараз не сприяє гулянню, а в садну між дітками їй однозначно було б цікавіше

11. Natalysa

В мене теж таке ставлення, хоча кожна температура і застуда в мене з болем у серці як і у кожної мами.

Ти спробуй, а там видно буде- школа це добре, але якщо є таке бажання у дитини і можливість у батьків, то чому б ні.
    І ще-у вас просто досвід є вже прикрий стосовно хворіб, але діти ж всі хворіють. От мій в садочок не ходив, а хворів - і температура, а алергія шалена.....Щось кожен раз нове. І руку зламав дома.
    А ГРВІ ...Так це навіть і чоловік може принести якусь інфекцію з роботи.

от і сама все вирішила. чого тоді не наважуєшся.

12. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Ого, а чому виховательці?

13. Made in USSR

а від таких болячок не вбережешся ніколи. і не важливо, ходить дитина в садок чи ні.

в нас на роботі хлопці похворіли кором і вітрянкою. прийшли в офіс а я кажу: навіть не дивіться в мій бік, мені зарази не треба. а вони підійшли, пообнімали мене і кажуть: краще нехай зараз хворіє, ніж в такому віці як ми. але якось ттт не причепилось то до нас...зараза до зарази)))

14. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

У тебе та ж ситуація що й у мене. Юля аж піщить хоче в садочок, сьогодні от не повела бо дощ і влом було під дощем топати, то мала як проснулась аж розревілась що я її вдома залишила.
    І постійні хвороби ( ОРВІ) мене теж лякають.
    І я ще не вирішила кінцево як ми будем ходити в садок далі, можливо ходитимем раз в тиждень, або кілька разів.

---------- Додано в 15:13 ---------- Попередній допис був написаний в 15:08 ----------

ну не скажіть....
    моя дитина за 3 роки соплі мала 9 разів , я памьятаю буквально кожну дату тих соплів, 3 з яких були через акліматизацію. Температуру мала 3 рази в житті. Ми не знали що таке бронхіти, кашлі, розлади шлунку і т.д. І взагалі я вважала що у мене дитина з міцним здоровьям ... допоки не пішли в садок.

15. Donata

Donata Active Member

Справді цікаво, бо дитину приймають в садок на основі заяви батьків, яка візується завід. ДНЗ, до якої додається мед. карта, відповідно оформлена в поліклініці, та копія свідоцтва про народження дитини. Ви краще поцікавтесь.

16. Made in USSR

кажу за нас. Сашко має таке саме паршиве горло як і я. ангіни то звичайна річ.

17. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Дівчата, дякую всім за відповідь!
    Пояснення писала вище)) причина усної відмови - немає місць, тому потрібно все тепер вирішувати письмово...

18. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Ми вже рік ходимо, а я ще її не писала. Здала довідку медичну і копію свідоцтва про народження

19. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

колись коли племінницю чоловіка так само футболили і не погоджувались взяти у садочок який буквально поруч з будинком, а вони мали першочергове право ходити в той садочок, то чоловіка брат так само завідуючій пригрозив що пише офіційну заяву, і чекатиме на офіцінй відповідь, якщо ж відповідь буде негативною, то далі він з тою відповіддю звернеться в районне управління освіти, і там вже будуть розбиратись чому з інших районів/вулиць для дітей місце знайшлось а для тих хто живе практично в метрі від садочка місця немає.
    Завідуюча через 2 дні сама передзвонила, перепросила, і місце знайшлось.
    Правда такий метод боротьби з завідуючою потім протягом усього садочку племінниці аукався, бо відношення до дитини було не фонтан.

20. olerusya

olerusya sweet candy ;)

а ти думаєш що на підготовці чи в школі, вона не зможе підхопити застуду? мені здається шанси однакові...

Статус теми:
Закрита.